Restauranten på Skarrildhus har udsigt til vores skønne gård. Om sommeren åbner vi dørene for servering ude, og om vinteren laver vi bål. Vores kokke er inspireret af det nordiske køkken og laver hjemmelavede specialiteter helt fra bunden. Alt bliver tilberedt af sæsonens friske og helst økologiske råvarer. Vi har stor respekt for naturen og henter råvarerne så tæt på som muligt.

Tag plads i vores stemningsfulde restaurant, og lad os kræse for dine sanser. Alle er velkomne i restauranten. Vi beder dig dog om at bestille bord i forvejen, da restauranten kan være optaget.

Ring og bestil bord på telefon 9719 6233

Vi har også gastronomiske oplevelser – med og uden overnatning. Se dem her.



MENU EFTERÅR SINATUR SKARRILDHUS 

Dagene bliver koldere og mørkere. Men vi omfavner efteråret med blandt andet danske æbler og blommer fra vores bryllups allé. Nyhøstet korn, hamp og kerner bruges i vores hjemmebagte madbrød. Og selvom ræven sagde de var sure. Så samler vi rønnebær til is, snaps og gele. Når vildt sæsonen starter står den også for skud i køkkenet på Skarrildhus med røg, gravning og saltning. Efterårsmenuen vil være bygget op med sæsonens ”nu og her” råvarer.


Brødet
Brød hjemmebagt med Johannes økologiske mel fra Nyborggaard


En god start 
Forretten kreeres som vejret, sæsonen og vinden tillader det


Til hyggen
Mellemretten tilpasses resten af menuen med et twist  


Mundfriskere
Humørtiseret brændevin og iskrystaller     

Velfærd, økologi og nærvær
Hovedretten tilberedes med en balance mellem det rustikke og jordnære 


Danske gårdoste på række  
Udvalg fa godt ostehåndværk fra Danmarks mindste mejeri Elmegaarden   


Det søde 
Dessert med smag af det danske efterår   

Menuen sammensættes uge for uge. Så I er meget velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker menuen mere detaljeret. 

Priser

2 retter kr. 275,-
3 retter kr. 360,-
4 retter kr. 395,-
5 retter kr. 455,-

Vinmenu 1:
1 glas hvidvin & ½ fl rødvin pr. person
Kr. 235,- pr. gæst


Vinmenu 2:
1 glas hvidvin, ½ fl. rødvin og 1 glas dessert vin pr. person
Kr. 285,- pr. gæst


Hvidvin - Claude Val Blanc, økologisk
Rødvin - Claude Val Rouge, økologisk 
Dessertvin - Terra Prima, Organic Reserve Port

Bestil bord 9719 6233

Se fødevarestyrelsens kontrolrapporter for Sinatur Hotel Skarrildhus

 

 




Det økologiske
spisemærke i bronze

Vi er den første hotelkæde, der er tildelt det økologiske spisemærke. Bronzemærket viser, at andelen af økologi er
på 30-60% i vores køkkener.



Nyhedsbrev

Vil du have nyheder, tilbud og konkurrencer direkte i din indbakke? Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her.


Sinatur Hotel Skarrildhus

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk, Herning
T. +45 9719 6233



Vis mig vej

Sinatur Hotel Haraldskær

Skibetvej 140
7100 Vejle
T. +45 7649 6000



Vis mig vej

Sinatur Hotel Sixtus

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
T. +45 6441 1999



Vis mig vej

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
T. +45 6373 7373



Vis mig vej

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121
5800 Nyborg
T. +45 6531 4002



Vis mig vej

Sinatur Hotel Frederiksdal

Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby
T. +45 4585 4333



Vis mig vej