Book nu

Arbejder I med bæredygtighed i din virksomhed?

Få 20% rabat på møder og konferencer


I Sinatur har vi besluttet, at vi vil drive hoteller på naturens præmisser. Det vil vi blandt andet fordi, at alle vores hoteller ligger placeret i smukke, naturskønne omgivelser, hvilket gør naturen til en vigtig del af den oplevelse, vi tilbyder vores gæster. Derfor passer vi også godt på den, blandt andet ved at prioritere økologi og lokale fødevarer samt affaldssortere og bruge grøn strøm.

Vi er i fuld gang med at skabe en klimavenlig forretning, hvor vi belaster vores omgivelser så lidt som overhovedet muligt. Og vi er allerede nået langt. Men alene gør vi ikke den store forskel. Derfor ønsker vi at samarbejde med - og bakke op om andre, der også tager ansvar for naturen og det samfund, vi er fælles om at passe på. For jo flere vi er, jo længere når vi. 

Og derfor vil vi gerne belønne jer, der også gør en ekstra indsats med en rabat på hele 20% på møder og konferencer, der bookes nu og afholdes på udvalgte dage i perioden frem til 30. april 2020. 

Inspiration og vidensdeling

Vi har arbejdet målrettet med bæredygtighed i mange år, og vi vil gerne dele vores erfaringer med gæster og samarbejdspartnere. Derfor tilbyder vi, at vores lokale hoteldirektør kan holde et kort oplæg som indledning på jeres møde eller konference, når I besøger os, hvor han/hun vil fortælle om vores bæredygtige rejse og arbejde med blandt andet FN's 17 verdensmål. Vi er sikre på, at I vil finde det inspirerende – og vi er sikre på, at I også kan inspirere os.

Sådan gør du

Ønsker du at benytte dig af tilbuddet, kan du enten udfylde nedenstående formular, eller kontakte det hotel, du ønsker at booke på, direkte på telefon/mail.
Fortæl os gerne, hvordan I arbeder med bæredygtighed i din virksomhed. 

Tilbuddet er kun gældende på nye bookinger af møder og konferencer med afholdelse i perioden frem til 30. april 2020. Rabatten gælder på  udvalgte dage og på vores listepriser. Tilbuddet inkluderer ikke tilkøbsydelser som fx drikkevarer. Rabatten kan ikke kombineres med øvrige tilbud og allerede eksisterende rabatordninger. Vi tager forbehold for udsolgte dage. 

 

Send os din forespørgsel

Dine ønsker