Menuen til din fest

Lad os sammensætte menuen til din fest. Her er du garanteret, at hver ret er 100% hjemmelavet og lavet med omhu af vores kokke. Alle vores råvarer handles så vidt muligt lokalt og økologisk. Uanset, om du vælger en middag eller buffet, får du en udsøgt smagsoplevelse, som du vil kunne huske lang tid efter.

Du er mere end velkommen til at komme med ønsker til menuen - så vil vores kokke komme med kreative bud på retter lige efter din smag. 
_____________________

Overnatning
Vi tilbyder overnatning inkl. morgenbuffet til følgende priser, når det er i forbindelse med et festarrangement:

Enkeltværelse 549,-
Dobbeltværelse 698,-





SINATURS FESTARRANGEMENT (6 TIMER) 2018

SINATURS FESTARRANGEMENT (6 TIMER) 2018

ARRANGEMENTET INDEHOLDER

Velkomstdrink

3 retter vælges fra månedsmenuerne eller buffet
(Se menuer på de næste sider)

Vin, øl og vand ad libitum under middagen

Kaffe serveret med sødt fra egen konditor

Standard blomsterdekoration inklusiv

 

              V/min. 20 personer.

Arrangementets varighed er 6 timer fra velkomstdrinken serveres. 
Herefter koster det 1200 kr. pr. påbegyndt time
eksklusiv drikkevarer. 

 Kl. 12.00 - 18.00 DKK 795,- pr. person

Kl. 18.00 - 24.00 DKK 845,- pr. person

Forbehold for eventuelle prisændringer
Kontakt og hør mere


 

SINATURS FESTARRANGEMENT (8 TIMER) 2018

SINATURS FESTARRANGEMENT (8 TIMER) 2018

ARRANGEMENTET INDEHOLDER

Velkomstdrink med hjemmelavede snacks

3 retter vælges fra månedsmenuerne eller buffet
(Se menuer på de næste sider)

Vin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet

Kaffe serveret med sødt fra egen konditor

Natmad

 

              V/min. 20 personer.

Arrangementets varighed er 8 timer fra velkomstdrinken serveres.
Herefter koster det 1200 kr. pr. påbegyndt time
eksklusiv drikkevarer. 

Kl. 12.00 - 20.00 DKK 1095,- pr. person

Kl. 18.00 - 02.00 DKK 1195,- pr. person

 

Forbehold for eventuelle prisændringer.
Kontakt og hør mere

MENU TIL LIVETS STORE FEST

MENU TIL LIVETS STORE FEST

Vi har sammensat nogle lækre menuer ud fra sæsonens bedste råvarer.
Alt tilberedes fra bunden, så du får en udsøgt smagsoplevelse.

Ønsker du din festmenu tilberedt efter veganske eller vegetariske principper,
eller er der allergier/intolerancer blandt dine gæster, som vi skal være opmærksomme på,
så sig endelig til.
 
Vores veganer/vegetarretter er altid baseret på sæsonens friske råvarer, som så vidt muligt handles økologisk og lokalt.
Det vil også gøre sig gældende for den menu, vi sammensætter til dig.

 

MÅNEDSMENUER
Januar - December 2018

 

KONFIRMATION
Konfirmationsfest 2018

BRYLLUPSMENU & VINMENU
Maj - August 2018

 

ANDET
Natmad 2018
Tilkøb 2018
Mindestund 2018

 

Har du spørgsmål til menuerne eller andet,
står vi meget gerne til rådighed.
Kontakt os her.

LILLE SELSKABSBUFFET 2018

LILLE SELSKABSBUFFET 2018

FORRETTER

Langtidssaltet laks med pesto efter sæsonen 
og sprød økologisk rug.

Terrin af de store kyllinger fra Allégården serveret med rå gulerod, persillecreme og malt.

Hertil serveres friskbagt brød fra eget bageri
og økologisk smør.

HOVEDRETTER

Trancheres ved buffeten

Rosastegt oksetyndsteg med dansk kål og syltede gulerødder, hertil hjemmepisket bearnaise sauce.

Grillstegt kotelet af svinene fra friland med danske underjordiske grøntsager, peberbagte små kartofler og timiansauce.

Til hovedretterne serveres hjemmebagt brød fra eget bageri og to salater efter køkkenchefens humør og sæsonen.

DESSERTER

Panna cotta med vanilje,
sirup og frugtchips efter sæsonen.

Chokolademazarin med hvid chokoladecreme og krokant af økologiske hasselnødder.

Pris pr. gæst 395,-

Kontakt og hør mere

STOR SELSKABSBUFFET 2018

STOR SELSKABSBUFFET 2018

FORRETTER

Langtidssaltet laks med pesto efter sæsonen og sprød økologisk rug.

Terrin af Allégårdens kyllinger, med rå gulerod, persillecreme og malt.

Torsk i sprød frakke med svampemayonnaise, syltet løg og friske krydderurter.

Hertil serveres friskbagt brød fra eget bageri og økologisk smør.

HOVEDRETTER

Trancheres ved buffeten

Rosastegt oksetyndsteg med dansk kål og syltede gulerødder, hertil hjemmepisket bearnaise sauce.

Grillstegt kotelet af gris fra friland med danske underjordiske grøntsager, peberbagte små kartofler og timiansauce.

Bagt hvid fisk fra Storebælt med citron og dild, hertil kompot af gule og grønne tomater.

Til hovedretterne serveres hjemmebagt brød fra eget bageri og to salater efter køkkenchefens humør og sæsonen.

DESSERTER

Tre oste fra de danske gårdmejerier med hjemmesylterier og knækbrød af økologiske kerner.

Panna cotta med vanilje, sirup og frugtchips efter sæsonen.

Chokolademazarin med hvid chokoladecreme og krokant af økologiske hasselnødder.

Pris pr. gæst 475,-

Kontakt og hør mere

BRUNCH 2018

BRUNCH 2018

BUFFET

2 slags økologisk yoghurt
Økologisk skyr med bær og honning fra egen bistade
Hjemmelavet honningristet müsli

Hjemmerøget laks med rygeostcreme
Svendborgskinke med saltet agurk og rå gulerod
Hjemmelavet lun leverpostej
Æggekage med knasende røget flæsk
Små pølser af rigeligt kød

Ostebræt med 3 slags danske oste
3 slags hjemmelavede marmelader
Pandekager med jordbærsirup
Hjemmebagte müslibarer
2 slags økologisk hjemmebagt brød
Friskbagte croissanter og wienerbrød

Der er mulighed for at tilkøbe veganske/vegetariske retter.

Lækker most og juice, kaffe og the ad libitum

V/min. 20 personer
Arrangementets varighed er 4 timer. Med start senest kl. 11.00.
Herefter koster det 1500 kr. pr. påbegyndt time eksklusiv drikkevarer.
Buffetens varighed er 2 timer.

 

Pris pr. gæst 325,-

Forbehold for eventuelle prisændringer
Kontakt og hør mere




Vi og alle gæster nød virkelig dagen og har rost det hele til skyerne

Mikkels konfirmation


Hvad siger gæsterne?







Køb et gavekort lige her

Hent selv eller køb online
Glæd dine nærmeste, dine samarbejdspartnere eller dine venner med etgavekort til skønne oplevelser hos Sinatur. Gavekortet kan bruges til købaf gastronomiske oplevelser, ferieophold og overnatninger.



Gavekort Bestil online



Det økologiske
spisemærke i bronze

Vi er den første hotelkæde, der er tildelt det økologiske spisemærke. Bronzemærket viser, at andelen af økologi er
på 30-60% i vores køkkener.



Nyhedsbrev

Vil du have nyheder, tilbud og konkurrencer direkte i din indbakke? Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her.


Sinatur Hotel Skarrildhus

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk, Herning
T. +45 9719 6233



Vis mig vej

Sinatur Hotel Haraldskær

Skibetvej 140
7100 Vejle
T. +45 7649 6000



Vis mig vej

Sinatur Hotel Sixtus

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
T. +45 6441 1999



Vis mig vej

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
T. +45 6373 7373



Vis mig vej

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121
5800 Nyborg
T. +45 6531 4002



Vis mig vej

Sinatur Hotel Frederiksdal

Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby
T. +45 4585 4333



Vis mig vej