Book nu

Efterårstilbud

Oplev det smukke efterår på charmerende Haraldskær, der ligger placeret i Vejle Ådal. Her kan vi byde dig velkommen til god udsigt, flot natur og gastronomiske oplevelser fra øverste hylde.


Efterårstilbud

Book et efterårsophold på Haraldskær og oplev skøn efterårshygge.

  • Overnatning
  • 3 retters middag
  • Morgenmad

Pris pr. person fra 849 kr. i delt dobbeltværelse

Bemærk, at fælles for alle priser og tilbud er, at der er et stærkt begrænset antal til salg – derfor er det først til mølle. Vi tager forbehold for udsolgte dage.

Book dit ophold her

Sådan booker du

  • Klik på booking-knappen under det tilbud, du ønsker at gøre brug af. 
  • Vælg ankomst- og afrejsedato og klik på søg
  • Vælg det værelse, du ønsker at booke. Vær opmærksom på, at vi har flere forskellige værelseskategorier, og at de varierer i pris. 

Vores tilbudspris er beregnet pr. person ved 2 personer i et standard dobbeltværelse. Tilbudsprisen er en fra-pris, hvilket betyder, at den kan variere afhængig af værelse- og datovalg. 

Efterårsaktiviteter

Du er inviteret med, når vi igen i år åbner dørene til en hyggelig Mortensaften på charmerende Haraldskær.

I grønne omgivelser kan du nyde en veltilberedt 3 retters middag i vores hyggelige restaurant. Midt i Vejle Ådals idyl leverer vi en stemningsfuld atmosfære og en middag lavet på lokale, økologiske og friske råvarer. Hvis du ikke selv gider at stå for andestegen i år, kan du få en anderledes Mortensaften på Haraldskær, hvor du kan læne dig tilbage og blive forkælet af vores dygtige tjenere.

Læs mere og book bord her