Book nu

Foredrag med Henrik Qvortrup

Tirsdag den 26. marts kl. 18.00-21.30

Kom til et spændende foredrag med en af danmarks mest kendte og samtidig mest omstridte journalister, Henrik Qvortrup, der tager dig med på en tour de force gennem dansk journalistik og politik. Uden at skåne sig selv giver Henrik Qvortrup en medrivende beretning om sin karriere, der har budt på store op- og nedture.


Helt tæt på Qvortrups karriere


Hele Henrik Qvortrups karriere er centreret omkring dansk politik - dels i sin rolle som spindoktor, og dels som journalist på Berlinske, Jyllands Posten, Ekstra Bladet, BT samt TV2. CV´et indeholder også en længere periode som chefredaktør på SE og HØR, og det var i den funktion, han senere blev dømt for hacking.

Hør Henrik fortælle om, hvordan det i forbindelse med SE og HØR-sagen var at smage sin egen medicin. Og om, hvordan det var, at se sin professionelle tilværelse blive vendt fuldstændig på hovedet fra den ene dag til den anden.

I dag er Henrik Qvortrup tilknyttet Ekstra Bladet, han er vært på TV3, udgiver podcasten "BorgenUnplugged" og så han har skrevet flere bøger - senest den anmelderroste "For enhver pris" om Lars Løkkes tid som statsminister.
Kom med til dette personlige og politiske foredrag, som både bliver skarpt, underholdende og kontant!

Nyd et lækkert måltid inden foredraget

Foredraget afholdes i de smukke omgivelser på Storebælt, hvor vi også byder på et lækkert måltid, inden foredraget starter. Vi serverer et stort koldt bord med forskelligt nordisk charcuteri fra den lokale slagter med alt det gode fra syltekrukkerne og forskellige danske økologiske oste, med hjemmelavet tilbehør, samt økologisk hjemmebagt brød.

Pris pr. person for foredrag // 200,- ekskl. billetgebyr
Pris pr. person for foredrag inkl. lækker mad // 350,- ekskl. billetgebyr

Pladserne til foredraget er unummererede.
Spisning starter klokken 18.00, dørene til foredragssalen åbner klokken 19.00.

Book dine billetter her