Book nu

Energy & Flow weekend

Fredag d. 18/10 til søndag d. 20/10

Er du klar til en weekend med fokus på dig selv og din krop? 
En weekend, hvor vi sammen stiller skarpt på næring til krop, sind og sjæl gennem bevægelse og sund mad. 

Glæd dig!

I løbet af weekenden skal vi blandt andet se nærmere på yin og yang bevægelsen i livet, og hvordan vi kan veksle mellem de to. Samtidig har vi fokus på nydelse, skønhed og inspiration og på at få dig til at koble helt af og glemme alt om hverdagens stress og jag. 
Vi har allieret os med en række eksperter på området, der alle vil bidrage til, at du får en helt særlig weekend med et fantastisk udbytte. 

Fælles løb, funktionel træning, mindfulness, yoga og flere spændende foredrag er bare nogle af de ting, du kan glæde dig til at opleve, når vi inviterer indenfor til en weekend med dig i centrum. 
Det hele foregår i fantastiske rammer på Storebælt, der ligger i strandkanten i Nyborg og giver gode muligheder for, at vi kan inddrage den smukke natur omkring os i weekendens program. 


En weekend med dig i fokus

I samarbejde med fitness-eksperterne, Sophia og Victor, der er indehavere af Energy & Flow Academy i Odense, har vi arrangeret en hel weekend med fokus på dig, din krop og sjæl. 

I modsætning til de mere gængse træningscentre har Sophia og Victor fokus på det hele menneske - både krop, sind og sjæl. De tror på, at det er samspillet mellem de tre dele, der skaber positive forandringer og virkelig gør en forskel. 

Det endelige program for weekenden er under endelig udarbejdelse, men vi kan godt garantere, at det rummer masser af træning, sund mad og spændende foredrag. 

Vi starter morgenerne ud med løb, funktionel træning og yoga på stranden, inden vi nyder en lækker morgenbuffet og fortsætter med flere spændende aktiviteter.

Priser og booking

Pris pr. person i delt dobbeltværelse: 2.425,-
Pris pr. person i enkeltværelse: 2.625,-

Prisen inkluderer al forplejning (ex. drikkevarer), overnatning, adgang til det fulde træningsprogram samt spændende foredrag og goodiebag ved ankomst. Det eneste, du skal medbringe er træningstøj og drikkedunk, så sørger vi for alt andet. VI har selvfølgelig også tøfler og morgenkåbe klar til dig.

Vi har et begrænset antal pladser, så book din plads allerede nu, eller lav en forhåndsreservation og skriv dig op til at modtage det fulde program som en af de første. 

Tilmeld dig her

Lav en forhåndsreservation her