Book nu

Gl. Avernæs' hulkage


Det skal du bruge til 1 kage:
 

Dej:
3 æg
275 gram sukker
1 dl. varmt vand
2 tsk. bagepulver
200 gram hvedemel

Glasur:
125 gram smør
0,5 dl. sukker
1 spsk. vaniljesukker
2 spsk. kakaopulver
2 dl. piskefløde


Sådan gør du:
 

Pisk æg og sukker til dejen er lys og skummende og tilsæt herefter varmt vand. Sigt hvedemel og bagepulver og vend det i dejen. Sørg for, at det bliver rørt godt sammen, så det ikke klumper. Herefter hældes dejen op i en smurt springform med bagepapir i bunden og bages ved 175 grader i ca. 35 minutter.

Når kagen er færdigbagt, skal du prikke en masse huller med skaftet af en grydeske eller noget tilsvarende. Herefter kommer du alle ingredienserne til glasuren i en gryde og koger det op, mens du rører til det har en fin konsistens. Når glasuren er klar, hældes den over kagen, så det løber ned i alle hullerne. 

Har du mod på flere opskrifter?

Find alle vores opskrifter lige her >>