Book nu

Teambuilding i naturen og mysterier på hotellet

Spændende udfordringer og mysterier i smukke omgivelser

Med Midgaard Event kan i dyrke teambuilding i den skønne natur omkring Mølleåen. DYSTEN er aktiv udendørs teambuilding, hvor I skal samarbejde i op til 9 discipliner, hver på 20 minutter. Med udsigt til vandet kan I dyste i sjove aktiviteter og se hvilke hold, der er bedst til at koordinere, kommunikere og have overblik.

Eller oplev et af de sjove mysterier på hotellet. I 007 CLUEDO skal i på bedste James Bond manér løse 15 sjove samarbejdsopgaver, der hver især giver jer ledetråde til hvilken superskurk, der har planer om at udslette en storby om 2 timer. I mordmysterierne TESTAMENTET og BARON BARTHOLDYS MURDER MYSTERY DINNER skal i udpege morderen i en sjov murder mystery dinner, ledsaget af skøn menu og drikke fra Frederiksdals køkken.

Kontakt Midgaard Event for at høre om mulighederne på Hotel Frederiksdal, eller se mere på Midgaard Events hjemmeside om teambuilding

Teambuilding i naturen og mysterier på hotellet

Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere om de spændende muligheder for diverse teambuildingøvelser og mysterier i det fri omkring Frederiksdal. Mulighederne er mange, og vi er fleksible i forhold til dine ønsker.