Her kan du læse nogle af de fine tilkendegivelser, vi har fået fra vores dejlige gæster...

PRIVAT

 

60 års fødselsdag

Vi følte os i ”gode hænder”, der blev sørget for alt, og jeres forslag med besøg på museet var supergodt. Vi havde selv nogle ønsker til afvikling af fest og ophold for gæsterne – alt kunne opfyldes på bedste vis.

Vi kiggede forbi flere gange inden festen for lige at se lokalerne en gang mere – prøvespisning m.m. og for hver gang, vi havde været på besøg, blev vi mere og mere glade for, at vi havde valgt Sinatur – alle er I meget venlige og har et smittende humør…

Alt smagte supergodt og præsenterede sig flot. Der var fint sørget for de af vore gæster som havde glutenallergi og nøddeallergi

Meget fine værelser. Morgenbuffet var helt perfekt.

Helt igennem perfekt af supersmilende personale, som tilmed har overskud til at joke lidt, og meget hurtig og hjælpsom til opstilling af ekstraborde/stole ved den lille misforståelse ved servering af eftermiddagskaffen, hvor vi gerne ville have, at flere kunne sidde samlet. Superlækker kringle syntes ikke bare vi, men mange gæster kommenterede den.

 

Konfirmation

I den grad professionelt og en oplevelse af, at alt var muligt til en overkommelig pris. Det har virkelig været en STOR fornøjelse at samarbejde med Daniela og team. Det vi ikke havde styr på eller tænkt over…det havde Daniela :). Det giver en fantastisk ro i maven og hovedet i en planlægningsproces at mærke, at der er styr på tingene.

Korrespondance med aftaler og ændringer af ting undervejs blev der fulgt op på og var med til at give ro og overblik. Vi er MEGET glade for, at vi valgte Hotel Storebælt til at skabe rammerne for Mikkels konfirmation. Mikkel havde en fantastisk dag og ligeledes vi og vores gæster. 

Vi og alle gæster nød virkelig dagen og har rost det hele til skyerne. Maden var virkelig lækker og der var rigeligt af den. Der manglede ganske enkelt ikke noget som helst. Rigtig dejlig vin, der passede rigtig godt til maden og meget spændende likører der blev budt under kaffen. Udvalget på øl og vand var meget lækkert og vakte stor glæde blandt gæsterne.  De spiselige bordkort gik rent ind…hold nu op hvor var de flotte og passede perfekt ind i bordpynten….OG MUMS…de smagte godt.

I den grad professionelle, smilende, positive og var meget hurtige til at opfange fx børn, der havde brug for andet udvalg end på buffeten. Også opmærksomheden på vores gæst Bruno med allergi. Tusind tak for den opmærksomhed :) Alle gæster nød at blive passet i alle ender og kanter.

Tusind tak for en fantastisk dag sammen med jer på Hotel Storebælt. Skønne skønne rammer med naturen lige uden for, professionel service til fingerspidserne, vidunderlig mad og drikke. Hvad mere kan man ønske sig af sådan en dag.

Tak for de smukke rammer og ikke mindst jer - vi kommer helt sikkert igen :)

ERHVERV

 

Fleksibilitet

På Sinatur bliver vi ALTID mødt med god service og fleksibilitet. I en hverdag hvor tingene nogle gange kommer pludseligt, og med korte deadlines, så står Sinatur altid klar med en løsning. Tak fordi I altid er fleksible, og også har plads til os en mandag morgen, når vi henvender os en søndag aften. 

Minela Alijagic Kristiansen, Executive Assistant Canon Danmark A/S

 

God service og fantastiske rammer

I yder en ualmindelig god service. Stiller fx op med 10 mand, der hjælper vores deltagere ud i grupperum. Yderligere tilbyder I en fantastisk ramme med jeres store konferencelokale ud mod vandet og jeres nye lounge. Og sidst men ikke mindst synes jeg, at jeres morgenmad, buffet og menu er meget delikat.

Betina Stage, Kursusleder, Domea.dk 

 

Smukke lokaler og skøn beliggenhed

Det er det smukkeste sted! Det store mødelokale ligger, så du næsten får fødderne våde. På terrassen ovenpå kan du nyde solopgang og solnedgang. Lyset og farverne er ufatteligt flot og helt specielt her. Nærværet ligger i den ekstremt personlige service. Engang kørte hoteldirektøren selv ud og købte energidrik til os alle klokken otte om aftenen. Alle lokaler og værelser er nyrenoverede, moderne og super lækre.

Charlotte Forum, Chefsekretær, Jysk Fynske Medier

 

 

 

Tryk på logoet herunder og se hvad vores gæster siger på tripadvisor...

TripAdvisor

Nyhedsbrev

Vil du have nyheder, tilbud og konkurrencer direkte i din indbakke? Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her.


Sinatur Hotel Skarrildhus

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk, Herning
T. +45 9719 6233Vis mig vej

Sinatur Hotel Haraldskær

Skibetvej 140
7100 Vejle
T. +45 7649 6000Vis mig vej

Sinatur Hotel Sixtus

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
T. +45 6441 1999Vis mig vej

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
T. +45 6373 7373Vis mig vej

Sinatur Hotel Storebælt

Østerøvej 121
5800 Nyborg
T. +45 6531 4002Vis mig vej

Sinatur Hotel Frederiksdal

Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby
T. +45 4585 4333Vis mig vej