Book nu

Cykelophold

Cykelferie på Vestfyn

Lad pedalerne tage dig op ad høje bakker, gennem dybe skove og til hyggelige, fynske byer. Her på Vestfyn kan cyklister fra både Danmark og udlandet nemt finde sig til rette – og finde til. Vestfyn ligger nemlig som et knudepunkt midt i det danske landskab, og de flinke fynboer deler gerne deres omegn med cykelglade gæster.

 
 

Pris for 2023 følger


Alle cykelruter fører til Sinatur

Tæt ved kysten, blandt gamle herregårde og smukke slotte, tårner det majestætiske Hotel Gl. Avernæs op. De snoede cykelruter og rustikke brostenstier fører dig og din cykel op til hotellet, der omkranses af grønne græsmarker og blåt havvand.

Her er der rig mulighed for at lade din krop restituere og nyde en stille aften efter en hektisk dag på cyklen. For det kan tage hårdt på selv den mest garvede cykelrytter at tilbringe en hel dag i sadlen på de vestfynske cykelstier. Netop derfor har Sinatur og Hotel Gl. Avernæs sammensat en cykelpakke til dig, så du hurtigt kan blive cykelklar igen.

Sinaturs cykelpakke

Med en cykelpakke får du:

1 x overnatning i standard dobbeltværelse
1 x morgenbuffet
1 x 2-retters middag
1 x madpakke til turen samt frugt og en vand
Mulighed for at have din cykel opbevaret et aflåst sted

Pris for 2023 følger 
Ønsker du at besøge flere af vores hoteller og måske tage den smukke cykeltur mellem dem, så kontakt os endelig og forhør dig om mulighederne.

Book dit cykelophold her

Vi er medlem af BikeFriends

Gl. Avernæs er medlem af netværket BikeFriends, og dét giver dig som cykelgæst en masse fordele. Hvis du derfor lægger ruten forbi os, vil vi gerne agere servicestation for dig ved at stille forskelligt cykelgrej til rådighed:

Opbevaring af din cykel et aflåst sted
Cykelpumpe 
Lån af lappegrej 
Muligheder for at få fyldt drikkedunken op med koldt vand
Adgang til toilet
Salg af cykelslanger i standardstørrelser
Salg af snacks
Adgang til bænk for hvil
Mulighed for at spise madpakker i hyggelige omgivelser