Menu
da
en
Om restauranten

Spis i vandkanten på vores restaurant i Nyborg

Med enorme panoramavinduer og en helt enestående beliggenhed på stranden starter oplevelsen i restauranten på Storebælt allerede, når du træder ind i lokalet. Her sidder du nemlig i første parket til stranden, dyrelivet og de 17 kilometer bro, som forbinder landet. Og ikke mindst Storebælts blå hav. Vores kulinariske ambitioner lever op til de forpligtende omgivelser, og vi lægger os altid i selen, så I får en god oplevelse - uanset om I er gæster, kursister eller spisende på Sinatur Hotel Storebælt.

Priser

Sæsonmenu

1 ret           kr.    195,00 pr. person
2 retter    kr.    250,00 pr. person
3 retter    kr.    335,00 pr. person
4 retter    kr.    420,00 pr. person
5 retter    kr.    505,00 pr. person

Vinmenu

1 glas        kr.    130,00 pr. person
2 glas        kr.    190,00 pr. person
3 glas        kr.    285,00 pr. person
4 glas        kr.    360,00 pr. person            
5 glas        kr.    425,00 pr. person

Se vores vinkort her.

Menu

Menuen er bygget op omkring sæsonens friskeste råvarer.

Frokostkort
Oktober menu 
November menu 
Vegansk menu 

Selskaber på Storebælt

Vi danner rammerne for din næste fest i overensstemmelse med vores værdier.
Nærvær - i netop dit arrangement og med fast kontaktperson
Gastronomi - i højsæde med lokale og friske råvarer og kokke, der gør sig umage
Natur - i vores omgivelser

Se vores selskabskort her.

Smagen af Østfyn

Al maden bliver lavet fra bunden, og vores menukort afspejler altid årstidernes skiften. Landbrugsjorden på Østfyn er god og fed, og det nyder vi godt af, for dét, mener vi, kan ses og smages på vores tallerkener.  Vi henter nemlig råvarer i verdensklasse lige udenfor hoveddøren, og vi dyrker endda selv ingredienser i vores urte- og køkkenhave, i vores æblegård og i vores bistader.

Lokale leverandører

Vi benytter os næsten udelukkende af de bedste lokale leverandører, når vi køber råvarer, og vi kan bryste os af et bronzemærke i økologi. I et køkken, der også serverer morgenmad og frokost, betyder godt brød meget. Og godt brød starter med godt mel, som vi henter i Mejnerts Mølle lige på den anden side af Storebælt. Her bliver gårdens bæredygtige produktion af korn fulgt fra muld til mel, og den gammeldags stenmølle bevarer kornets kvaliteter, så vi kan servere brød, der er fuld af vitaminer, proteiner og fibre.

 

Økologi i særklasse

Vi får de fleste af vores grøntsager og kartofler fra naboerne på Rosilde Højgård, som er ved at lægge sidste hånd på deres ambitiøse økologiske omlægning. Vi kender bonden godt, og vi ved, vi får økologiske produkter i særklasse, når han leverer alt fra forskellige kartoffelsorter, forskellige kålsorter, beder, ærter, jordbær, løg, knoldselleri og æbler. Når det altså er i sæson, vel at mærke. 

Vi er drevet af den bæredygtige tanke

At handle lokalt er hjertesag for vores køkken, for vi har bæredygtighed som en overlægger for alt, hvad vi gør i Sinatur. Vores eksotiske råvarer er begrænset til kaffe og citrusfrugter, for næsten alt andet kan vi erstatte med vores friske, lokale råvarer fra øverste hylde. Derfor håber vi, du vil være med til at smage på Østfyn med et åbent sind. Udover at tilbyde vores gængse retter imødekommer vi også nogle gæsters ønske om et grønt alternativ. Vi har nemlig også altid spændende og friske vegetariske og veganske retter på menuen - både til morgen, middag og aften. 

Besøg os på Storebælt Hotel

Med gåafstand til Nyborg og stationen, og gode tilkørselsforhold til motorvejen, er restauranten på Storebælt Hotel nem at komme til. Turen fra Odense kan tilbagelægges i bil på cirka 20 minutter, og der er altid gratis parkering lige ved døren. Restauranten har åben mandag til lørdag, og vi anbefaler, du bestiller plads.  

Åbningstider
Frokost 12.00-15.00
Aften 18.00-21.00

Lukket søndag

Morgenmad

Man-fre 07.00-09.30
Weekend 07.30-10.30

Kontakt restauranten
6531 4002

Elite smileyØkologimærket