Book nu

Hotte nyheder

Sinaturs tog titlen med hjem som Årets Hotdog Konge


Køkkenchef Mikael Læborg Madsen fra Haraldskær Sinatur Hotel & Konference tog, efter en intens kamp, titlen som Årets Hotdog Konge med hjem til Sinatur efter at have solgt over 250 hotdogs i løbet af eftermiddagen og der var rift om den smagfulde hotdog.

Der blev i løbet af eftermiddagen dystet i kategorierne:
🌭 Årets Hotdog: Den mest velsmagende
🌭 Hotdog Konge: Den bedst sælgende
🌭 Den innovative hotdog: Gives for kreativitet

Dysten foregik søndag på Århus Foodfestival, hvor populære, anerkendte, kendte og ukendte kokke, pølsemænd og slagtere gav deres bud på en fortolkning af den klassiske hotdog.

Dermed bidrog Sinatur og Mikael Madsens team til kraftigt til, at i alt 181.110 kroner blev samlet ind til Care Danmark, som fik alle pengene fra salget af de ekstraordinære hotdogs.

”Vi er rigtig stolte over at have kreeret en hotdog, som rammer smagsløgene ”spot on” hos folk og som gør os til årets hotdog konge, siger Mikael Læborg Madsen

Sinaturs version ”Dog of Nature” er en kombination af Sinaturs kærlighed til gastronomi, natur og bæredygtighed. Sinaturs fortolkning af årets mest velsmagende gourmethotdog er fundet i naturen og hos lokale, danske producenter, der ligger tæt på Sinaturs 6 unikke konferencehoteller.

Hvor folk flest vælger sennep, ketchup, remoulade, ristede løg og agurkesalat, har Mikael Læborg Madsen i samarbejde med kokketeamet skabt en helt ny fortolkning, hvor brødet til Sinaturs hotdog er et sundt grovbrød med gryn på. Urter og blomster er plukket i skoven og ved strandkanten og med til at give kant, smag og farve, mens løgene er syltet sødere i lokale hindbær fra Thyregod. Sinaturs hotdog er toppet med forårsløg og tørret grisehud, der giver en sprød og lækker flæskestegsmag.

Kåringen som danmarksmester fejrer vi naturligvis på Sinatur hotellerne og derfor kan du smage ”Dog of Nature” på alle vores hoteller i uge 37, hvor vi serverer hotdog’en til forskellige lejligheder og i vores restauranter.

Se mere om vores restauranter

Vi laver al vores mad fra bunden, og det er årstiderne, som dikterer vores menukort. Vi har et skarpt fokus på bæredygtighed, vi har et bronzemærke i økologi, og vi får næsten alle vores råvarer fra lokale leverandører.