Book nu

Stjernemiddag a la Sinaturs elever

Fredag den 7. februar kl. 18.30

Elever fra alle seks Sinatur-hoteller inviterer inden for til en aften med smagfulde serveringer, gode historier og nøje udvalgte drikke. Eleverne har selv planlagt hele arrangementet og glæder sig til at vise deres kompetencer indenfor kokke- og tjenerfaget. 


En eventyrlig fortælling gennem mad og drikke

Aftenens retter er sammensat med udgangspunkt i temaet "Skarrildhus historie", og der venter dig en række af smagfulde serveringer.

Foruden velkomst med appetizers og bobler venter flere lækre serveringer, som kan nydes med udvalgte øl, vine og drinks. Til sidst runder vi smagsoplevelsen af med kaffe og sødt.

Vi gør opmærksom på at, der er dækket op ved 6 og 8-mandsborde.
Hvis I er flere, der gerne vil sidde sammen, skal billetter købes sammen.

Pris pr. person // 799,- 
Prisen inkluderer velkomst med appetizers og bobler, flere lækre serveringer, som nydes med nøje udvalgte øl, vin og drinks. Efter middagen runder vi smagsoplevelsen af med kaffe og sødt. 

Det er muligt at tilkøbe en overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad for 
399,- pr. person 

Book dine billetter her

"At være elev i Sinatur kan beskrives med et ord: Omtanke. 
At vise omtanke for naturen såvel som for mennesket er karakteristisk for Sinatur, og det kommer også til udtryk overfor os elever. Det er en arbejdsplads, der både giver personlig og faglig læring, hvor vi som elever får lov til at tage ansvar i dagligdagen og overfor hinanden."

Britt Kjær Jensen og Lucas Hartmann
Elever i Sinatur Hotel & Konference