Book nu

Tøjmarked

Søndag den 24. november kl. 10.00-15.00

Kom med, når vi afholder Nyborgs måske største indendørs tøj/loppemarked, hvor der bliver rig mulighed for både at købe og sælge masser af lækre sager til både børn og voksne. 


Gør et kup på vores klimavenlige shoppingdag fuld af genbrugsguld

Vi shopper genbrug som aldrig før i Danmark, og heldigvis for det!
Det varmer vores grønne hjerter, at vores (for) høje forbrug på den måde bliver mere cirkulært og belaster klimaet mindre. 

Søndag den 24. november rydder vi hele vores konferenceafdeling for at gøre plads til, at vi kan holde et kæmpe indendørs tøj/loppemarked.
Her er der mulighed for at købe og sælge både voksen- og børnetøj samt sko, accessories og mindre interiørdele.

Arrangementet er åbent for alle og ganske gratis at deltage i.
Der kræves ingen tilmelding eller adgangsbillet, hvis du kommer for at shoppe. Bare kig forbi i tidsrummet 10.00-15.00 på Østerøvej 121 i Nyborg. Læs mere nedenfor, hvis du ønsker at booke en gratis stand og sælge ud af dine gemte godter.

Der vil være mulighed for at købe både kaffe/the, kage og lidt let frokost i løbet af dagen.

Book en gratis stand


Er du en af dem, der har masser af skjulte godter liggende i dit (eller dine børns) klædeskab, som aldrig bliver brugt? Så har du nu en oplagt mulighed for at få sorteret, ryddet op og solgt ud.

Praktisk info til standlejere

  • Tøj/loppemarkedet afholdes fra kl. 10.00-15.00. Din stand skal være tilgængelig i hele tidsrummet.
  • Du kan komme og stille op på din stand fra kl. 08.00.
  • Vi har afsat en stand på ca. 1,5 x 1,5 meter pr. person. Der medfølger et bord til standen, og du er naturligvis velkommen til selv at medbringe bøjlestativer osv. 
  • Markedet er forbeholdt tøj, sko, accessories og mindre interiørdele. Møbler frabedes af hensyn til pladsen.
  • Du har mulighed for at bestille en lækker sandwich inkl. en vand, som vi leverer til din stand omkring frokosttid. Bestil din sandwich som et tillæg til din standbooking via nedenstående link. Pris 60,- pr. person. 
  • Det er gratis at booke en stand, men vi tillader os at opkræve et no show-fee på 200 kr. ved udeblivelse uden afbud senest 24 timer inden arrangementet

Book din stand her >>

Hold dig opdateret omkring arrangementet via vores Facebook-begivenhed.