Menu
da
en
Om restauranten

Enestående restaurant i Vejle Ådal

Blandt bakker og bøgetræer i Vejle Ådal ligger Haraldskær og bryder det grønne landskab med sin hvide facade og røde tegl. Her har det ligget i århundreder, mens reformation og renæssance, landvindinger og verdenskrige har raset rundt omkring. Historien sætter stemningen på Haraldskær, hvad end du sidder i de lyse herregårdsstuer eller blandt blotlagte sten i den hyggelige, hvælvede kælder.

Priser

Sæsonmenu

1 ret                     Se menuen nedenfor
2 retter              Se menuen nedenfor
3 retter              kr.    395,00 pr. person
4 retter              kr.    445,00 pr. person

Vinmenu

Se vores vinkort, eller spørg i restauranten.

Menu

Køkkenet lader sig inspirere af årstidens råvarer og de lokale leverandørers specialiteter.

Julefrokost - buffet

Julefrokost - menu

Se også restaurantchefens anbefalinger til vine til julemenuen her  

 

Livets fester i stemningsfyldte rammer

Vi byder dig velkommen i stemningfyldte historiske omgivelser. Vores restaurant og lokaler danner perfekte rammer
for glædelige stunder, som sent vil glemmes.
Menuen til din fest sammensættes med stor omhu og alt tilberedes fra bunden. Hvad enten du vælger en middag eller en buffet, så får du en udsøgt smagsoplevelse, som både du og dine gæster vil huske.
Se vores selskabskort og lad dig inspirere.

Fantastiske rammer

Med en restaurant, der har så fantastiske rammer, som vi har på Haraldskær, er vi forpligtet til at levere spiseoplevelser, der også er ud over det usædvanlige. Det er vi heldigvis i stand til, takket være vores dygtige kokke og vores enestående netværk af lokale leverandører.


 

Med kærlighed til Haraldskær og Vejle Ådal

Vejle Ådal er nemlig ikke bare noget særligt at kigge på. Det er også noget ganske særligt at smage på. Det vil du opleve, hvad end du besøger os som hotelgæst, kursist, festgæst eller spisegæst i restauranten. Al vores mad er lavet fra bunden, og det er årstiderne, der dikterer, hvad vi har på menuen. Vores råvarer er næsten udelukkende økologiske, og vi plukker helst selv vores krydderurter i ådalen.

 

Nærvær på tallerkenen

Haraldskær ligger i frodigt landskab med god, fed jord, så det er oplagt at omfavne egnen, dens spisekammer, bønder og producenter. Vi kender vores leverandører, og det giver nærvær på tallerkenen. Vi får vores blåbær fra Knud, vores oste kommer fra Ryon på Elmegaarden i Sommersted, vores kyllinger fra Hopballe Mølle, og sådan kunne vi blive ved. 

 

En uforglemmelig oplevelse

Vi ved, hvorfor Knuds blåbær smager af mere, vi ved, hvorfor Ryon vinder priser for sine oste, og vi ved, hvorfor kyllingerne fra Hopballe er noget ganske særligt. Og vi brænder for at vise dig det. Vi vil kort sagt gøre vores bedste, for at du aldrig glemmer os.


 

Respekt for naturen

Haraldskær har ligget her i Vejle Ådal siden middelalderen, og det er umuligt ikke at lade sig påvirke af. Vi vil ligeså gerne genopdage de gamle metoder og råvarer, som vi vil afprøve nye. Vi flyver ikke råvarer ind fra hele verden, bortset fra kaffe, citroner og lime. Vi bekæmper madspild aktivt i det daglige, og vi forsøger at handle med respekt for naturen. Det er en del af bæredygtighedstanken, som driver os i det daglige. Derudover er vi stolte over vores bronzemærke i økologi.
 

Besøg vores restaurant ved Vejle

Med kun 10 minutter til centrum og gode muligheder for offentlig transport er Haraldskær et godt bud, hvis du leder efter en restaurant i Vejle, der byder på noget ganske særligt. Vi har åbent mandag til lørdag fra klokken 18, og vi tager imod bestilling til klokken 21. Vi anbefaler, at du bestiller bord, så vi er sikre på, vi kan garantere dig en plads i første parket til Vejle Ådal - og et indblik i egnens smage og historier.

 

Åbningstider
Aften 18.00-21.00

Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Lør-søn 07.30-10.00

Kontakt restauranten
7649 6000

Elite smileyØkologimærket