Book nu

Aktuelle tilbud

Her finder du en oversigt over vores forskellige arrangementer, aktuelle tilbud og weekendophold mm. 
Vi glæder os til at se dig på vores hoteller i skovbrynet og strandkanten. 


Weekendophold

- Når du skal forkæles lidt ekstra

Giv dig selv et åndehul i naturskønne omgivelser i skovbrynet eller strandkanten, og tag et weekendophold på et af vores seks smukke hoteller.

898 DKK / person

Læs mere


Weekendophold PLUS

Skru helt op for forkælelsen

Med et Weekendophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning. Inviter én, du holder af, med på en uforglemmelig weekend.

1.098 DKK / person

Læs mere


Magiske julefrokoster

Julefrokost hos Sinatur

Sæt jer til bords, og nyd den enestående julegastronomi og de naturskønne omgivelser, der er som taget ud af et juleeventyr. Med fokus på lokale og økologiske råvarer kokkererer vi julens retter i klassiske og moderne fortolkninger - og giver jer en julefrokost i særklasse på alle vores seks hoteller.

Læs mere


Vilde vintertilbud

Book dit ophold nu og spar masser af penge

Trænger du til et afslappende øjeblik i de travle vintermåneder?
Hos Sinatur Hotel & Konference forstår vi den mørkere tids udmattende effekt, og derfor vil vi gerne forkæle med et par gode tilbud, du kan lune dig på i de kolde måneder. 

Læs mere


Søndagskaffe- og kagebord

Søndag den 8. + 15. december

Oplev vores berømte kagebord, der er fuld af hjemmelavede søndagskager og økologisk kaffe/the. Spis så meget, du overhovedet kan af de lækre fristelser og kombiner med en gåtur i smukke omgivelser. 

Læs mere


Julekoncert på Skarrildhus

Tirsdag d. 17. december kl 20:00

Dørene åbnes kl 19.00 – koncerten starter kl 20.00.
Der er rig mulighed for at købe forfriskninger undervejs. 
Pris pr. person // kr. 145,- 

Læs mere


Nytårsbrunch på Sixtus

Lørdag den 11. januar kl. 10.00-13.00

Vær med til at fejre, at vi nu skriver år 2020, når vi samles på Sixtus Sinatur Hotel & Konference til en lækker nytårsbrunch med alt, hvad hjertet begærer.

Læs mere


Lørdagsbrunch

18. januar, 29. februar og 21. marts kl. 10.30-12.30

Glæd dig til vores populære bruncharrangementer, der byder på gastronomiske oplevelser udover det sædvanlige og et bredt udvalg af alt, hvad bondemanden, marken, skoven, haven, slagteren, fiskemanden, osteriet og mejeriet har at tilbyde. 
Dertil kommer vores hjemmebagte brød med økologiske, danske kornsorter.

Læs mere


Nytårskoncert med En lille pose støj

Lørdag den 18. januar kl. 19.00

Vær med, når vi skyder det nye år godt i gang med en nytårskoncert, du sent vil glemme. En Lille Pose Støj er navnet på et yderst velspillende band fra Odense, som hylder den folkekære musiksmed, Kim Larsen! Bandets gengivelse af alle de gode, gamle Kim Larsen sange, som vi alle kan synge med på, gør en aften i selskab med En Lille Pose Støj uforglemmelig. 

Læs mere


Ølsmagning

Fredag den 24. januar

Få afprøvet dine sanser, når du en hel aften i humlens tegn er til ølsmagning på Gl. Avernæs. Dyk ned i en verden af øl fra danske mikrobryggerier.

Læs mere


Foredrag om tiden på Sprogø

Søndag den 2. februar kl. 13.30

Kom med til en spændende eftermiddag i historiens tegn, når Steen Thorsen kortlægger Sprogøs historie gennem 4000 år - herunder naturligvis også med fokus på Pigehjemmets specifikke betydning.
Inden foredraget byder vi på stort kaffe og kagebord med alt, hvad det søde hjerte begærer.

Læs mere


Elevaften 2020

Sinaturs dygtige elever inviterer til fest på Skarrildhus

Kokke-, tjener- og receptionisteleverne fra alle seks Sinatur hoteller, Skarrildhus, Haraldskær, Sixtus, Gl. Avernæs, Storebælt og Frederiksdal inviterer til en aften i elevernes tegn.

799 DKK / person

Læs mere


Super simpel sundhed med Mads Bo

Onsdag den 26. februar kl. 19.30-21.30

Oplev Danmarks juicemester og bliv inspireret til handling og selvantændelse, når han i sit populære foredrag skærer ind til benet af den sunde livsstil. Mads Bo gør sundhed super simpelt, og med åbenhed og humor gennemgår han grundelementerne for et overlegent energioverskud.

Læs mere


Kaffe og kagebord

Søndag den 1. marts kl. 14.00-16.00

Velkommen til arrangementet, du med garati ikke kommer til at gå sulten hjem fra. Når vi slår dørene op til vores store søndagskaffe- og kagebord på Sixtus er der ikke sparet på noget. Her finder du et bredt udvalg af lækre hjemmebagte kager, tærter og småkager, der naturligvis serveres med økologisk kaffe og the til. 

Læs mere


Foredrag med Henrik Qvortrup

Tirsdag den 26. marts kl. 18.00-21.30

Kom til et spændende foredrag med en af danmarks mest kendte og samtidig mest omstridte journalister, Henrik Qvortrup, der tager dig med på en tour de force gennem dansk journalistik og politik. Uden at skåne sig selv giver Henrik Qvortrup en medrivende beretning om sin karriere, der har budt på store op- og nedture.

Læs mere


Påskefrokost

Lørdag den 11. april kl. 11.30 eller 14.00

Lørdag den 11. april 2020 afholder vi påskefrokost på Skarrildhus. 
Glæd dig til at smage på køkkenets specialiteter, der er fremstillet fra bunden og tilberedt af sæsonens friske råvarer.

Læs mere