Book nu

Hold din fest i skønne rammer på Sinaturs hoteller


Hos Sinatur kan du leje selskabslokaler på ét af vores seks enestående hoteller. Det giver dig mulighed for at holde en fest i fuldt flor midt i den jyske, fynske eller sjællandske natur. Lokalerne spænder fra hvælvede kældre og rustikke bindingsværker til hvide sale og store herregårdsstuer. Det giver din fest mulighed for at have højt til loftet og være nede på jorden – samtidig. 

 

Altid i selskab med naturen

Hos Sinatur lejer du selskabslokaler midt i den danske natur. Udenfor vinduerne har du og dine gæster derfor kig til enten den brusende Mølleå, den farvestrålende hede eller det spejlblanke sund. Og heldigvis forbliver naturen ikke kun udenfor lokalerne. Når du holder din fest hos Sinatur, står vores dygtige kokke nemlig også for maden, hvilket betyder, at de bringer den omkringliggende egn ind til dig på en tallerken.

Hos alle Sinaturs hoteller og restauranter henter vi inspiration til maden i den gavmilde omegn. Her finder kokkene verdensklasse-mad lige udenfor døren. De plukker krydderurter fra åen, dyrker friske grøntsager i egne køkkenhaver og henter de lækreste frugter fra havens træer og buske. Samtidig samarbejder vi med lokale leverandører, så vi kun skal til nabogården for at hente kød og det nærmeste bryggeri for at genopfylde øl-lageret. 

Samtidig har vi stort fokus på økologi og er stolte indehavere af Det Økologiske Spisemærke i sølv. Du kan være helt sikker på, at vi ved præcis, hvor maden kommer fra, og kender historien bag hver eneste bid på tallerkenen, hvilket samtidig også er din garanti for god kvalitet.

 

 

Fejr livet i glædelige omgivelser

Uanset hvilken festlighed, du og dine nærmeste har tradition for at afholde, så kan I leje lokaler inkl. mad hos Sinatur. I kan gå på jagt efter påskeæggene i den grønne bøgeskov ved Hotel Haraldskær, eller skåle de lysere tider ind i første parket til det krystalblå hav ved Hotel Storebælt. I årets mere dunkle måneder kan I samle venner og kollegaer over lun julemad med udsigt til den snedækkede ådal ved Hotel Skarrildhus eller hygge under bindingsværket på den hvide gårdsplads ved Hotel Gl. Avernæs.

Livets naturlige facetter fortjener opmærksomhed og hyldest – og hvilket sted danner bedre ramme om sådanne fejringer end den dejlige, danske natur? Hos Sinatur kan du derfor leje selskabslokaler til både romantiske lejligheder og familiære anliggender, der giver festen et naturligt udgangspunkt. Her kan brudeparret slappe af til Fænøsunds idylliske bølgeskvulp på Hotel Sixtus, mens den jyske hede kan være bagtæppet til konfirmandens store dag på Hotel Skarrildhus. Sinaturs magiske hoteller er også et naturlige valg, når det kommer til fejring af familiens nyeste medlem, eller når alderen rykker sig endnu et år. 

 

 

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur snarest muligt. 

Kontakt os

(Angiv gerne, hvor mange personer I er, og evt. ønsker til dato.)