Book nu

Kickoff på Sinatur

Kridt banen op til 2019...


Inden vi ser os om skriver vi 2019, og starten på et nyt år plejer at være højsæson for kickoff møder i virksomhederne.
Et godt kickoff arrangement foregår helst uden for den dagligdag, deltagerne normalt befinder sig i.

Inspiration til kickoff aktiviteter

Inspiration til aktiviteter


Hvordan skal du motivere dine medarbejdere? Vi giver gerne inspiration til oplæg og aktiviteter, så netop jeres virksomhed får en god start på 2019. Ud over at jeres kick off skal være en god oplevelse, bringer vi også gerne jeres mål, mission og vision i fokus og motiverer til at nå i mål.

Herunder har vi samlet en række forslag til aktiviteter for alt lige fra 15-200 deltagere.
Hvert arrangement tilpasses jeres specifikke fokus.  

Leg og Relationer

Byg hurtigt nye relationer mellem medarbejderne, uanset hvor godt I allerede kender hinanden. Vi giver Jer en unik fælles oplevelse, baseret på små aktive lege som alle kan deltage i. 

Konference Kickoff

Skab begejstring og godt humør til jeres kickoff. Vi samler alle eltagerne på ét sted og udfordrer dem med en række sjove, mentale og til dels fysiske teambuilding øvelser. 

Hukommelsesdysten

Hjernen er et ekstremt skarpt værktøj når vi anvender den rigtig. Men hvordan udnytter man kapaciteten fuldt ud, når det drejer sig om at være bedst under pres. Gennem en mental træningsaktivitet, udfordrer vi deltagerne i at bruge hinandens hukommelse som én enhed. 

Holdquizen

Deltag i et underholdende quizshow, hvor de selv er i fokus. Det handler om at være bedst, sjovest og høste det største bifald, når der skal dystes holdvis i en række discipliner, som kræver alt fra råstyrke, hurtig handling, samarbejde og kreativitet. 

Sinatur tilbyder seks unikke og naturskønt beliggende hoteller. Alle seks hoteller ligger i skovbrynet eller strandkanten og har fokus på det nære og autentiske. Og på en fantastisk gastronomi.

Kontakt os

Kontakt os på salg@sinatur.dk, hvis vi skal give dig et tilbud på dit næste kickoff. 
Du kan også se mere om vores seks hoteller og kontakte dem direkte.