Book nu

Hold møder og konferencer midt i naturen


Møder og konferencer hos Sinatur Hotel & Konference foregår lige midt i noget af landets smukkeste natur. Midt i skoven, tæt på vandet eller begge dele. Vores seks enestående hoteller spænder fra charmerende, historiske herregårde til moderne bygninger i nordisk minimalisme – alle med mulighed for, at I kan inddrage naturen i jeres program, så den friske luft, gåturene og den smukke udsigt kan bidrage til at gøre jeres møder og konferencer endnu bedre.

Møder og konferencer med minimalt klimaaftryk

Vi ved, at I som ansvarlig virksomhed sætter pris på en samarbejdspartner, der har fokus på bæredygtighed. Så når I booker det næste møde eller den næste konference på Sinatur Hotel & Konference, har I allerede truffet et mere bæredygtigt valg. Vi gør nemlig alt, hvad vi kan for at sætte så lille et klimaaftryk som muligt. Og det gør vi ved at tænke grøn omstilling og bæredygtighed ind i så meget som muligt af det, vi foretager os. Derfor serverer vi eksempelvis primært danske og lokale fødevarer, køber flere af vores produkter fra bæredygtige producenter, arbejder på at blive 100% affaldsfrie og klima-positive og meget mere, som du kan læse om her.

På den måde tager I ikke bare motiveret og klogere hjem efter møder og konferencer hos os. Men I har også set, smagt, duftet og mærket, hvordan det er at være gæst på et hotel, som naturens præmisser driver

Møde- og konferencelokaler med alt, hvad I har brug for


Der er plads til alle slags møder hos Sinatur. Om I kommer 5 eller flere hundrede, gør vi alt for, at I får den bedste oplevelse og de bedste rammer at mødes i. Altid på naturens præmisser.

I kan glæde jer til at mødes i lyse rummelige konferencelokaler med komfortable møbler og alt det udstyr, I har brug for. Gratis parkering, mulighed for opladning af elbil med Clever abonnement samt godt AV-udstyr og internet med tilstrækkelig hastighed er en selvfølge på alle seks hoteller.

Og hvis I har brug for et pusterum eller frisk luft til hovedet, har I gode muligheder for at inddrage naturen som grupperum og "frikvarter". Vi hjælper også gerne med både at arrangere og afvikle forskellige former for aktiviteter og teambuildingøvelser. Uanset om I er til aktiviteter på land eller til vands, har alle vores hoteller noget at byde på, der kan tilpasses jeres program.

Læs mere om vores mødelokaler

Du er med til at sikre Danmarks vilde natur

Hver gang der afholdes møde eller konference på vores hoteller, køber vi 1m2 jord via Den Danske Naturfond. På den måde er du og din virksomhed med til at sikre Danmarks vilde natur. 

Den Danske Naturfond

Møder og konferencer med forplejning i særklasse

Hos Sinatur Hotel & Konference er vi eksperter i at afholde faglige konferencer og møder, der inspirerer og engagerer. Vi ved også, at en vellykket konference og et vellykket møde ikke kun handler om det faglige indhold. Det handler også om de rammer, vi sætter for oplevelsen. Derfor gør vi os ekstra umage med vores forplejning. 

Vi mener, at maden har en afgørende betydning for deltagernes helhedsindtryk. Derfor serverer vi altid hjemmelavet mad, der er ud over det sædvanlige. Vores råvarer kommer primært fra Danmark og er gerne handlet lokalt og økologisk. 

Læs mere om vores madkoncept

Teknik, der spiller

Hos Sinatur Hotel & Konference er vi specialister i at afholde møder og konferencer, hvor teknikken spiller en central rolle. Alle vores lokaler er nemlig udstyret med det mest anvendte AV-udstyr og netværk, som sikrer en gnidningsfri mødeoplevelse for alle parter.

Hvis der opstår tekniske udfordringer, så står vores hjælpsomme medarbejdere også altid klar til at træde til. Vores medarbejdere er fleksible og imødekommende, og de er her for at give jer så god en dag som overhovedet muligt. Vi ser os selv som mere end bare en facilitator – vi er jeres samarbejdspartnere i at skabe en succesfuld oplevelse

Tips til møder og konferencer med et bæredygtigt mindset

Vi vil så gerne inspirere vores gæster til at tænke mere klimavenligt. Jo flere vi er, jo længere når vi, og jo bedre kan vi sammen passe på vores natur. Derfor har vi samlet en række idéer til, hvordan I nemt kan gøre jeres møder og konferencer endnu mere bæredygtige. 

Det handler nemlig om at implementere bæredygtighed i alle aspekter af mødet eller konferencen – lige fra planlægning til kommunikation og gennemførelse.

Få vores tips her

En ansvarlig samarbejdspartner til dine møder og konferencer

Det er altid vigtigt at kunne leve op til det, man siger. Som erfaren udbyder af både møder og konferencer er vi hos Sinatur Hotel & Konference bevidste om vigtigheden af at skabe de perfekte rammer for produktive og inspirerende møder. Derfor har vi selvfølgelig også sørget for at have alle de certificeringer på plads, som der skal til for at drive hoteller og facilitere møder og konferencer på naturens præmisser. Vi er din ansvarlige samarbejdspartner og udbyder af møde- og konferencelokaler på unikke destinationer i Danmark. 

Læs mere om vores certificeringer og mærkninger

Hold møder og konferencer midt i naturskønne omgivelser

Hos Sinatur Hotel & Konference forstår vi, at omgivelserne har stor betydning for succesen af møder og konferencer. Derfor tager vi højde for, at deltagerne skal kunne koncentrere sig, reflektere og udveksle erfaringer i et inspirerende miljø. Vi har derfor placeret vores faciliteter midt i naturskønne omgivelser, hvor naturens ro og skønhed bidrager til en helt unik oplevelse. 

Vores erfaringer viser, at det ikke kun er mødets eller konferencens indhold, der har betydning for deltagerne. De fysiske rammer spiller også en afgørende rolle for, hvordan mødet eller konferencen opleves og huskes. Når du afholder møder eller konferencer hos os, bliver det faglige indhold omgivet af grønne træer, blå himmel og enestående udsigter, der skaber en atmosfære af ro og inspiration. Det er en oplevelse, der gør indtryk på deltagerne og gør den faglige oplevelse mindeværdig.

Vi har mange års erfaring med at afholde både møder og konferencer, og vi ved, hvad der skal til for at skabe de bedste betingelser for deltagerne. Og vores kompetente og engagerede medarbejdere står altid klar til at tage hånd om alle praktiske detaljer, så du kan fokusere på det faglige indhold og dine deltagere. 

Se alle grønne venues her

De ansatte brænder for at gøre et godt stykke arbejde

Super beliggenhed. Virkelig lækkert med en forplejning i top. Lokalerne er også rigtig gode og super rengjorte. Men vigtigst af alt er, at vi som gæster oplevede, at personalet gjorde alt, hvad de kunne, for at vi skulle få et godt ophold - lige fra båltænding til at post-its på grupperum blev til fine skilte, uden at vi skulle bede om det. I driver et ganske særligt sted, hvor de ansatte brænder for at gøre et godt stykke arbejde og er super dygtige håndværkere. Det gør, at man som gæst føler sig virkelig godt behandlet og tilpas. Så tak for jer.

- Lene Andersen, Kursusadministrator, FOA København

Kapacitetsoversigt og mødeartikler

Alle lokaler er udstyret med standard AV-udstyr, whiteboard, flipover, blokke og penne, for at garantere jer, at de mest nødvendige elementer for et optimalt møde er lige ved hænderne.

Bladr her og se kapacitetsoversigter over alle hotellernes mødelokaler, og se hvilke mødeartikler hotellerne også udbyder.

Skarrildhus

Alt standard AV-udstyr er altid inkluderet i pakken. Derudover har vores mødelokaler projektor, WiFi, højtaleranlæg med trådløse mikrofoner, CD- og DVD-afspiller, blokke og penne samt flipover og whiteboard. I har mulighed for at låne bærbar PC samt video- og digitalkamera.  
Benyt naturen som grupperum og lad jer endelig inspirere af vores mange aktiviteter og muligheder for teambuilding.

Se mere om Skarrildhus

Frederiksdal

Der medfølger alt standard AV-udstyr i vores mødepakker. Derudover har vores mødelokaler loftmonteret projektor, presenter eller touch skærm (86”), CD-, DVD- og videoafspiller, digitalt kamera, højtaleranlæg, blokke og penne, flipover og whiteboard, WiFi samt højtaleranlæg med trådløse mikrofoner. Der er mulighed for at låne bærbar PC. 

Udendørs har I gode muligheder for at inddrage naturen som grupperum og lade jer inspirere af vores forskellige aktiviteter og teambuildingmuligheder.

Se mere om Frederiksdal

Haraldskær

Standard AV-udstyr er altid en del af pakken. Derudover har vores mødelokaler projektor eller HD monitor, bærbar PC, flipover, whiteboards, pointer, blokke og penne samt WiFi. 

Udendørs har I gode muligheder for at inddrage naturen som grupperum og lade jer inspirere af vores forskellige aktiviteter og teambuildingmuligheder.

Se mere om Haraldskær

Sixtus

Standard AV-udstyr er altid inkluderet. Derudover har vores mødelokaler projektor og LCD-skærm, flipover og whiteboard, bærbar PC, pointer, blokke og penne samt WiFi.

Vi tilbyder forskellige muligheder for aktiviteter og teambuildingøvelser til den sjove pause samt og har gode udendørs områder, som kan inddrages til grupperum.

Se mere om Sixtus

Gl. Avernæs

Standard AV-udstyr er altid inkluderet. Derudover har vores mødelokaler projektor, CD og DVD-afspiller, flipover, whiteboard, blokke og penne, WiFi og højtaleranlæg med trådløse mikrofoner. Du har mulighed for at låne bærbar PC.

Vi tilbyder forskellige muligheder for aktiviteter og teambuildingøvelser til den sjove pause og har gode udendørs områder, som kan inddrages til grupperum samt et stor udendørs auditorium.

Se mere om Gl. Avernæs 

Storebælt del 1

Standard AV-udstyr er altid inkluderet. Derudover har vores mødelokaler projektor, flipover, whiteboard, blokke og penne, WiFi og højtaleranlæg med trådløse mikrofoner. Du har mulighed for at leje bærbar PC samt video- og digitalkamera.

Vi tilbyder forskellige muligheder for aktiviteter og teambuildingøvelser til jeres pause og har gode udendørs områder, som kan inddrages til grupperum. 

Se mere om Storebælt 

Storebælt del 2

Standard AV-udstyr er altid inkluderet. Derudover har vores mødelokaler projektor, flipover, whiteboard, blokke og penne, WiFi og højtaleranlæg med trådløse mikrofoner. Du har mulighed for at leje bærbar PC samt video- og digitalkamera.

Vi tilbyder forskellige muligheder for aktiviteter og teambuildingøvelser til jeres pause og har gode udendørs områder, som kan inddrages til grupperum. 

Se mere om Storebælt