Book nu

Haraldskær

Mærk historien i murene på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference. Vi ligger midt i den naturskønne Vejle Ådal i en gennemrestaureret herregård, der stammer helt tilbage fra 1434. Nyd et sansemættet ophold, hvor historie, storslået natur og gastronomi fra øverste hylde konkurrerer om at gøre størst indtryk på dig og dine gæster.


Weekendophold

Træk stikket og nyd naturen

Nyd et idyllisk weekendophold på herregården Haraldskær, der ligger midt i den smukke Vejle Ådal. Tæt på byen, men langt væk fra larmen. Her danner de græsklædte bakker og den snoede Vejle Å rammen om dit ophold, og indenfor venter hyggelige værelser, charmerende stuer og gastronomi i særklasse. 

Læs mere


Weekendophold PLUS

Skru helt op for forkælelsen

Med et Weekendophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning. Efter ankomst serverer vi eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage i vores hyggelige stuer eller på terrassen. Vil du hellere nyde kaffen i haven eller ved vandet, så pakker vi gerne tæpper og en picnickurv til dig.

Læs mere


Særtilbud

Tilbuddet gælder som udgangspunkt alle fredage frem til 31. marts 2021

Nyd et ophold på idylliske Haraldskær, der ligger placeret i naturskønne omgivelser midt i Vejle Ådal. Her byder vi på kulinariske oplevelser, du sent vil glemme, og hyggelige rammer, der giver dig den bedste start på weekenden. Tilbuddet gælder som udgangspunkt alle fredage frem til 31. marts 2021.

Læs mere


Forkælelsesophold

Fordi hver dag er forkælelsesdag

Trænger du til at komme væk fra hjemmets fire vægge og nyde et ophold langt væk fra hverdagen, så inviter en, du har kær, med på et weekend/forkælelsesophold på Haraldskær, hvor vi står klar til at forkæle jer med kulinariske oplevelser, smuk natur og en service i særklasse. 

Læs mere


Gourmetophold

Gastronomiske oplevelser i særklasse

Et gourmetophold er opholdet til dig, der sætter pris på gastronomiske oplevelser i særklasse og ikke mindst gode vine, der kan akkompagnere retterne på bedste vis.
Vores kokke har som altid fuld fokus på økologiske og lokale råvarer i sæson, når de kreerer de spændende retter, vi serverer for dig i vores hyggelige restaurant.

Fra 1.150 DKK / person

Læs mere

Skibetvej 140
7100 Vejle
T. +45 7649 6000
E. har@sinatur.dk