Fest på herregården

Midt i den frodige Vejle Ådal 

Sinatur Hotel Haraldskær byder dig velkommen i smukke historiske omgivelser, tæt på naturen og med fokus på stemning og atmosfære. Vores restaurant og lokaler danner perfekte rammer for glædelige stunder, som sent vil glemmes.

Menuen til din fest sammensættes med stor omhu, og alt tilberedes fra bunden. Vi finder råvarer og inspiration i naturen, og vi bestræber os på så vidt muligt at købe lokalt og økologisk. Hvad enten du vælger en middag eller buffet, så får du en udsøgt smagsoplevelse, som både du og dine gæster vil huske.

Har du særlige ønsker til menuen, så efterkommer vi selvfølgelig også dette.

 

Læs hvad vores gæster siger her

 

Overnatning
I forbindelse med et festarrangement kan vi tilbyde
overnatning inkl. morgenbuffet til følgende priser:
Enkeltværelse 698,-
Dobbeltværelse 798,-





Festarrangement 2017

Festarrangement 2017

Velkomstdrink
Sæsonmenu
Husets vine
Kaffe/te med sødt
Natmad
Blomster, levende lys og isvand

Priser pr. gæst: (min. 20 pers.)
3-retters 930,-
4-retters 1034,-
5-retters 1124,-

 

 

Festbuffet 2017

Festbuffet 2017

Laks - Røg - Sprødt

Torsk - Jordskokker - Karse

Okseinderlår - Urtemayo - Tomat

Hvedekernesalat - Urter - Olie/Eddike

Koldhævet brød med smør

 

Kalv fra Kildegården - Selleri - Pastinak

Kylling fra Hopballe - Gulerødder - Løg

Gris fra Svendborg - Æbler - Kål

Fløde - Kartofler - Rosmarin

Grov mos - Smør - Persille

 

Oste fra Elmegården - Sprødt - Sødt

Æblekage - Makroner - Flødeskum

Chokoladekage - Bærkompot - Mousse

Pris pr. gæst 395,-
(min. 25 pers.)

Natmad

Natmad

Suppe – Fyld – Sprødt
Vinterens suppe kunne laves på jordskokker, græskar, svampe, løg
Sommerens suppe med asparges, tomat, ærter, pastinak

Pølsebord – Surt – Fedt

Hedeskinke – Tærte – Salat
Lokal letsaltet og røget Hedeskinke med lune grøntsagstærter og årstidens salat

Frikadeller – Kartoffel
Lune frikadeller med kartoffelsalat

Hotdog
”Som vi kender den”

 

Pris pr. gæst 95,-
Som udgangspunkt serveres natmaden kl. 01.00. og er for min. 20 pers.

Brunch 2017

Brunch 2017

Økologisk yoghurt med vanilje, hjemmelavet mysli og syltede bær
Røræg med sprød bacon
Krydrede ristede pølser og hjemmelavet ketchup
Leverpostej med sprød bacon og svampe
Hjemmerøget laks med agurk og hytteost
Pålægsbræt
2 slags Oste fra Elmegården
2 slags marmelade efter årets gang
Frisk honning – gerne lokalt
Skåret frugt som salat efter årstiden
Pandekager med frugtsirup
Chokolade scones
Hjemmebagte rundstykker malt og grov – franskbrød eller landbrød – rugbrød
Økologisk smør
Økologisk juice
Økologiske mejeriprodukter
Te og kaffe

Pris pr. gæst 345,-
(I eget lokale i 4 timer. Min. 25 pers.)
(Med start senest kl. 11.00)

Julebuffet 2017

Julebuffet 2017

Prøv vores uimodståelige julebuffet, der forkæler smagsløgene med både kolde, varme og
søde juleretter. Julebuffeten serveres fra 4. november til 22. december.

Det kolde
Hvide og røde sild med æble/løg dressing
Stegte sild med løgkompot
Æg og rejer med citron og dild-mayonnaise
Rugmelsstegte fladfisk med kørvelremoulade
Røget laks med rygeostcreme
Sylte med rødbeder og sennep
Rugbrød, brød, fedt og smør

Det varme
Stegt andebryst og andelår i pres med æbler og svesker
Svendborg griseryg og confiteret bryst med sprød hud og rødkål
Frikadeller med stuvet hvidkål
Æbleflæsk
Lun postej med svampe og bacon
Sauce på varme julekrydderier og kartofler

Oste og det søde
Elmegården oste med alt som hører til
Risalamande med kirsebærsauce

Min. 20 personer
Kr. 365,- pr. gæst

Julemenu 2017

Julemenu 2017

Prøv vores hjemmelavede julelækkerier båret af økologiske og gode lokale råvarer.
Julemenuen serveres i november og december


Kammusling – Selleri – Æbler
Ristede kammuslinger med saltbagt selleri i puré med friske æbler

Torsk – Jordskokker – Hasselnød
Bagt torsk med hasselnød og confiteret jordskokker med chips

And – Tyttebær – Rødbede
Stegt andebryst med råsyltede tyttebær og bløde rødbeder med røget smør

Svendborg gris – rød spidskål – Pastinak
Gris med bagt rød spidskål i svinenet og sprød hud

Elmegård ost – knækbrød – Sødt
4 oste fra Elmegården med knækbrød og sød marmelade

Madam Blå – Aroniabær – Rugbrød
Blåskimmelcreme med sprødt rugbrød og aroniabærgelé

Vanilje – Rom – Kirsebær
Rom i sifon med vaniljeiscreme og kirsebær

 

3 retter 375,- // 4 retter 425,- // 5 retter 465,- // 6 retter 495,- // 7 retter 525,-

Festarrangement 2018

Festarrangement 2018

Velkomstdrink 
Sæsonmenu eller festbuffet
Husets vine ad libitum under middagen
Kaffe/te med sødt 
Natmad 
Blomster, levende lys og isvand

Priser pr. gæst: (min. 20 pers.) 


ved 3-retter 950,- 
ved 4-retter 1054,- 
ved 5-retter 1144,-

Konfirmation 2018

Konfirmation 2018

Velkomstdrink
Mousserende til de voksne og Ørbæksaft til børnene

Menu
Den lækre festbuffet  
Vores buffet består af 3 forretter, 3 lune retter, 2 desserter samt oste

Drikkevarer til middagen
Husets hvid- og rødvine, økologisk saft, øl og sodavand ad libitum samt 1 glas Asti Spumante

Kaffe med kransekage samt økologisk saft og øl

Pris pr. voksen 768,-
Pris pr. ung fra 12-18 år 588,-
Pris pr. barn fra 2-11 år 388,-  

(Arrangementets varighed er 6 timer)

Natmad 2018 - vælg imellem et af det fem forslag

Natmad 2018 - vælg imellem et af det fem forslag

Suppe - Fyld - Sprødt

Vinterens suppe kunne laves på jordskokker, græskar, svampe og løg. Sommerens suppe med asparges, tomat, ærter og pastinak.

Tærte - Salat

Lune grøntsagstærter og årstidens salat.

Frikadeller - Kartoffel - Rødbeder

Lune frikadeller med kartoffelsalat.

Pølsebord

Pølsebord "som vi kender det" med salt, surt og fedt.

Hotdog

Stegte slagterpølser med garniture.

Pris pr. gæst ved min. 20 personer 115,-

Tilkøbsmuligheder

Tilkøbsmuligheder

Bryllupsreceptions pakke

Bryllupskage med Spumante. Salte snacks, sprød brød, kikærtecreme. Fadøl og blandet vand.

Pris pr. gæst ved 2½ time 250,-

 

Bryllupskage overtrukket med marcipan og pyntet med blomster

Pris pr. gæst 85,-

 

Appetizer ved velkomsten

Pris pr. gæst 45,-

 

Salte snacks til velkomst eller bar

Pris pr. gæst 30,-

 

Bar

Vi laver løsninger lige fra ta´ selv til cocktail og hos os lukker festen ikke før den sidste gæst er gået i seng.

 

Festbuffet 2018

Festbuffet 2018

Det kolde

Torsk - Persille - Syre

Torsken vi bruger er fra enten Fåborg eller Vestkysten. Den rulles i tørret persille fra haven og anrettes med urtemayo og sprødt.

Ørred - Rygeost - Rugbrød

Dansk ørred serveret med sødet fynsk rygeostcreme og rugbrøds-mysli.

Haraldskærs hjemmelavede kød delikatesser efter sæson

Kan vi lave det selv, så vil vi lave det selv. Vi salter, krydrer, koger og modner vores kød selv. Vi sylter, rister og skærer de grøntsager, som er klar i haven, skoven og marken som tilbehør.
Gode salater, dressinger, friskbagt brød og det gode smør står også klar på bordet.

  

Det varme

Kalv

"Man kan smage på kødet, hvor godt dyret har haft det under sin opvækst". Med stor kærlighed til dyrene og
til den smukke natur ved Mariager Fjord producerer Gitte og Erik Skovsgaard dansk kødkvæg.

Hanekylling

Fra Hopballe Mølle der ligger ved Grejs Å mellem Vejle og Jelling i den nordlige ende af den naturskønne Grejsdal.
"Kyllingerne trives og har masser af plads til at røre sig på - det kan ses og smages på kødet.
Kødet har mere struktur, smag og kraft".

Gris fra Svendborg

Kvalitet tager tid - og det får Svendborg Gourmetgris rigeligt af. "For at bevare kødets saft og kraft,
bliver en gourmetgris ikke nedkølet i frysetunnel med køles langsomt ned på krog og modnes derved naturligt".
Der serveres kartofler, saucer og grøntsager efter sæson til de varme retter, indtil du er mæt og glad.

 

Det søde og bløde

Oste fra Elmegaarden - Marmelade - Kerner

Mejeriet er Danmarks mindste mejeri og producerer ca. 200 kg. ost om ugen.
Osten serveres med sæsonens marmelade og knækbrød.

Kartoffel - Hvid Chokolade - Aroniabær

Klassisk Haraldskær dessert som består af kartoffelkage, hvid chokolademousse og aroniabærdrys
fra Elkærholm ved Vester Nebel (Kolding).

Sæsonenes dessert

Sommeren er bær, vinteren er æbler.
Med flødeskum og makroner. 

Pris pr. gæst ved min. 20 personer 425,-

 




Det har været en helt forrygende god oplevelse at holde guldbryllup på Haraldskær

Kirsten Jeppe Bjerg


Hvad siger gæsterne?







Køb et gavekort lige her

Hent selv eller køb online
Glæd dine nærmeste, dine samarbejdspartnere eller dine venner med etgavekort til skønne oplevelser hos Sinatur. Gavekortet kan bruges til købaf gastronomiske oplevelser, ferieophold og overnatninger.



Gavekort Bestil online


Nyhedsbrev

Vil du have nyheder, tilbud og konkurrencer direkte i din indbakke? Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her.


Sinatur Hotel Skarrildhus

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk, Herning
T. +45 9719 6233



Vis mig vej

Sinatur Hotel Haraldskær

Skibetvej 140
7100 Vejle
T. +45 7649 6000



Vis mig vej

Sinatur Hotel Sixtus

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
T. +45 6441 1999



Vis mig vej

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
T. +45 6373 7373



Vis mig vej

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121
5800 Nyborg
T. +45 6531 4002



Vis mig vej

Sinatur Hotel Frederiksdal

Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby
T. +45 4585 4333



Vis mig vej