Book nu
Udsolgt

Winemakers dinner

Fredag den 11. oktober kl. 18.00

Så er vi klar med endnu en omgang af vores populære Winemakers Dinner på Gl. Avernæs. Denne gang tager vi jer med på en rundrejse i de spanske vindistrikter og de forskellige smagsnoter i cava, blanco, rosso og sherry i selskab med vinekspert Niels Christian ”Lasse” Lasota fra Sigurd Müller Vin.


Menu:

Tapas-croquetas med skinke og champignon, grillet sardin på os,
2016 Cava Vintage Rosé, Naveran, Penedes

Klar tomat consommé med bagte tomater, ristede kikærter og jomfruhummer tatar, 2017 Onix Blanco, Priorat, Catalonien

Bagt bacalao, ristet chorizo og stegt kammusling, dertil løgsoubise og Savoy kål, 2017 Albarino, Serra da Estrela, Rias Baixas

Nørhavegård okseryg og okseragout, kartoffel bagt i lag og grønne bønner, 2016 Hacienda Monasterio, Ribera del Duero

Tre slags spanske oste, æbler og valnødder, 2015 Victorino, Teso La Monja, Toro

Crême Catalan og mandel tærte med morbær fra parken, Amoroso sherry, Bodegas El Maestro Sierra

Pris pr. person kr. 895,-  inkl. 5-retters menu, vinmenu og kaffe                                      
 

 

Forlæng oplevelsen

Tag en overnatning og nyd vores lækre morgenbuffet fuld hjemmelavede og økologiske specialiteter om lørdagen. 

Pris pr. person kun kr. 300,-

Book billetter og overnatning her