Book nu

1. søndag i advent på Sixtus

Søndag den 1. december kl. 13.00-16.00

Julemåneden starter lige her på Sixtus, hvor vi inviterer inden for til julehygge og kreativt værksted. Kom og lav en smuk adventskrans eller juledekoration og få gode tips og tricks om årets trends på området.


Den perfekte start på julemåneden

Adventskrans og kalenderlys skal der til, når julen nærmer sig. Og i år er vi så heldige, at 1. søndag i advent også er 1. december, hvilket må betyde dobbelt op på julehygge. Vi fejrer, at det nu er helt legalt at påbegynde nedtællingen til juleaften med en eftermiddag i julehyggens tegn. Her kan du opleve vores smukt oppyntede hotel og smage på alle vores lækre (og naturligvis hjemmelavede) julegodter.

Pris pr. person // 200

 

 

 

 

Vær kreativ med årets dekorationer

Derudover laver vi et kreativt værksted fuld af diverse remedier og alt, hvad du skal bruge, for at kreere lige præcis den adventskrans eller juledekoration, du drømmer om. Vi har allieret os med en specialist på området, der vil fortælle om årets trens og tendenser og inspirere til flotte dekorationer. 

Det eneste, du skal medbringe, er egne lys og evt. opsats eller andet, hvis du har særlige ønsker til den del. Der vil være til én adventskrans og én juledekoration pr. person samt diverse pynt hertil. 

Vi har et begrænset antal billetter til salg, så vent ikke for længe med at sikre dig en plads til den ultimative start på julemåneden.

Book din plads her