Book nu

Efterårstilbud

Nyd efteråret midt på den jyske hede nær Herning og oplev den charmerende herregård Skarrildhus. Her venter dig en smuk natur og gastronomiske oplevelser fra øverste hylde.

 


Efterårstilbud

Book et ophold på Skarrildhus og oplev skøn efterårshygge.

  • Overnatning
  • 2 retters middag
  • Morgenmad

Pris pr. person fra 749 ,- i delt mini-dobbeltværelse

Bemærk, at fælles for alle priser og tilbud er, at der er et stærkt begrænset antal til salg – derfor er det først til mølle. Vi tager forbehold for udsolgte dage.

I efterårsferien vil der hver dag være bål og toddy kl. 16 på gårdspladsen for boende gæster 

Book dit ophold her

Sådan booker du

  • Klik på booking-knappen under tilbudet
  • Vælg ankomst- og afrejsedato og klik på søg
  • Vælg det værelse, du ønsker at booke. Vær opmærksom på, at vi har flere forskellige værelseskategorier, og at de varierer i pris. 

Vores tilbudspris er beregnet pr. person ved 2 personer i et mini- eller standarddobbeltværelse. Tilbudsprisen er en fra-pris, hvilket betyder, at den kan variere afhængig af værelse- og datovalg. 

Aktiviteter

Efteråret på Skarrildhus byder på masser af hygge. Du får blandt andet mulighed for, at fejre en dejlig Mortensaften, hvor de står klar til at forkæle dig med andesteg med det hele - hjemmelavet med respekt for vores bedstemødre! Se frem til en smagfuld og økologisk middag tilberedt med sæsonens friske, lokale råvarer i den stemningsfyldte restaurant. 

 

Læs mere om vores events her