Book nu

Oplevelser på Sixtus Sinatur Hotel & Konference

Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel.

Sixtus byder på en række af oplevelser, når I har brug for et pusterum i et tætpakket kursusprogram.

Udforsk flere oplevelser i lokalområdet

Vinsmagning

Stemningsfyldt vinsmagning i kælderen

Vil I lære om smagsnoter, aroma, fylde og delikate næser, er en vinsmagning hos Sixtus en dejlig og velfortjent belønning efter en god kursusdag. I det stemningsfulde hus kan I slappe af og lade jeres smagsløg forkæle, når vi serverer kvalitetsvine fra nogle af verdens bedste vindistrikter og fortæller om, hvordan bitre, søde og sure smagsnuancer i maden komplimenteres bedst af vinen.

Læs mere


Bål & Toddy

Krøl hjernen ud til bålets knitren

Foran bålets knitrende flammer kan I få en velfortjent pause fra dagsprogrammet, krølle hjernen ud og nyde vores restaurantchefs hjemmelavede toddy med noter af årstidens urter.

Læs mere


Segway Team Battle

Oplev Hindsgavl-halvøens natur svævende på en Segway

Segway Team Battle er en sjov og actionfyldt holddyst, hvor balancekunst og jeres evne til at samarbejde afgør, hvem der trækker sig sejrsrigt ud af løbet.

Læs mere


Popcorn & Snobrød

Råhygge i solnedgangen

Frister duften af lune popcorn og sprøde snobrød? Aftenhygge ved bålet med direkte udsigt over Fænøsund fuldender en god kursusdag på Sixtus Sinatur Hotel & Konference.

Læs mere


Ølsmagning

Ærø Bryggeri brygger øl der giver mening

Ærø Bryggeri ligger i St. Rise på Ærø og her går tiden langsomt. Der er tid til at lytte, tænke og ikke mindst – smage efter.

Læs mere


Ginsmagning

Meget mere end smagen af gran

Om end du er stor gin entusiast eller din interesse for den klare spiritus er helt nyfunden, så er vores ginsmagning noget for dig. Gin er nemlig meget andet end smagen af gran, og det er nok derfor den stille og roligt har vundet dan - skernes hjerte, især som del af den populære drink gin & tonic.

Læs mere


Bridgewalking

En »høj« oplevelse

På den gamle Lillebæltsbro kan du få en guidet tur over broen. Du får en grundig sikkerhedsinstruktion og får udleveret en heldragt, som du kan have på uden på dit eget tøj, når du går over broen. Fornuftigt fodtøj anbefales.

Læs mere


Team Lazer

Skyd lerduer med laser-rifler

Indstil sigtekornet og gør jer klar til en ny, sjov og actionfyldt oplevelse, hvor I plaffer lerduer ned med rigtige haglgeværer. I slipper for store brag og krudtslam, for haglgeværerne skyder med laser.

Læs mere


EscapeBox

Red holdkaptajnen inden tiden løber ud

Tidligere på dagen blev jeres holdkaptajn kidnappet af en af jeres største konkurrenter. Inden de brutalt smed holdkaptajnen af i gruset uden for Sixtus, spændte de et »dødbringende« stødbånd om halsen på ham.

Læs mere


Match Racing Denmark

Et flydende kommunikationslaboratorium

Hos Match Racing Denmark brænder de for at udvikle mennesker og deres mål er at skabe værdifulde og målbare resultater for deltagerne, når det handler om udvikling af teams og mennesker. Match Racing Denmark tilbyder træning af kommunikationen i teamet, fokus på de gode relationer eller blot en unik oplevelse sammen i den skønne Naturpark Lillebælt.

Læs mere

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
+45 6441 1999
sixtus@sinatur.dk