Book nu

Aktuelle tilbud

Her finder du en oversigt over vores forskellige arrangementer, aktuelle tilbud og weekendophold mm. 
Vi glæder os til at se dig på vores hoteller i skovbrynet og strandkanten. 


Weekendophold

- Når du skal forkæles lidt ekstra

Giv dig selv et åndehul i naturskønne omgivelser i skovbrynet eller strandkanten, og tag et weekendophold på et af vores seks smukke hoteller.

898 DKK / person

Læs mere


Weekendophold PLUS

Skru helt op for forkælelsen

Med et Weekendophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning. Inviter én, du holder af, med på en uforglemmelig weekend.

1.098 DKK / person

Læs mere


Magiske julefrokoster

Julefrokost hos Sinatur

Sæt jer til bords, og nyd den enestående julegastronomi og de naturskønne omgivelser, der er som taget ud af et juleeventyr. Med fokus på lokale og økologiske råvarer kokkererer vi julens retter i klassiske og moderne fortolkninger - og giver jer en julefrokost i særklasse på alle vores seks hoteller.

Læs mere


Efterårstilbud

Spar 20% på overnatning inkl. morgenmad på udvalgte dage

Trænger du til et afslappende øjeblik i det travle efterår? Hos Sinatur Hotel & Konference forstår vi den mørkere tids udmattende effekt, og derfor tilbyder vi 20% på overnatninger inkl. morgenmad på udvalgte dage på vores seks skønne hoteller rundt om i hele landet.

Læs mere


Søndagskaffe- og kagebord

Søndag den 20. oktober samt 8. + 15. december

Oplev vores berømte kagebord, der er fuld af hjemmelavede søndagskager og økologisk kaffe/the. Spis så meget, du overhovedet kan af de lækre fristelser og kombiner med en gåtur i smukke omgivelser. 

Læs mere


Eftermiddagskoncert på Storebælt

Søndag den 29. september kl. 12.00-16.00

Søndag den 29. september gæster Peter Vesth og Kristian Rusbjerg Storebælt Sinatur Hotel & Konference med et fantastisk show, der er både underholdende, musikalsk og smukt. 

Læs mere


Vinsmagning og middag

Fredag den 4. oktober kl. 18.00

Kom med til en fortryllende aften på Frederiksdal, hvor lokale og nordiske råvarer møder italienske traditioner og byder på enestående vinoplevelser. Sommelier Antonio Doni vil være dig alt om vores udvalgte eksklusive italienske vine, som er leveret af Italian Wine Trading. 

Læs mere


Champagnebrunch

Lørdag den 5. oktober kl. 11.30-13.30

Tag familien under armen og sæt kurs mod charmerende Gl. Avernæs, hvor vi byder på en lækker champagnebrunch fuld af hjemmelavede og økologiske specialiteter samt søde sager fra vores egen konditor.  

Læs mere


Winemakers dinner

Fredag den 11. oktober kl. 18.00

Så er vi klar med endnu en omgang af vores populære Winemakers Dinner på Gl. Avernæs. Denne gang tager vi jer med på en rundrejse i de spanske vindistrikter og de forskellige smagsnoter i cava, blanco, rosso og sherry i selskab med vinekspert Niels Christian ”Lasse” Lasota fra Sigurd Müller Vin.

Læs mere


Øko-middag

Lørdag den 12. oktober kl. 18.00

Det Økologiske Spisemærke fylder 10 år, og det markerer vi med en kæmpe fejring af økologien og vores sølvmærke på alle seks Sinatur-hoteller i ugerne 39-41. Vi slutter af med et brag og afholder en særlig øko-middag i alle vores restauranter.  
 
Vores seks køkkenchefer har sammensat 6 forskellige menuer med udgangspunkt i lækre, lokale og økologiske råvarer. Menuerne er 90-100% økologiske og smager himmelsk. 

Læs mere


Energy & Flow weekend

Fredag d. 18/10 til søndag d. 20/10

Er du klar til en weekend med fokus på dig selv og din krop? 
En weekend, hvor vi sammen stiller skarpt på næring til krop, sind og sjæl gennem bevægelse og sund mad. 

Læs mere


Kaffe og kagebord

Søndag den 24. november og 1. marts fra 14.00-16.00

Velkommen til arrangementet, du med garati ikke kommer til at gå sulten hjem fra. Når vi slår dørene op til 2 x søndags kaffe- og kagebord på Sixtus er der ikke sparet på noget. 
Her finder du et bredt udvalg af lækre hjemmebagte kager, tærter og småkager, der naturligvis serveres med økologisk kaffe og the til. 

Læs mere


Tøjmarked

Søndag den 24. november kl. 10.00-15.00

Kom med, når vi afholder Nyborgs måske største indendørs tøj/loppemarked, hvor der bliver rig mulighed for både at købe og sælge masser af lækre sager til både børn og voksne. 

Læs mere


Kom & dans med The Rocking Ghosts

Lørdag den 30. november kl. 21.00

Vi byder indenfor til en aften med musik og dans med 60'ernes helt store pigtrådsband, The Rocking Ghosts.

Læs mere


Julekage bagedag

Søndag den 8. december kl. 14.00

Igen i år byder vi inden for i varmen til julehygge og -bagning på Storebælt.

Læs mere