Book nu

Mød os på Folkemødet 2019


Igen i år kan du besøge Sinatur på Folkemødet i Allinge på Bornholm, hvor vi endnu engang slår døren op til Mad- og Mødestedet. Her kan du enten bestille bord i vores hyggelige restaurant, hvor vi serverer både frokost og 3-retters middag, eller komme forbi cafeen til en "hurtig" frokost.

Som noget nyt tilbyder vi i år også økologisk morgenbuffet til de morgenfriske fra kl. 08.00 - 10.30, ligesom vi også er vært for en række forskellige debatter med fokus på miljø og bæredygtighed.

Book bord allerede nu


Alle vores retter er baseret på friske, økologiske råvarer fra vores lokale leverandører, så der er både torsk fra Vesterhavet, grøntsager fra Assens og iscreme fra Kibæk på menuen. Ganske som det plejer at være på vores hoteller - for hvorfor gå på kompromis, bare fordi vi åbner pop-up restaurant? 

Book bord til morgenmad

Book bord til frokost

Book bord til middag

Sinaturs debatter


Hvordan passer vi bedre på vores planet? Det diskuterer vi blandt andet, når vi er vært for en række debatter ved Mad & Mødestedet, hvor vi sætter miljø og bæredygtighed under lup sammen med en række forskellige debattører. Læs mere om vores forskellige debatter her.

Mad ud af huset


Du er også velkommen til at bestille vores lækre retter fra både caféen og restauranten som take-away. 
Bestil dagen inden ved at sende en mail til kari@sinatur.dk. Din bestilling er først endelig, når du har modtaget en bekræftelse. 

Book et møde eller en reception


Vi har gjort det nemt for dig at afholde reception eller andet arrangement på Folkemødet og tilbyder et komplet koncept, hvor du og dine gæster blot skal dukke op. Så sørger vi for alt det andet.

Vi serverer enten Sinaturs konge-hotdogs eller vores utraditionelle tapas, afhængig af hvad du ønsker. Vores receptionspakke inkluderer mad, øl, vin og vand, som kan nydes ad libitum i en time.

Vil du vide mere? Så ring endelig til os på tlf. 76 49 60 00 eller skriv til KARI@sinatur.dk

Find os i Kampeløkke Havn

Du finder Mad- og Mødestedet i det grønne område lige ved Domen i Kampeløkke Havn.

Selvom vi er draget til Bornholm, går vi ikke på kompromis med den smukke udsigt. Ganske som du kender fra vores hoteller.