Book nu

Hvordan passer vi bedre på vores planet?

Sinaturs debatter ved Mad- og Mødestedet


Som du måske allerede har set, har vi for ganske nyligt lanceret vores nye strategi og samfundsambition, der er baseret på en række ambitiøse 2030-mål.

Derfor arbejder vi målrettet med forskellige bæredygtige tiltag, der skal være med til at skabe en hotel- og konferenceoplevelse, som naturen ville elske.

Vi vil gerne bringe vores erfaringer videre og inspirere andre, lige som vi også selv gerne vil inspireres.

Derfor vil vi i år være vært for en række debatter ved vores Mad- og Mødestedet på Folkemødet, hvor vi netop sætter miljø og bæredygtighed under lup og diskuterer forskellige emner med forskellige debattører, som du kan læse mere om nedenfor.

Torsdag den 13. juni kl. 15.30-16.30

Let på klimaaftrykket, tak!


Økologerne går foran med klimahandling både i marken og i landets professionelle køkkener – men er langtfra i mål.
Er den økologiske produktion god for klimaet? Få svaret og deltag i debatten om, hvordan økologerne kan tage de næste skridt mod flere klimavenlige måltider

 

Moderator:   

  • Mette Toftegaard, Fødevarefaglig Chef, E-Smiley

Debattører:     

  • Per Kølster, Formand, Økologisk Landsforening
  • Hans Christian Smed, Direktør, Københavns Madhus
  • Morten Hammerich, Adm. Direktør, Fazer Food Service A/S
  • Kari Brandsgård, Hoteldirektør, Haraldskær Sinatur Hotel & Konference

Fredag den 14. juni kl. 15.15-16.00

En verden uden affald - hvem tager skraldet?


Bunken af affald og brugt emballage fra hoteller, cafeer og restauranter vokser. Tre affaldshelte fra branchen deler ud af konkrete tips, hvordan man kan skære ned på bunkerne. Derefter åbner vi op for debatten om, hvem der tager ansvaret for at skabe en bæredygtig affaldssortering og at genanvende emballagen. Hvordan kan vi gøre restaffald til en ressource?

Moderator:     

  • Ole Morten Pedersen, Direktør, DAKOFA

Debattører:  

  • Mikal Holt Jensen, Miljøchef, Greenkey
  • Jørgen Jepsen, Souschef, Foreningen Folkemødet
  • Kari Brandsgård, Hoteldirektør, Haraldskær SInatur Hotel & Konference

Lørdag den 15. juni kl. 11.00-12.00

Bæredygtige, økologiske køkkener i fremtiden - hvad gør vi?


Fødevarebranchen råber på fagfolk, der ved alt om økologi, bæredygtighed og sundhed. Debatten zoomer ind på, hvad vi kan gøre for at få kvalificeret arbejdskraft, der ved noget om økologi og bæredygtighed. Hvem har ansvaret for at sikre, at vi uddanner næste generation af økologiske madhåndværkere? Er der brug for dem i fremtiden? 

Moderator:     

  • Dorthe Pedersen, Direktør, Meyers Madhus

Debattører:     

  • Anne Cathrine Christensen, Køkkenchef, Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference
  • Ghita Parry, Kost- & Ernæringsforbundet
  • Anne Birgitte Agger, Direktør, Hotel- og Restaurantskolen, Valby