Menu
da
en
6 unikke hoteller
i skovbrynet og strandkanten
Med naturen i centrum
og fokus på gæsterne
6 unikke hoteller
i skovbrynet og strandkanten
Tag et pusterum
Book et ophold nu
Behandling af persondata i Sinatur

Persondata- og privatlivspolitik

Hvem er vi? 

Sinatur Hotel & Konference
Østerøvej 121
5800 Nyborg

Sinatur Hotel & Konference består af 6 hoteller:

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference
Haraldskær Sinatur Hotel & Konference
Sixtus Sinatur Hotel & Konference
Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference
Storebælt Sinatur Hotel & Konference
Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference

Vi er ejet af Danmarks Lærerforening CVR 55 60 28 16.

I det nedenstående kan du læse mere om, hvordan vi behandler de personoplysninger, du afgiver, når du besøger vores hjemmeside. Dette gør vi altid med udgangspunkt i de gældende regler.

 

Hvilke oplysninger indsamler vi om dig? 

Vi indsamler de personoplysninger, som du afgiver på vores hjemmeside og giver dit samtykke til.
Disse indsamles, når du besøger vores hjemmeside og foretager en handling, der kræver afgivelse af personoplysninger.

Dette kan eksempelvis være, hvis du udfylder en kontaktformular eller sender os en forespørgsel via hjemmesiden, hvor vi har brug for at kende dit navn, din email og evt. også hvilken virksomhed du repræsenterer.

Ligeledes afgiver du også personoplysninger, når du booker et ophold via vores hjemmeside, hvor du skal udfylde følgende:

Navn
Adresse
Postnummer og by
Email


Disse informationer er nødvendige for, at vi kan håndtere din booking og/eller forespørgsel.
Oplysningerne registreres sikkert hos Danmarks Lærerforening.

Herudover indsamler vi oplysninger om din færden på hjemmesiden.
Læs mere herom under afsnittet om cookies.

 

Hvad bruger I oplysningerne til?

Dine personoplysninger bruges til, at du eksempelvis kan benytte serviceydelser som booking af et ophold, udfyldelse af forespørgsels- eller kontaktformular samt tilmelding til vores nyhedsbrev.

 

Hvor lagres mine personoplysninger?

Dine personoplysninger lagres på servere i Danmark hos vores ejere, Danmarks Lærerforening. Nogle personoplysninger administreres af en tredjepart, som indgår i rollen som vores databehandler. Disse opbevarer og behandler personoplysninger på vegne af Sinatur og i henhold til denne datapolitik og den til enhver tid gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Hvordan beskytter I personoplysninger?
Vi har i overensstemmelse med persondataforordningens regler indgået databehandleraftaler med de tredjeparter, vi samarbejder med, for at få en garanti for, at de har de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der skal til for at sikre, at dine personoplysninger ikke lækkes. Derudover har vi lavet udførlige manualer og beskrivelser internt, der opridser reglerne for lagring af persondata. Dette betyder blandt andet, at vi ikke har informationer liggende om dig på ikke-sikre servere og steder, der kan tilgås af andre end Sinatur.


Adgang til oplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig, samt til at få forkerte oplysninger slettet eller korrigeret. For yderligere information herom, bedes du kontakte vores HR- og administrationschef, Christina Nielsen, på chni@sinatur.dk.

Kan der ske ændringer til denne politik?
Det kan blive nødvendigt med ændringer i vores behandling af personlysninger, og vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre disse retningslinjer. I tilfælde af væsentlige ændringer, vil du få besked herom, enten via en synlig meddelelse på vores hjemmeside eller via en mail, såfremt du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

 

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold, annoncer og til at analysere vores trafik på hjemmesiden.

 

Hvad er cookies?

Cookies anvendes af stort set alle websites. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde, at få et website til at fungere efter hensigten.

Cookies er en fil, som lægges på din computer eller andet it-udstyr. Den gør det muligt, at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.


Kan jeg undgå cookies?

Første gang du lander på vores hjemmeside, ser du et banner med information om cookies. Hvis du giver accept sættes der cookies til at samle statistik og banneret forsvinder. Du kan altid vælge, om du vil acceptere eller afvise cookies. Ønsker du helt at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser.

Du skal dog være opmærksom på, at der kan være funktioner eller services, du ikke kan bruge, hvis du ikke tillader cookies.

 

Hvad bruger I cookies til?

Vi benytter cookies til at måle trafikken på websitet og til at generere statistik og analyser over brugen af www.sinatur.dk. Til det formål bruger vi Google Analytics. Cookies gør det muligt for hjemmesiden, at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmeside ser ud eller opfører sig på.

Statistik cookies hjælper med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger herom.

Vi gør brug af følgende cookies

  • Tekniske cookies som er nødvendige for, at hjemmesiden fungerer, som den skal
  • Præferencecookies give vores hjemmeside mulighed for at huske oplysninger. De kan gøre det lettere for dig, at udfylde formularer.
  • Statistikcookies bruges til at optimere design, brugervenlighed og effektiviteten af hjemmesiden
  • Markedsføringscookies bruges til at vise dig relevante annoncer

 

Sådan undgår du cookies

Du kan altid blokere eller slette cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Indstillingerne og hvordan du gør, afhænger af, hvilken browser du anvender.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du sletter cookies, er der funktioner eller services på internettet, du ikke længere kan bruge.

Husk, at hvis du bruger flere browsere, skal du slette og blokere cookies i dem alle.

 

Cookies fra tredjepart

Vi anvender Google Analytics som vores statistikværktøj for at kunne tilpasse vores indhold og funktioner til både dine og andre brugeres interesser og ønsker, således at I får så god en oplevelse på vores hjemmeside som muligt. For at kunne det, sender Google Analytics cookies via vores hjemmeside.

Endvidere anvender vi Facebook i forbindelse med vores markedsføring. Her gør vi brug af en såkaldt Facebookpixel, der består af en lille stump JavaScript-kode, som bruges til at registrere besøg på vores hjemmeside og sende informationer retur til Facebook. På den måde har vi mulighed for at målrette annoncer på Facebook mod personer, der tidligere har besøgt vores hjemmeside.

 

Tjenester på de sociale medier

Vores hjemmeside indeholder mediefunktioner som Facebook, Linkedin og Instagram, som har deres egne privatlivspolitikker.

Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt inden du afgiver personoplysninger, eftersom vi ikke påtager os ansvar eller forpligtelser for disse tjenester eller funktioner.


Betingelser for tilmelding til Sinaturs nyhedsbrev

Hvad sker der, når jeg tilmelder mig jeres nyhedsbrev?
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtykke til, at Sinatur Hotel & Konference må sende dig emails med gode tilbud, nyt fra vores seks hoteller og inspiration. Du accepterer samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger som anført nedenfor og i overensstemmelse med den gældende persondatapolitik.

Vi udsender typisk 1-2 nyhedsbreve om måneden.

Hvor lagres mine oplysninger?
I forbindelse med vores email-marketing samarbejder vi med en tredjepart, nemlig MailChimp. MailChimp opbevarer og behandler dine personoplysninger på Sinaturs vegne i henhold til denne datapolitik og gældende persondatalovgivning for at sikre bedst mulig beskyttelse af dine personoplysninger.

Sinatur Hotel & Konference har underskrevet en databehandleraftale med MailChimp, der garanterer, at de efterlever reglerne i den nye persondataforordning.

Kan jeg afmelde mig igen?
Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsrev, lige som du også kan opdatere dine oplysninger via linket nederst i nyhedsbrevet.

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores nyhedsbreve, er du velkommen til at kontakte vores salgs- og marketingchef på salg@sinatur.dk.

Det er gratis og uforpligtende at tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

 

Gæster – kunder - leverandør

De personoplysninger som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde og leverandør samt til at levere de services, du har købt hos os. De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, vil blive opbevaret i vores IT-system. Opbevaring af personoplysninger afhænger af dine aftaler med Sinatur. Dine personoplysninger, vil som udgangspunkt efter gældende regler, blive opbevaret hos Sinatur i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører.

De persondata vi indsamler og behandler om dig som kunde, kontaktperson eller som leverandør, bruges først og fremmest til booking af hotelophold og konference, kundeadministration, herunder eksempelvis til opfyldelse af den aftale, du har indgået med Sinatur, fremsendelse af faktura samt håndtering af Sinaturs kreditorer. Formålet er alene, så vi kan give dig den bedste oplevelse hos Sinatur.

Efter regler i henholdsvis Udlændingebekendtgørelsen og Pasbekendtgørelsen skal Sinatur registrere forskellige oplysninger om gæster. For udenlandske gæsters vedkommende skal disse oplysninger gemmes i min 1 og max 2 år, mens de for danske gæster skal gemmes i 1 år.

Sinatur tager databeskyttelse alvorligt og ligger stor vægt på, at alle personoplysninger behandles fortroligt. Vores ansatte får løbende instruktion og undervisning i, hvordan personoplysninger tilintetgøres eller sikrer, at oplysningerne ikke kommer uvedkommende i hænde.

 

Hvilke informationer indsamler vi om dig? 

  • Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, samt andre almene personoplysninger
  • Kundetilfredshedundersøgelser
  • Virksomhedsoplysninger
  • Oplysninger på kontaktpersoner
  • Video-overvågning
  • Lovpligtige informationer

 

Oplysninger som gæst som er specielt, gemmer vi følgende oplysninger

  • Handicap
  • Allergi
  • Kosthensyn og særlige fødevarepræferencer
  • Private forhold
  • Sender du følsomme personoplysninger til Sinatur, bør du sende dem i krypteret, hvis du benytter mail.

 

Videoovervågning

Sinatur foretager videoovervågning af hensyn til ubudne gæster og tyveri samt for en sikkerhed for medarbejdere og dig som gæst.

Der er særlige krav til opbevaring og anvendelse af optagelserne/oplysningerne, som styres af Sinaturs samarbejdspartner. Optagelserne vil kun blive tilgået i tilfælde af mistanke om kriminelle handlinger. Det er kun en snæver kreds af betroet medarbejdere, der har adgang til optagelserne.  Optagelserne kan videregives til politiet eller hvis videregivelse er påkrævet i henhold til lovgivningen.
 

Åbent WIFI netværk

Sinatur har et åben WIFI netværk, som bruges af vores gæster. Ved at bruge vores netværk, er der en risici ved at benytte og overføre data via Internettet. Risici omfatter tab af data, vira eller andre programmer, der kan ødelægge eller beskadige din computer, tablet eller smartphone.
Sinatur som leverandør af Internet forbindelsen er ikke ansvarlig for tab af data, fil korruption, hacking eller skade på din computer eller andre enheder, ligesom Sinatur ikke er ansvarlig for manglende tilgængelighed. Der kan ikke kræves nogen form for økonomisk kompensation herfra. 
Du er, som bruger, ansvarlig for brugen af netværket og skal overholde gældende lovgivning og betingelser, ved brug af Internettet. Netværket må ikke anvendes til ulempe for andre, og må ikke anvendes til afsendelse af ”spam”, hacking eller anden ondsindet eller skadelig brug. Du er ansvarlig, også økonomisk, for eventuelle følger af ulovlig, uberettiget eller skadelig brug af netværket.

 

Adgang til kreditkortoplysninger

Sinatur har adgang til dine kreditkortoplysninger – som en garanti for din reservation – hos vores betalingsudbyder, som sørger for den nødvendige samtykke til registrering og behandling af følsomme oplysninger.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, i Sinaturs bookingsystem og i vores regnskabssystem. Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet uden nødvendig forsinkelse, hvis Sinatur ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger. Vi indtænker databeskyttelse, når vi laver nye processer og IT-systemer med personoplysninger.

 

 Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Det kan blive nødvendigt med ændringer i vores behandling af personlysninger, og vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre disse retningslinjer.

 

Deling af personoplysninger

Oplysningerne vil som udgangspunkt ikke blive videregivet til tredjepart, medmindre at det er nødvendigt for opfyldelse af en aftale med dig.  I henhold til lovgivningen kan vi videregive oplysninger i tilfælde af svindel til politiet.

 

Søger du en stilling ved Sinatur

Sinatur registrerer de personoplysninger, du som jobansøgere selv giver i din ansøgning. Vi gemmer ikke ansøgninger om personoplysninger om afviste jobansøgere – herunder også mail, med mindre at der indhentes samtykke. Oplysningerne opbevares i Jobmachtprofil – Garuda, hvor Sinatur har en databehandleraftale.

Adgang til ansøgningerne, er begrænset til relevante personer i HR samt afdelingsledere, hvortil der søges.

Indhentning af referencer på en ansøger gemmes ikke efter afslutning af ansættelsesproceduren.

Ikke relevante frasorterede ansøgere bliver slettet indenfor 6 måneder efter ansøgningen.

Du kan til enhver tid gøre indsigelser mod, at oplysninger skal slettes for yderligere behandling.

 

Adgang til oplysninger

Du har ret til at få indsigt i personoplysningerne ved Sinatur og til hvilket formål vi indsamler oplysninger. Du har også ret til at få berigtiget og ajourført oplysninger, som Sinatur har registreret om dig. Endvidere har du ret til at få slettet de personoplysninger, som vi ikke efter lovgivningen er pålagt at skulle gemme.

For yderligere information herom, bedes du kontakte

Sinatur Hotel & Konference

Østerøvej 121

5800 Nyborg

HR- og administrationschef, Christina Nielsen

Mail: chni@sinatur.dk.

 

Ændring af denne person og privatlivspolitik

Person og privatlivspolitikken bliver løbende ændret, når det er nødvendigt. Du kan altid se, hvornår politikken er blevet opdateret nederst på siden.

Senest opdateret den 22. juni 2018.