Book nu

Haraldskær: Charmerende herregård fra 1434

Haraldskær Sinatur Hotel & Konference ligger placeret midt i den naturskønne Vejle Ådal. Her byder ådalen på gode cykel-, løbe- og gåruter samt naturlige kontraster og særlige overraskelser, når du bevæger dig rundt i nærområdet.

Bevæger du dig indenfor - under hotellets røde tegl - finder du en charmerende herregård, der er lige så speciel som naturen omkring. Her rummer hyggelige værelser og stuer samt topmoderne møde- og konferencefaciliteter. Det gør hotel til et oplagt valg til både romantiske weekendophold, festlige anledninger samt grønne møder og konferencer.

HaraldskærMap
Book selv dit møde eller konferenceophold

Booking af værelser eller ophold

Det hurtige overblik

Haraldskær Sinatur Hotel & Konference byder på historie, herregårdsstemning og højt gastronomisk niveau. På mest bæredygtig facon, naturligvis. Uanset om det drejer sig om en stor konference, et lille møde, en uforglemmelig bryllupsfest eller en lækker middag for to har vi rammerne til at gøre dit besøg til en bragende succes - altid uden at drive rovdrift på nærområdet.

49 værelser
112 sengepladser
Handicapvenlige faciliteter
12 mødelokaler
Max 120 personer i største lokale
100 gratis p-pladser og 3 ladestandere til elbil som kan benyttes via Clever abonnement

Haraldskælder

Haraldskælder er navnet på den ene af de to restauranter, du finder på hotellet, og som navnet antyder befinder vi os her nede i vores charmerende kælder, der er indrettet med respekt for den originale herregårdsstil. 

Se mere om vores restauranter, menuer og selskaber her>>

Mødelokale

Vores mødelokaler og grupperum fremstår lyse og rummelige og indeholder alt det udstyr, I har behov for til en dag væk fra kontoret. 

Læs mere om vores møde- og konferencefaciliteter her >>

Værelser

Vores 51 hyggelige værelser er indrettet i en charmerende nordisk stil med respekt for vores gamle herregård og flere har en enestående udsigt til Vejle Ådal. Alle vores værelser er nyrenoverede og indeholder alt, hvad du har brug for.

Se flere billeder og værelsesbeskrivelser her >>

Hop op på Sinatur-cyklen

Lej en cykel og tag på opdagelse i de naturskønne omgivelser, eller cykl hele vejen ind til Vejle centrum, hvis du har ekstra gode ben. Som gæst på Haraldskær kan du leje vores Sinatur-cykler fra bare 50 kr. 

Oplev Vejle Ådal

Gå på opdagelse i den smukke Vejle Ådal, som Haraldskær ligger placeret midt i. Du finder nogle af de smukkeste løbe/cykelruter omkring hotellet, og vi guider dig gerne godt på vej.

De hyggelige stuer

Slå dig ned i vores hyggelige stuer og nyd udsigten til smuk natur, mens vi serverer en kop kaffe.

Selskaber

Lad os danne rammen om din næste festlige begivenhed og give både dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse. 

Se mere om selskaber og bryllup på Haraldskær her >>

Dette er mit favorit møde og konferencested

"Haraldskær byder på en meget hyggelig stemning og nogle helt fantastiske mennesker, der altid er i godt humør og sørger for, at alt bare virker. Det er et historisk sted med charmerende bygninger, der, modsat de store konferencesteder, giver en helt utroligt hyggelig og hjemlig stemning. Derudover ligger Haraldskær også i et naturskønt område, så man nemt kan tage en gåtur i en pause eller efter maden."
Jesper Koch
Brandingekspert, GanzNormal

Haraldskær er ualmindeligt lækkert

"Haraldskær er ualmindeligt lækkert. Smukke omgivelser, smuk natur, lækre bygninger og super lækker mad. Det er simpelthen en oplevelse værd."
Pia Tomassen
FTF-A

Kort sagt, fuldt hus på stjerner!

Der var intet at sætte en finger på nogen steder. Vi blev mødt af en imødekommenhed og hjælpsomhed fra alle jeres ansatte, som langt overgik, hvad man kunne forvente. Som ansvarlig for arrangementet oplevede jeg en dag, hvor alt bare spillede. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg forventer meget og er kritisk, når jeg har ansvaret for arrangementer af denne størrelse. Jeg kunne jeg være helt rolig og glæde mig over, hvor fint alt gik. Kort sagt fuldt hus på stjerner.
Palsgaard Spær

We had a great and successful event at Haraldskær

We were very happy with the hotel and it was a great fit for our event. We appreciate the sustainable approach and the fact that the hotel is B Corp certified played a big part in the choice of the hotel. The staff were very accommodating and flexible. We will for sure come back with another event in the future.
Anika Blank
BMW Foundation

Haraldskær - et hotel med et særligt grønt mindset

Selvom Haraldskær Sinatur Hotel & Konferences har et naturhvidt ydre, så er det med et grønt mindset hele vejen igennem. Hotellet - fra inderst til yderst - er nemlig designet, organiseret og drevet ud fra processer, der er gode for både dig og naturen. Blandt andet er vores energi grøn, mens de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale forhold sætter barren for alle vores produkter og services.

Det samme gælder for hotellets madkoncept, hvor kokkene hver dag - på mest ansvarlig vis - forkæler gæsterne med den mest lokale og økologiske mad. Her kan du altid være sikker på at få serveret Vejle Ådal på en tallerken, da vi finder de fleste vores råvarer lige udenfor døren. Dét særlige madkoncept har blandt andet givet os  ‘Det Økologiske Spisemærke’ i sølv, som er din garanti for, at 60 til 90 procent af gastronomien er økologisk.

Møder og konferencer med et grønt mindset hos Haraldskær

Den grønne vinkel fortsætter. Hos Haraldskær Sinatur Hotel & Konference kan du også holde naturlige møder for ledergruppen og naturlige konferencer for fagfolkene. Og alle der imellem. Vi skaber en stærk ramme for jeres møde eller konference, der er udgjort af miljøcertificeringer, økologiske madkoncepter og vores helt særlige venue midt i Grejsdalen og Vejle Ådal.

Beliggenheden midt i naturen samt den dynamiske drift og de løbende investeringer i bæredygtighedstiltag gør, at du og dine kolleger altid kan holde et naturligt møde og en naturlig konference. Dertil vil I altid få en pakke, der er skræddersyet til jer, så varigheden og rummeligheden passer til det, I har behov for. Sådan kan I slappe af, komme ud af hamsterhjulet og blive inspireret til nye, grønne forretningsmodeller og -ideer.

Få en firmaaftale hos Hotel Haraldskær

Har I brug for funktionelle lokaler, godt udstyr og et motiverende grønt fundament, der kan få idéerne til at spire? Så overvej en firmaaftale hos Sinatur. Sådan kan jeres møder, konferencer, fester og overnatninger faciliteres på naturlige - og ikke mindst mest rentabel - vis.

Med vores firmaaftale bliver i en del af et større, naturligt handlefællesskab, hvor vi sammen honorerer den grønne profil. Blandt andet udvider vi forretningsmodeller, rykker ved miljøstandarder og skaber spændende kundeevents sammen, som er gode for både dig og naturen.

Skibetvej 140
7100 Vejle
+45 7649 6000
har@sinatur.dk