Book nu

Velgørenhedsmiddag

Smag på Danmark, og støt en god udvikling


Vi samler alle vores dygtige køkkenchefer i den gode sags tjeneste, når vi lørdag 13. april byder velkommen på Hotel Sixtus i Middelfart til en overdådig støttemiddag til fordel for Kaffe Bueno.

Kaffe Bueno er en cirkulær virksomhed, der med en bæredygtig indstilling og videnskabelig tilgang genbruger kaffe til olier til kosmetik og mel til madlavning. Ved at forlænge kaffebønnens liv, bliver der flere penge til kaffebonden, ligesom den klimaproblematiske kaffe får et længere liv at fordele CO₂-aftrykket over.

I Sinatur går vi op i bæredygtighed og lokale råvarer med liv og sjæl, men vi kan ikke undvære kaffen. Den starter vores gæsters dag, og den afslutter det gode måltid. Herimellem giver kaffen os kopvise hvil og stor nydelse i løbet af dagen.

Derfor er vi store tilhængere af Kaffe Bueno og deres arbejde for at få mest muligt ud af kaffebønnen, og derfor går hele aftenens omsætning ubeskåret til at støtte Kaffe Buenos gode arbejde.
Pengene er øremærket udvikling.

I Sinatur har vi en stor forkærlighed til lokale råvarer og derfor vil du ikke kun opleve det bedste, vores køkkener kan præstere. Du kommer også til at smage det bedste, vores lokale bønder og producenter i seks forskellige egne af Danmark har at byde på.

Forvent fantastiske råvarer, høje ambitioner og godt håndværk på tallerkenerne, når vi går ombord i en aften, der vil stå i den gode stemning og gastronomiens tegn.