Book nu

Sinaturs elever inviterer indenfor på Haraldskær

Elevaften 2019


Kokke-, tjener- og receptionisteleverne fra alle seks Sinatur hoteller, Haraldskær, Skarrildhus, Gl. Avernæs, Sixtus, Storebælt og Frederiksdal, inviterer til en aften i elevernes tegn. 

Eleverne har selv planlagt hele arrangementet, hvor de får lov til at vise deres kompetencer inden for tjener- og kokkefaget. De er dykket ned i kædens værdier, hvorfra de har udarbejdet en menu ud fra temaerne havet, skoven og gården. Da aftenens hovedoverskrift er danske råvarer, er der selvfølgelig også udvalgt forskellige danske drikkevarer til maden.  Foruden velkomst med snacks og bobler, flere lækre serveringer, øl, vin og drinks samt kaffe og sødt, venter der en aften med en fantastisk stemning og spændte elever.


Det får du:

  • Bobler og snacks
  • En række lækre serveringer
  • Udvalgte øl, vine og drinks
  • Kaffe og sødt

Pris pr. person kr. 799,00

Arrangementet starter kl. 18 og forløber til kl. 23.

 

OBS: Vi gør opmærksom på, at der er dækket op ved 6 og 8 mandsborde. Hvis I er flere, der gerne vil sidde sammen, skal billetterne købes sammen.

Begrænset antal billetter

Begrænset antal billetter


Der er begrænset antal billetter, så book allerede nu, hvis du vil sikre dig en plads. 

Det er muligt at tilkøbe en overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad til en reduceret pris denne aften på kr. 399,00 pr. person. 

 

Book nu

Jeg får virkelig lov til at prøve alle mine idéer af. Selvom nogle ikke lykkes, får jeg lov igen. Senest har jeg stået for at lave et helt nyt cocktailkort, der er mere årstidsbestemt og tilpasset den natur, der omfavner os. For eksempel bruger vi både mynte fra haven og havtorn fundet i naturen i vores drinks. Det er sjovt og stort at få ansvar af min chef og kolleger.

Mie Lambrecht, tjenerelev på Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg

Du finder os her

Haraldskær Sinatur Hotel & Konference
Skibetvej 140
7100 Vejle