Restauranten på herregården

Smagen er til stede i alt, hvad vi gør. Selvfølgelig også i vores restaurant.
Vi forkæler dig med sæsonbetonet mad lavet fra bunden og med inspiration i det ny nordiske køkken. Simpel mad med gode lokale råvarer og spændende, fantasifulde islæt. Nye råvarer prøves, og glemte råvarer genopdages.
Tag plads i den smukke restaurant på herregården og bliv forkælet. Alle er velkomne.
Restauranten har åbent for aftenservering fra kl. 18-21. Vi anbefaler bordreservation.

Ring og bestil bord på telefon 7649 6000

Vi har også gastronomiske oplevelser – med og uden overnatning. Se dem her.



 Juni Menu

*Makrel – Tomat - Persille*

Syltet makrelfilet serveret i klar tomatsuppe, persille og tørret tomat

Slethvar – Asparges – Smør

Ristet slethvar serveret med asparges fra Assens og brunet smørsauce

*Torsk – Sommerkål - Kålrabi*

Torskefilet dampet i sommerkål med syltet kålrabisauce

 Lam – Dild - Rejer

Det kan siges meget kort: ”Lam i dildsauce med rejer” gode minder fra kokkeskoletiden

*Kalv – Ærter - Løg*

Kalv fra Kildegården serveret med smørpocheret ærter fra Assens, stegt kalvebacon, nye kartofler og sauce på timian 

Ost – Kerner – Sødt

Elmegården oste med knækbrød, ristede rugbrød og sødt 

*Jordbær – Rabarber - Skovsyre*

Jordbær og rabarber er et godt makkerpar, her serveret som kage, is og kompot. Plus lidt syre fra skoven

*Følgende retter serveres til weekendophold

Priser 

3 retter kr. 395,00

4 retter kr. 445,00

5 retter kr. 495,00

6 retter kr. 535,00

7 retter kr. 565,00

Mandag - Lørdag fra kl. 18.00-21.00

Søndag lukket

Køkkenet tager imod bestillinger frem til kl. 21

I sommerperioden fra 3. juli til 14. august 2017 serverer vi ikke a la carte men tilbyder derimod en lækker sommermiddag.

 

Vinkort
Vores vinkort indeholder et stort udvalg af udsøgte vine til rimelige priser - se vinkort her. 

 

Bestil bord 7649 6000

Se fødevarestyrelsens kontrolrapporter for Sinatur Hotel Haraldskær




Det økologiske
spisemærke i bronze

Vi er den første hotelkæde, der er tildelt det økologiske spisemærke. Bronzemærket viser, at andelen af økologi er
på 30-60% i vores køkkener.





White Guide

Østjysk råvareomhu på herregårdsmanér

"...råvareleverancer fra trekantområdets mest ambitiøse avlere skaber substans til luftige og teknisk veludførte retter. Prøv fx rillette af gris, hvor fedmen holdes perfekt i skak af jordtoner fra tre rødbedeteksturer – bagt, pureret og frysetørret – og af den sprælske syre i et glas Fritz Haag-riesling med alder. Et gastronomisk bullseye."

Uddrag fra anmeldelse i White Guide 2015/2016 

 

Restaurant


Nyhedsbrev

Nyheder, tilbud og konkurrencer direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Det er gratis, og du kan nemt afmelde dig igen.


Sinatur Hotel Skarrildhus

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk
T. +45 9719 6233



Vis mig vej

Sinatur Hotel Haraldskær

Skibetvej 140
7100 Vejle
T. +45 7649 6000



Vis mig vej

Sinatur Hotel Sixtus

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
T. +45 6441 1999



Vis mig vej

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
T. +45 6373 7373



Vis mig vej

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121
5800 Nyborg
T. +45 6531 4002



Vis mig vej

Sinatur Hotel Frederiksdal

Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby
T. +45 4585 4333



Vis mig vej