Menu
da
en
6 unikke hoteller
i skovbrynet og strandkanten
6 unikke hoteller
i skovbrynet og strandkanten
Tag et pusterum
Book et ophold nu
Med naturen i centrum
og fokus på gæsterne

Mød os på Folkemødet 2019

Igen i år kan du på Folkemødet på Bornholm spise dig mæt hos Sinatur, når vi byder indenfor på Mad- og Mødestedet.
I hjertet af Folkemødet i Allinge åbner Sinatur Mad- og Mødestedet, hvor du kan bestille bord og nyde både frokost og 3-retters menu. I 2019 byder vi som noget nyt også på økologisk morgenbuffet fra kl. 8 - 10.30.

Menu

Du kan booke bord og nyde både frokost og 3-retters middag i vores restaurant eller komme forbi til morgenmad og frokost i caféen.

Økologisk morgenbuffet
Frokost- og 3-retters menu

Alle vores retter er baseret på friske, økologiske råvarer fra vores lokale leverandører, så der er både torsk fra Vesterhavet, grøntsager fra Assens og iscreme fra Kibæk på menuen. Ganske som det plejer at være på vores hoteller - for hvorfor gå på kompromis, bare fordi vi tager på festival? ツ
 

Book bord til frokost i restauranten

Book bord til middag i restauranten

Book et møde eller en reception

Vi har gjort det nemt for dig at holde reception på Folkemødet og tilbyder et komplet koncept, hvor du og dine gæster blot skal dukke op til den reception, du har booket.

Vi har en forkærlighed for bæredygtighed, økologi og lokale råvarer. Og du kan vælge mellem vores to forskellige receptioner - Sinaturs konge-hotdogs eller Sinaturs utraditionelle tapas. 

Mad, øl, vin og vand kan nydes ad libitum i en time.


Vil du vide mere? Så ring endelig til os på tlf. 76 49 60 00 eller skriv på mail KARI@sinatur.dk

Selvom vi er draget til Bornholm finder du os stadig lige midt i den danske natur, vi har blot skiftet strandkanten og skovbrynet ud med Kampeløkkes farverige klipper. Du kan derfor nyde en middag eller holde dit møde eller din reception med udsigt - ganske som du plejer hos Sinatur.

Find os i Kampeløkke Havn

Du finder Mad og Mødestedet i det grønne området Mad & Meninger lige ved Domen i Kampeløkke Havn.