Book nu

Efterårstilbud

Nyd et efterårsophold på charmerende Sixtus i Middelfart, hvor du har vand, skov og park som nærmeste naboer, og samtidig er tæt på byen og forskellige attraktioner. Book dit ophold her, men vent ikke for længe.


Book et ophold på Sixtus og oplev skøn efterårshygge ved Fænøsund.

  • Overnatning i minidobbeltværelse
  • 2 retters menu
  • Morgenmad med udsigt

Pris pr. person: Fra 849,- 
Bemærk, at prisen er en fra-pris. Fælles for alle priser og tilbud er, at der er et stærkt begrænset antal til salg – derfor er det først til mølle. Vi tager forbehold for udsolgte dage.

Book dit ophold her

Sådan booker du

  • Klik på booking-knappen under det tilbud, du ønsker at gøre brug af. 
  • Vælg ankomst- og afrejsedato og klik på søg
  • Vælg det værelse, du ønsker at booke.
    Vær opmærksom på, at vi har flere forskellige værelseskategorier, og at de varierer i pris. 

Vores tilbudspris er beregnet pr. person ved 2 personer i et mini- eller standarddobbeltværelse. Tilbudsprisen er en fra-pris, hvilket betyder, at den kan variere afhængig af værelse- og datovalg. 

Unik beliggenhed

Sixtus ligger lige midt i Danmark, hvor Jylland er blevet til Fyn. Hotellet ligger på sydsiden af den maleriske Hindsgavl-halvø ved Middelfart, og vi har direkte udsigt og adgang til det fredelige Fænøsund.

Hindsgavl-halvøen byder blandt andet på skov, dyrehave og et helt unikt, rekreativt område langs den smukke kyst. Hos os har I naturen lige uden for døren - og rig mulighed for at bruge skoven og vandet aktivt.

Læs mere her

Events

Efteråret på Sixtus byder på masser af hygge. Du får blandt andet mulighed for, at fejre en dejlig Mortensaften, hvor de står klar til at forkæle dig med andesteg med det hele - hjemmelavet med respekt for vores bedstemødre! Se frem til en smagfuld og økologisk middag tilberedt med sæsonens friske, lokale råvarer i den stemningsfyldte restaurant.