Book nu

Super simpel sundhed med Mads Bo

Onsdag den 26. februar kl. 19.30-21.30

Oplev Danmarks juicemester og bliv inspireret til handling og selvantændelse, når han i sit populære foredrag skærer ind til benet af den sunde livsstil. Mads Bo gør sundhed super simpelt, og med åbenhed og humor gennemgår han grundelementerne for et overlegent energioverskud.

Tilbring et par timer med Danmarks juicemester Mads Bo og bliv inspireret til at leve det sunde liv på en simpel måde. Som tidligere automekaniker og med 15 års erfaring inden for sundhed tager Mads Bo dig med ind i sit univers af flydende forfriskninger og mekaniker-logik. Fyldt​ med humor serverer Mads Bo let fordøjelige budskaber som er lige til at gå til i det, han kalder ”SUPER SIMPEL SUNDHED”.

​På foredraget lærer du at lave mirakler på blenderen med de lækreste smoothies, supper og isdesserter og de bedste vitaminbomber fra juicemaskinen, som gavner og styrker din krop. Du kommer til at se, mærke og smage​ de flydende mirakler og få inspiration til et sundere, saftigere og mere energifyldt liv!


Du får også gode idéer til, hvordan du kan fokusere på de små ting i hverdagen, som gør den største forskel. Mads Bo har siden 2003 rejst verden tynd, og er blevet inspireret af verdens førende eksperter inden for sundhed og personlig udvikling. Foredraget er en delikat symfoni af det allerbedste – og mest anvendelige. Mange års viden, erfaring og uddannelse danner således grundlaget for foredraget og samtidig én af Mads Bo´s i alt seks​ bestsellere ”SUPER SIMPEL SUNDHED”. Og formålet er lige så simpelt: Mads Bo ønsker at motivere så mange mennesker som muligt til at tage ansvar for egen sundhed, energi og velbefindende. 

Denne aften serverer vi smagsprøver i form af en lille juice samt et shot. Der vil også være mulighed for at købe juicemaskiner, blendere og bøger til rigtig gode priser.
Det bliver med garanti en rigtig spændende og lærerig aften i selskab med hele Danmarks juicemester, Mads Bo, der iøvrigt garanterer, at det bliver både let, ukompliceret og fuld af sjov. 

Book din billet her

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores smukke omgivelser på Storebælt, hvor du kan nyde udsigten over Bæltet og broen. 

Dørene åbner kl. 19.00. Vær opmærksom på, at det er nummererede pladser.

Pris pr. person // 249,- ekskl. billetgebyr
Pladserne til foredraget er nummererede.

Book dine billetter her