Book nu

World Championshipmenu

Smag på den jyske hede


Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference byder dig velkommen til et åndehul på den Jyske hede. Vores kokke frister med smagfulde retter, tilberedt af årstidens friske og økologiske råvarer. Menuen til din middag sammensættes med stor omhu, og alt tilberedes fra bunden. Vi finder råvarer og inspiration i naturen, og vi bestræber os på så vidt muligt at købe lokalt og økologisk. 

Vin kort Download menukortet her

Read in english here

Bestil bord på +45 9719 6233

 

VM Menu

Ærter og bobler
Ærtesuppe med kammusling og champagne

”Hot dog”
Cremet skaldyr og fisk i briochebrød med sprøde løg og rogn

Sørens vilde dyr
Sommerbuk fra egen skov med ”skovbund”

Vingebasker ”Danoise”
En klassiker med et twist – Kylling med bondemandens grønt, puffet chips og sauce

Sensommersmil
Bær med ”gode råd”, karamelskum, skovsyre og hyldebæris

5 retter kr. 585,-
 
Vinmenu
 

”Det spændende match"
5-retters vinmenu 485,-

”Det sublime match”
5-retters vinmenu 635,-

Skalddyrsfad

Hav og fjord
Udvalg af fiskemandes fisk og skaldyr frisk fanget og høstet efter det danske vind og vejr.
Serveret med krabbebisque, brød fra egen ovn, trøffeltangchips, dip, dressing og hjemmekærnet hummersmør.
 

Kr. 575

Tilkøb af Baerii kaviar….. kr. 195
 
Forudbestilles til minimum 2 personer. 4 dage før.

Forretter

Serveres med madbrød fra egen ovn bagt med mel fra Nyborggaard i Nøvling

Sensommersol over Skarrildhus kr. 125
Kyst fisk røget med solmodne tomater, rygeost, radiser, hønseæg og rugbrødsknas

”Hot dog” kr. 125
Cremet skaldyr og fisk briochebrød med sprøde løg, rogn og vilde blade

Grønt fra marken og skoven (Kan laves vegansk) kr. 95
Syltede og fermenterede grøntsager med ”aske”, urter og røget nødder 

Hovedretter

Alle hovedretter serveres med sæsonens danske ”her og nu” grøntsager

Fisken kr. 255
Fiskemandens fisk efter vind og vejr

Fennikel og hummercreme

Ungdyret kr. 255
Tyksteg fra det danske Friland

Sommertærte og sauce med havens urter

Pure dansk (kan laves vegansk) kr. 185
Dahl med Ingrid ærter

Gode rødder og svampe 

Mellemretter

Mundfrisker kr. 45
Brændevin og iskrystaller

Start hyggen kr. 55
med variation af sprøde og knassende snacks

Ærter og bobler kr. 115
Ærtesuppe med kammusling og champagne

Sørens vilde dyr kr. 125
Sommerbuk fra egen skov med ”skovbund”

Etique de gras kr. 125
100 % dyrevelfærds ”foie gras” fra Landting slot i Vinderup 

Desserter

Sensommersmil kr. 95
Bær med ”gode råd”, karamelskum, skovsyre og hyldebæris

Æbler med æbler på kr. 95
Dessert variation af skønne danske æbler og chokolade

 

Oste

Osterier kr. 125
Ostehåndværk fra Danmark med sødt, syrligt og sprødt

Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.

Kontakt restauranten
+45 9719 6233

 

undefined

 

Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30 
Lørd-sønd 07.00-10.30

Frokost
Man-lør 12.00-14.00

Aften
Man-lør 17.00-22.00
(Køkkenet lukker kl 20.30)