Book nu

Passer I godt på naturen i din virksomhed?

Få 20% rabat på møder og konferencer


Hvis I har strategiske klimamål i din virksomhed, som er kommunikeret offentligt, tilbyder vi 20 % på jeres næste møde eller konference. Tilbuddet gælder på alle seks Sinatur-hoteller i perioden november 2019-februar 2020.

I Sinatur har vi besluttet, at vi vil drive hoteller på naturens præmisser. Det vil vi blandt andet fordi, at alle vores hoteller ligger placeret i smukke, naturskønne omgivelser, hvilket gør naturen til en vigtig del af den oplevelse, vi tilbyder vores gæster. Derfor passer vi også godt på den, blandt andet ved at prioritere økologi og lokale fødevarer samt affaldssortere og bruge grøn strøm.

Vi er i fuld gang med at skabe en klimavenlig forretning, hvor vi belaster vores omgivelser så lidt som overhovedet muligt. Og vi er allerede nået langt. Men alene gør vi ikke den store forskel. Derfor ønsker vi at samarbejde med - og bakke op om andre, der også tager ansvar for naturen og det samfund, vi er fælles om at passe på. For jo flere vi er, jo længere når vi. 

Og derfor vil vi gerne belønne jer, der også gør en ekstra indsats med en rabat på hele 20% på møder og konferencer, der bookes nu og afholdes i perioden november 2019-februar 2020.

Inspiration og vidensdeling

Vi har arbejdet målrettet med bæredygtighed i mange år, og vi vil gerne dele vores erfaringer med gæster og samarbejdspartnere. Derfor tilbyder vi, at vores lokale hoteldirektør kan holde et kort oplæg som indledning på jeres møde eller konference, når I besøger os, hvor han/hun vil fortælle om vores bæredygtige rejse og arbejde med blandt andet FN's 17 verdensmål. Vi er sikre på, at I vil finde det inspirerende – og vi er sikre på, at I også kan inspirere os.

Sådan gør du

Ønsker du at benytte dig af tilbuddet, kan du enten udfylde nedenstående formular med en forespørgsel, eller kontakte det hotel, du ønsker at booke på, direkte på telefonen.
Husk, at fortælle os, hvor vi kan læse om jeres offentligt kommunikerede klimamål. Medsend meget gerne et link, hvis du udfylder formularen.

Tilbuddet er kun gældende på nye bookinger af møder og konferencer med afholdelse i perioden november 2019-februar 2020. Rabatten gælder på vores listepriser og inkluderer ikke tilkøbsydelser som fx drikkevarer. Rabatten kan ikke kombineres med øvrige tilbud og allerede eksisterende rabatordninger. Vi tager forbehold for udsolgte dage. 

*På storebælt Sinatur Hotel & Konference gælder tilbuddet kun på følgende dage: 16. december 2019, 6., 7. og 27. januar samt 7., 17.-21. og 24. februar 2020.

 

Send os din forespørgsel

Dine ønsker