Menu
Booking
Booking af møder og konferencer
6441 1999
6441 1999
Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.
Booking af ophold for privat
Book dit ophold nu
Velkommen til Sixtus
Herskabeligt ophold ved vandkanten

Kan et hotel have en bedre placering? I hyggelige Middelfart og helt ud til Fænøsund ligger Sixtus Sinatur Hotel & Konference med en udsigt, der opliver og inspirerer enhver. Fuldend dit ophold med en gastronomisk oplevelse i vores restaurant, hvor kokkene arbejder med lokale og ofte økologiske råvarer.

Book dit ophold nu
Det hurtige overblik
Sixtus Sinatur Hotel & Konference ligger på den smukke fynske halvø Hindsgavl direkte ud til Fænøsund.
27 værelser
46 sengepladser
100 spisepladser i restaurant
1,5 km til station
40 gratis p-pladser
Mødefaciliteter
Udsigt altid inkluderet

Vi har lyse, rolige og inspirerende omgivelser til dit næste møde. Uanset, om I er få eller mange.

Under hele arrangementet bliver I tæt fulgt af en af vores dygtige medarbejdere, som holder øje med, at alting går, som det skal, og er klar til at hjælpe. Og rykker tidsplanen sig lidt undervejs, er det ikke noget problem. Pauserne hos os er flydende, og vi er i det hele taget fleksible. Vi har også nogle ideer til, hvordan du kan give deltagerne en ander­ledes oplevelse.

Vores fornemste opgave er at skabe de perfekte rammer, der er med til at gøre dit arrangement til en succes. Kontakt os og lad os gøre det sammen.

Book dit møde nu
6441 1999
Mulig bordopsætning:
60
50
48
32
Book dit møde nu
6441 1999
De ansatte brænder for at gøre et godt stykke arbejde
"Super beliggenhed. Virkelig lækkert med en forplejning i top. Lokalerne er også rigtig gode og super rengjorte. Men vigtigst af alt er, at vi som gæster oplevede, at personalet gjorde alt, hvad de kunne, for at vi skulle få et godt ophold - lige fra båltænding til at post-its på grupperum blev til fine skilte, uden at vi skulle bede om det. I driver et ganske særligt sted, hvor de ansatte på stedet brænder for at gøre et godt stykke arbejde og er super dygtige håndværkere. Det gør, at man som gæst føler sig virkelig godt behandlet og tilpas. Så tak for jer."
Lene Andersen
Kursusadministrator, FOA København
Intet, jeg mener INTET, mangler
"Jeg vil til enhver tid anbefale Sinatur Hotel & Konference. Alle 6 hoteller ligger SÅ smukt, dog benytter vi primært Sixtus i Middelfart og her fungerer alting: God stemning, god service, dejlig atmosfære, dejlig mad, gode lokaler - og intet, jeg mener INTET, mangler."
Rasmus Mortensen
Adm. direktør, GARUDA AS
Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
T. +45 6441 1999