Nytårsmenuen
Godt brød skal der til
Brød bagt i egen ovn med mel fra Nyborggaard og luftig brunet smør
Nytårstorsk
Gravad torsk med puffet chips, hø, beder og creme af Limfjordens blå guld
Helt vilde nytårsdyr
Krondyr fra Klosterheden med brændt løg, hengemte bær, røg, hamp og sennep
Ungdyr i nytårsklæder
Mørbrad med Skjernenge skinken, tærte, svampe, kong gulerod, kartoffelgratin og mjødsauce
Mormor nytårsdessert anno 2020
Ymerfromage, hindbær, chokolade, blomster, nytårskys og is fra Hveddegaarden
4 retter kr. 459 pr. pers.
Skal bestilles til min. 4 pers.
Vinmenu
Den gode: 4 flasker god vin udvalgt til retterne
Castellblanc, Cava Organic, Penedes, Spanien ØKO
Roland Schmitt, Riesling Glintzberg, Alsace, Frankrig ØKO
Castellani, Nero d’Avola/Merlot, Sicilien, Italien ØKO
Fonseca, Terra Prima, Organic Port, Douro, Portugal ØKO
Pris for 4 flasker 595,-
Den Sublime: 4 flasker sublim vin tilpasset retterne
Charles Mignon, 1. Cru Reserve, Champagne, Frankrig
Pascal Bouchard, 1. Cru Vau de Vey, Chablis, Frankrig ØKO
Domaine Palestor, "La Fagotiere", Chateau Neuf-du-Pape, Rhone, Frankrig ØKO
Fonseca, Terra Prima, Organic Port, Douro, Portugal ØKO
Pris for 4 flasker 1095,-
Sådan gør du
Det eneste, du skal gøre, er at foretage din bestilling i systemet her, og vælge om du selv ønsker at afhente menuen her på Skarrildhus den 31. december mellem kl. 12.00-15.00, hvor vi står klar med et glas bobler og frister med en smuk gåtur i parken, eller om vi skal levere det til dig for 25,- pr. person.
Vær opmærksom på, at levering kun er muligt i en afstand af 30 kilometer fra Skarrildhus, og kun ved minimum 8 kuverter.
Nytårsmenuen skal bestilles senest den 23. december kl. 16.00.
Vi glæder os til at være en del af din nytårsaften.
Beliggenhed på kortet
Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference er beliggende midt på den jyske hede i Kibæk med blot 20 minutters kørsel til Herning.