Book nu

Haraldskær

Mærk historien i murene på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference. Vi ligger midt i den naturskønne Vejle Ådal i en gennemrestaureret herregård, der stammer helt tilbage fra 1434. Nyd et sansemættet ophold, hvor historie, storslået natur og gastronomi fra øverste hylde konkurrerer om at gøre størst indtryk på dig og dine gæster. Du finder kommende events her.


Efterårstilbud

Tilbuddet gælder fra den 9.- 18. oktober

Oplev det smukke efterår, hvor det er aller finest på charmerende Haraldskær, der ligger placeret i Vejle Ådal. Her kan vi byde dig velkommen til god udsigt, flot natur, gastronomiske oplevelser fra øverste hylde og 51 nyrenoverede værelser. 

Læs mere


Weekendophold

Stræk stikket og nyd naturen

Nyd et idyllisk weekendophold på herregården Haraldskær, der ligger midt i den smukke Vejle Ådal. Tæt på byen, men langt væk fra larmen. Her danner de græsklædte bakker og den snoede Vejle Å rammen om dit ophold, og indenfor venter hyggelige værelser, charmerende stuer og gastronomi i særklasse. 

Læs mere


Weekendophold PLUS

Skru helt op for forkælelsen

Med et Weekendophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning. Efter ankomst serverer vi eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage i vores hyggelige stuer eller på terrassen. Vil du hellere nyde kaffen i haven eller ved vandet, så pakker vi gerne tæpper og en picnickurv til dig.

Læs mere


Særtilbud

Tilbuddet gælder fredage resten af 2020

Nyd et ophold på idylliske Haraldskær, der ligger placeret i naturskønne omgivelser midt i Vejle Ådal. Her byder vi på kulinariske oplevelser, du sent vil glemme, og hyggelige rammer, der giver dig den bedste start på weekenden. Tilbuddet gælder fredage resten af året.

Læs mere

Skibetvej 140
7100 Vejle
T. +45 7649 6000
E. har@sinatur.dk