Book nu

Haraldskær

Mærk historien i murene på Haraldskær. Vi ligger midt i den naturskønne Vejle Ådal i en gennemrestaureret herregård, der stammer helt tilbage fra 1434. Nyd et sansemættet ophold, hvor historie, storslået natur og gastronomi fra øverste hylde konkurrerer om at gøre størst indtryk på dig og dine gæster.

Bemærk at priser er fra-priser, og kan variere ift. værelsestype og dato. Vi tager forbehold for udsolgte dage.


Sommertilbud

Gælder fra den 26. juni til og med den 16. juli 2023

Oplev Danmark når det er bedst på naturskønne Haraldskær. Her kan vi byde dig velkommen til gode udsigter, flot natur og gastronomiske oplevelser fra øverste hylde. Glæd dig til et uforglemmeligt ophold midt i den smukke, danske natur. 

Bemærk at prisen er en fra-pris, og kan variere ift. værelse og dato. Vi tager forbehold for udsolgte dage.

Pris pr. person fra kr. 749,-

Læs mere


Forkælelsesophold PLUS

Skru helt op for forkælelsen

Med et Forkælelsesophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning. Efter ankomst serverer vi eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage i vores hyggelige stuer eller på terrassen. Vil du hellere nyde kaffen i haven eller ved vandet, så pakker vi gerne tæpper og en picnickurv til dig.

Pris pr. person fra kr. 1.575,-

Læs mere


Forkælelsesophold

Fordi hver dag er forkælelsesdag

Trænger du til at komme væk fra hjemmets fire vægge og nyde et ophold langt væk fra hverdagen, så inviter en, du har kær, med på et weekend/forkælelsesophold på Haraldskær, hvor vi står klar til at forkæle jer med kulinariske oplevelser, smuk natur og en service i særklasse. 

Pris pr. person fra kr. 1.325,-

Læs mere


Gourmetophold

Gastronomiske oplevelser i særklasse

Et gourmetophold er opholdet til dig, der sætter pris på gastronomiske oplevelser i særklasse og ikke mindst gode vine. Her får du 4 retter med dertilhørende vinmenu á 4 glas lækker europærisk vin.
Vores kokke har som altid fuld fokus på økologiske og lokale råvarer i sæson, når de kreerer de spændende retter, vi serverer for dig i vores hyggelige restaurant.

Pris pr. person fra kr. 1.720,-

Læs mere

Skibetvej 140
7100 Vejle
+45 7649 6000
har@sinatur.dk