Book nu

Aktuelle tilbud

Her finder du en oversigt over vores aktuelle tilbud og pakkeløsninger. Kommende events og arrangementer finder du her
Vi glæder os til at se dig på vores hoteller i skovbrynet og strandkanten. 


Weekend/forkælelsesophold

I skovens dybe stille ro kan du slappe helt af. Især med et forkælelsesophold hos Sinatur Hotel & Konference. Derfor har vi samlet de skønneste forkælelses- og weekendophold på vores seks hoteller her på siden, som du kan booke. Her er altid lækker og stor morgenbuffet i charmerende bygninger og smukke omgivelser i naturskønne områder.

Læs mere


Cykelophold

De danske omgivelser tilbyder oplevelser i verdensklasse, idet du hopper på cyklen og tager oppakningen med på bagagebæreren. Herhjemme kan du nemlig nyde din cykelferie langs bakkede skovdale, i den gyldne strandkant eller tæt på det pulserende byliv. Og selvom du er så glad for din cykel, så vil du unægtelig trænge til en pause og opfyldning af depoterne – og hvilket bedre sted at gøre det, end midt i naturen på et af Sinaturs cykelvenlige hoteller?

Læs mere


Golfophold på Haraldskær

Kombiner din passion med ren forkælelse

Med et golfophold på Haraldskær har du rig mulighed for at kombinere din passion for golf med ren forkælelse og lækker gastronomi i vores naturskønne omgivelser.

Pris pr. person fra kr. 1.248,-

Læs mere


Golfophold på Skarrildhus

Tag et golfophold på idylliske Skarrildhus, der er omgivet af smuk natur, der indbyder til friske traveture eller afslapning i parken, når du ikke er aktiv på golfbanen. Om aftenen kan du se frem til at nyde en lækker 3-retters middag, som er tilberedt af lokale og økolgiske råvarer.

Pris pr. person fra kr. 1.598,-

Læs mere


Kulturophold på Skarrildhus

Vi tilbyder et spændende kulturophold på Skarrildhus, der inkluderer adgangsbilletter til to af Hernings berømte museer. På Skarrildhus er du omgivet af smuk natur, der indbyder til friske traveture eller afslapning i parken. Om aftenen kan du se frem til at nyde en lækker 2-retters middag, som er tilberedt af lokale og økolgiske råvarer. 

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 998,-

Læs mere


Fiskeophold

Fiskeopholdet kan bookes i perioden april-oktober

Vi byder på enestående rammer for din lystfiskerferie ved Skjern Å. Ønsker du en ferie, der er i god harmoni med naturen, dyrelivet og samtidig ønsker at bo komfortabelt, er Skarrildhus stedet for dig. 

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 1.279,-

Læs mere


Golfophold på Storebælt

Kombiner din passion med ren forkælelse

Med et golfophold på Storebælt har du rig mulighed for at kombinere din passion for golf med ren forkælelse og lækker gastronomi i vores naturskønne omgivelser. Vælg selv, om du ønsker at tilbringe en enkelt eller flere dage på golfbanen, der ligger få minutters kørsel fra hotellet.

Pris pr. person fra kr. 1.395,-

Læs mere