Book nu

Gourmet take-away nær Vejle


Er tiden ikke til at stå flere timer foran kødgryderne? Så kan du heldigvis bestille lækker gourmet fra Haraldskær hjem til dig selv. Det er både simpelt og lækkert. Vi har nemlig forskellige take-away-menuer, som giver dig følelsen af at spise ude – selvom du er hjemme.

Alle vores take-away menuer skal bestilles til minimum 2 personer. 

Småt og godt fra de lokale - vores tapasinspirerede menu

Her får du en masse små og gode retter centreret omkring vores lokale leverandører. Her byder Ryans Fisk for eksempel på koldrøget, læskende laks med krydret peberrod, cremet rygeostcreme og sødlig fennikel. Og du kan også glæde dig til sprøde og saltede inderlår med flødeagtig kikærtecreme og møre svinekæber i smørblød sauce lavet på øl fra Bøgedal. Løber din mund allerede i vand? Så skynd dig at bestil, og smag den lokale forskel.

Pris pr. person 250,-

Bestil Småt og godt-menuen her

 

Julemenuen

Gør det nemt for dig selv og lad julemenuen fra Haraldskær være omdrejningspunktet for årets julefrokost derhjemme. Glæd dig til at sætte tænderne i lunt, hjemmebagt brød og smag på den bløde, røgede laks. Mærk den sprøde selleri og den delikate grønkål knase, mens du tager en bid af den saftige gris og de søde kartofler. Med julemenuen får du kombineret et væld af smage, der med garanti får julestemningen til at brede sig..

Som afslutning topper vi med søde vafler, hvid chokolade, knas og kirsebær. Og mangler I lige det sidste til kaffen? Så kan I også tilkøbe chokoladebrud og kransekage som lidt ekstra. 

For at bringe alle juleretterne op på et magisk niveau kan du med fordel servere en kold Paplo Claro eller den røde Gevrey Chambertin med noterne af vilde bær, underskov og violer, der gør kødets smage ekstra særlige.

Pris pr. person 248,-

Bestil julemenuen her

 

Den grønne menu

Mærk mandlerne knase og torskekødet smuldre, alt imens saucen smelter på tungen og kartoflerne søder ganen. Med den grønne menu fra Haraldskær får du take-away, der pirrer alle smagssanserne.
Og inden du kan nyde hovedretten med torsk, har vi en smagfuld rørt rødbedetartar til dig som forret. 

Får det mundvandet til at løbe? Så bare vent. Du får nemlig også knasende æbletærte, fed cremefraiche og krydrede oste.

Om Sinaturs grønne menu er lig med sund take-away i Vejle, ved vi derfor ikke helt. Men det er i hvert fald identisk med gourmetmad i en helt særlig klasse. 

Hæv menuens niveau yderligere, og prøv en frisk Pascal Bouchard til den bløde fisk. Er du mere til en dyb, rød farve, så kan du også vælge den saftige Famille Perrin, der med sine mørke bær og krydderurter får det bedste frem i maden.

Pris pr. person 348,-

Bestil Den Grønne Menu her

Sådan bestiller du take-away fra Haraldskær

Lad Haraldskær bringe gastronomi i verdensklasse hjem til dine fire vægge. Det er både nemt, lækkert og fyldt med god samvittighed. Samtidig med, at du støtter os, støtter du nemlig også både Lasse Landmand, Ryans Fisk, Hopballe Mølle og mange andre lokale ildsjæle fra Vejle-området, der leverer fantastiske råvarer til vores take-away menuer.

Sådan gør du:

  • Vælg din favoritmenu og antal kuverter

  • Vælg afhentningsdag og -tidspunkt.
    Bemærk, at maden skal bestilles senest kl. 16 dagen før, du ønsker at afhente det. 

  • Afhent de lækre retter, som vi naturligvis har pakket i bæredygtig emballage, i receptionen på Haraldskær mellem kl. 14.00-18.00 fra mandag-lørdag.

Bestil take-away her