Book nu

Skt. Hans på Sixtus

Søndag den 23. juni kl. 18.00

Tag familien eller vennerne under armen og nyd en aften i strandkanten med fortryllende gastronomi inkl. vinmenu. 
Traditionen tro tænder vi bålet og synger midsommervisen, mens vi nyder en forhåbentlig dejlig dansk sommeraften.  


Forret
Vesterhavs slethvar med danske asparges og fyldig smørsauce
I glasset: San Brizio, Soave, Cappuccina, Veneto, 2016

Hovedret
Fynsk kalveryg fra Grambogård med asparges, grønt og aromatisk kalvesauce
I glasset: Pinot Nero, La Tunella, Friuli, 2016

Dessert
Skønne danske bær med himmelsk sauce sabayonnen og skovens syre
I glasset: Voület Casorzo, Fracchia, Piemonte, 2017

Pris pr. person inkl. vinmenu kr. 565,-
Pris pr. barn 3-12 år kr. 282,50,-

Book her

undefined