Book nu

Nytårsfrokost

Lørdag den 9. og 16. januar 2021

Vi skyder året igang med manér, når vi byder inden for til 2 x nytårsfrokost i smukke omgivelser og med gastronomiske oplevelser i særklasse som omdrejningspunktet. 


På menuen

  • 1 glas Champagne, Robert Barbichon, Reserve 4 Cèpages, Øko  
  • Cappuccino på jomfruhummer med blød mandelskum og caviar.
  • Armeridder med koldrøget laks med stuvet spinat.
     
  • Grød på gamle kornsorter marineret i olie/eddikedressing med Ømandsbacon og friske urter.
  • Vaffel med kyllinglevermousse med kirsebær.
  • Trøffeltoast med høost.
  • Porcheret æg med hollandaise, revet ost og Svendborgskinke.
  • Bresola med hjertesalat vendt med friske urter og mormordressing.
     
  • Gårdoste med knækbrød og brombærkompot.
  • Skyr med friske æbler og bøgedals sirup.
  • Norske lapper(pandekager) med Knuds blåbær.

Det hele serveres naturligvis med hjemmebagt brød, smør og dyppelse.

Book dine billetter her