Restauranten på Hotel Frederiksdal ligger med en smuk udsigt over Mølleåen. Store vinduespartier ud mod åen bringer naturen indenfor og lyser hele rummet op. Den dejlige atmosfære understeges af møbler med en fantastisk komfort. Læn dig tilbage og nyd stemningen – og lad vores dygtige kokke forkæle dig med smagsoplevelser imens. 

Restauranten har åbent for aftenservering mandag-lørdag kl. 18-22 og køkkenet tager imod bestillinger frem til kl. 21.30. Alle er velkomne.
I sommerperioden fra 19. juni til den 20. august har restauranten åbent hver dag fra kl. 18.00-22.00
 Vi har en stor dejlig solterrasse og mange pladser indenfor.

Vi har også gastronomiske oplevelser med og uden overnatning. Se dem her



Sommerbuffet
I perioden fra 19. juni til 20. august 2017.

Køkkenet har åbent fra kl. 18.00 og tager imod bestillinger indtil kl. 22.00

Nyd en sommeraften ved Mølleåen med Hotel Frederiksdals lækre sommergrill.
Vi har sammensat en stor sommerbuffet med et udvalg af lækkert kød, fjerkræ og fisk.
Dertil sprøde salater, kartofler og spændende tilbehør af sommerens bedste råvarer.
Herudover hjemmebagt brød af de gamle danske kornsorter. Indholdet varierer fra dag
til dag, og på alle solskinsdage fylder vi grillen med hele stege og pølser af egen opskrift.
Efter middagen er det oplagt at gå en tur langs Mølleåen, nyde en is ved Frederiksdal Fribad
– eller måske forkæle dig selv med en overnatning på et af vores rummelige nyrenoverede værelser.

Pr. gæst 285,-
Børn t.o.m. 12 år halv pris

 

Frokostmenu
I perioden fra 19. juni til 20. august 2017.
Vi tager imod bestillinger fra kl. 11.00 til 15.00


Hjemmelavet sandwich

Røget laks, saltet agurk og dild  65,-
Ost og skinke med syltede urter  65,-


Dagens suppe
Med sprødt og hjemmebagt brød  95,-

Kaffe/te
En kande stempelkaffe eller en kande te fra Sing tehus  65,-


Smørrebrød
2 stk. uspecificerede håndmadder  55,-
Rejeanretning på hvidt brød med hjemmerørt mayonnaise  65,-
2 stk. ostemadder på hjemmebagt lyst brød  45,-


Hjemmebag
Hjemmebagt kage  35,-

 

August / september menu
Mandag
Krabbe bisque med friteret ravioli fyldt med krabbe og karl johan olie
Dansk frilandsgris med estragon og danske økologiske gulerødder
Iskold suppe af danske sensommerbær med bær- og chokoladesorbet

Tirsdag
Skindstegt torsk med dampede urter og cremet rødløgs beurre blanc skilt med grøn olie
Dansk frilandskalv i variation med selleri, kastanjer samt basilikum sauce
Hjemmelavet chokoladebar med bærkompot og hjemmelavet koldskålssorbet

Onsdag
Terrine af dansk økologisk kalv med variation af græskar
Andebryst med ristede svampe og karamelliseret løgpuré og kraftig rødvinssauce
Klassisk vanilje bavaroise med lun bærsauce

Torsdag
Sprød romain med letrøget unghane, croutoner og fyrmester
Krabbekage med kartoffelpuré, kokos/limesauce og friske bønner
Kirsebær – kirsebær – kirsebær

Fredag
Rimet hellefisk med ærtepuré, friske ærter, dild olie og brøndkarse
Bøf af dansk økologisk frilandskvæg med sellericreme, majs fra kolbe samt kantareller
Kokkens 2 små favoritter

1 ret kr. 195,- // 2 retter kr. 285,- // 3 retter kr. 355,-
  

Morgenbuffet 
Mandag til fredag kl. 07.00 til 09.30
Weekend, helligdage samt ferieperioder kl. 07.30 til 10.00


Morgenbuffeten består af en lækker buffet med råvarer valgt efter sæsonen

  • Lune, hjemmebagte, grove og lyse ”rund” stykker
  • Glutenfrit stenalderbrød og bagte boller
  • Små æggekager med bacon og hjemmelavet ketchup
  • Hjemmelavet marmelade
  • Honning fra egne bi’er  (i sæsonen)
  • Økologisk skyr med udvalg af topping
  • Hjemmelavet mørk pålægschokolade
  • Dansk brie, smagfuld og mellemlageret skæreost
  • Årstidens bær, skåret frugt og grønt suppleret med tørret frugt og bær
  • Gulerods-brød med græskarkerner bagt med 100 % rugmel
  • Økologisk minimælk & laktosefri mælk
  • Friskpresset grøntsags-juice
  • Isvand
  • Økologisk appelsinjuice
  • Frisk brygget kaffe
  • Te fra Sing Tehus
  • Mousserende vin (lørdag & søndag) 

Pr. gæst 125,-

Vi tager forbehold for ændringer i menuen.
 
 

Vinkort
Vores vinkort indeholder et stort udvalg af udsøgte vine. Se vinkort her


Vegetar
Dagens salat med hjemmesylt  125,-

Allergener
Information om indhold af allergener i vores retter kan fås hos personalet.

 

  

Se fødevarestyrelsens kontrolrapporter for Sinatur Hotel Frederiksdal

 




Det økologiske
spisemærke i bronze

Vi er den første hotelkæde, der er tildelt det økologiske spisemærke. Bronzemærket viser, at andelen af økologi er
på 30-60% i vores køkkener.



Nyhedsbrev

Vil du have nyheder, tilbud og konkurrencer direkte i din indbakke? Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her.


Sinatur Hotel Skarrildhus

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk, Herning
T. +45 9719 6233



Vis mig vej

Sinatur Hotel Haraldskær

Skibetvej 140
7100 Vejle
T. +45 7649 6000



Vis mig vej

Sinatur Hotel Sixtus

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
T. +45 6441 1999



Vis mig vej

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
T. +45 6373 7373



Vis mig vej

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121
5800 Nyborg
T. +45 6531 4002



Vis mig vej

Sinatur Hotel Frederiksdal

Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby
T. +45 4585 4333



Vis mig vej