Restauranten på Skarrildhus har udsigt til vores skønne gård. Om sommeren åbner vi dørene for servering ude, og om vinteren laver vi bål. Vores kokke er inspireret af det nordiske køkken og laver hjemmelavede specialiteter helt fra bunden. Alt bliver tilberedt af sæsonens friske og helst økologiske råvarer. Vi har stor respekt for naturen og henter råvarerne så tæt på som muligt.

Tag plads i vores stemningsfulde restaurant, og lad os kræse for dine sanser. Alle er velkomne i restauranten. Vi beder dig dog om at bestille bord i forvejen, da restauranten kan være optaget.

Ring og bestil bord på telefon 9719 6233

Vi har også gastronomiske oplevelser – med og uden overnatning. Se dem her.



Forårets menu

Endelig er foråret kommet. Haven, marken og skoven spire. Vi starter med at samle de

spæde skud af ramsløg, brændenælder, skvalderkål, løgkarse og gran.

Vi tapper birkesaft og høster blæretang.  

 

Som foråret bliver lysere og lunere bruger vi de skønne over og underjordiske danske asparges.

Rabarber, fjordens rejer og påskelammet er klassiske råvarer der får forårssmilet frem i køkkenet.

 

Aftenmenu

Er bygget op med sæsonens ”nu og her” råvare.

 

Brødet

Brød hjemmebagt med Johannes økologiske mel fra Nyborggaard

 

En god start   

Forretten kreeres som vejret, sæsonen og vinden tillader det

Velfærd, økologi og nærvær

Hovedretten tilberedes med en balance mellem det rustikke og jordnære

Det søde

Hjemmelavet dessert med forårssmil og bondegårdsis fra Kibæk 

 

Mellemretter

Til hyggen

Mellemretten tilpasses resten af menuen med et twist  

Mundfriskere

Humørtiseret brændevin og iskrystaller    

Danske gårdoste på række 

Udvalg fa godt ostehåndværk fra Danmarks mindste mejeri Elmegaarden  

 

Vi tager forbehold for ændringer i menuen.

Priser

2 retter kr. 275,-
3 retter kr. 360,-
4 retter kr. 395,-
5 retter kr. 455,-

Vinmenu 1:
+kr. 235,- pr. gæst


Vinmenu 2:
+kr. 285,- pr. gæst


Hvidvin - Claude Val Blanc, økologisk
Rødvin - Claude Val Rouge, økologisk 
Dessertvin - Terra Prima, Organic Reserve Port

Bestil bord 9719 6233

Se fødevarestyrelsens kontrolrapporter for Sinatur Hotel Skarrildhus

 

 




Det økologiske
spisemærke i bronze

Vi er den første hotelkæde, der er tildelt det økologiske spisemærke. Bronzemærket viser, at andelen af økologi er
på 30-60% i vores køkkener.



Nyhedsbrev

Nyheder, tilbud og konkurrencer direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Det er gratis, og du kan nemt afmelde dig igen.


Sinatur Hotel Skarrildhus

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk
T. +45 9719 6233



Vis mig vej

Sinatur Hotel Haraldskær

Skibetvej 140
7100 Vejle
T. +45 7649 6000



Vis mig vej

Sinatur Hotel Sixtus

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
T. +45 6441 1999



Vis mig vej

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
T. +45 6373 7373



Vis mig vej

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121
5800 Nyborg
T. +45 6531 4002



Vis mig vej

Sinatur Hotel Frederiksdal

Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby
T. +45 4585 4333



Vis mig vej