Book nu

Aktuelle tilbud

Her finder du en oversigt over vores aktuelle tilbud og pakkeløsninger. Kommende events og arrangementer finder du her
Vi glæder os til at se dig på vores hoteller i skovbrynet og strandkanten. 


Efterårstilbud

Tilbuddet gælder fra den 9.- 18. oktober

Oplev efteråret i Danmark, hvor det er absolut smukkest, på et af Sinaturs unikke hoteller. Her kan vi byde dig velkommen til gode udsigter, flot natur og gastronomiske oplevelser fra øverste hylde. Vælg dit hotel og glæd dig til et uforglemmeligt ophold midt i den smukke, danske natur. 

Læs mere


Weekendophold

Stik af fra hverdagen og lad jer forkæle

Giv dig selv et åndehul i naturskønne omgivelser i skovbrynet eller strandkanten, og tag et weekendophold på et af vores seks smukke hoteller.Efter ankomst serverer vi eftermiddagskaffe og hjemmebag i vores hyggelige stuer eller på terrassen. Vil du hellere nyde kaffen i haven eller ved vandet, pakker vi gerne tæpper og en picnickurv til dig.

Læs mere


Magiske julefrokoster

Hold årets julefrokost hos os

Sæt jer til bords, og nyd den enestående julegastronomi og de naturskønne omgivelser, der er som taget ud af et juleeventyr. Med fokus på lokale og økologiske råvarer kokkererer vi julens retter i klassiske og moderne fortolkninger og giver jer en julefrokost i særklasse på alle vores seks hoteller.

Læs mere


Særtilbud

Tilbuddet gælder resten af 2020

Book et forkælelsesophold på et af Sinaturs hoteller til en særlig skarp pris på udvalgte dage resten af året. Find det tilbud og hotel, der matcher dine ønsker og book, før det er for sent. Tilbuddet gælder ikke på Frederiksdal og Sixtus. 

Læs mere


Fiskeophold

Vi byder på enestående rammer for din lystfiskerferie ved Skjern Å. Ønsker du en ferie, der er i god harmoni med naturen, dyrelivet og samtidig ønsker at bo komfortabelt, er Skarrildhus stedet for dig. 

Læs mere


Kulturophold på Skarrildhus

Vi tilbyder et spændende kulturophold på Skarrildhus, der inkluderer adgangsbilletter til to af Hernings berømte museer. På Skarrildhus er du omgivet af smuk natur, der indbyder til friske traveture eller afslapning i parken. Om aftenen kan du se frem til at nyde en lækker 2-retters middag, som er tilberedt af lokale og økolgiske råvarer. 

Læs mere


Golfophold på Skarrildhus

Tag et golfophold på idylliske Skarrildhus, der er omgivet af smuk natur, der indbyder til friske traveture eller afslapning i parken, når du ikke er aktiv på golfbanen. Om aftenen kan du se frem til at nyde en lækker 3-retters middag, som er tilberedt af lokale og økolgiske råvarer.

Læs mere


Cykelophold

Cykelferie på Vestfyn

Lad pedalerne tage dig op ad høje bakker, gennem dybe skove og til hyggelige, fynske byer. Her på Vestfyn kan cyklister fra både Danmark og udlandet nemt finde sig til rette – og finde til. Vestfyn ligger nemlig som et knudepunkt midt i det danske landskab, og de flinke fynboer deler gerne deres omegn med cykelglade gæster.

Skal cykelferien ned i gear, så er Fyn også fantastisk at gå på opdagelse i. Blandt andet er øen dét sted i Danmark, hvor du finder allerflest herregårde, og du kan derfor bruge uendelig tid på at trille rundt fra den ene idylliske bygning til den anden. Og når mørket falder på, kan du og din cykel nemt finde vej til Hotel Gl. Avernæs - vores cykelvenlige hotel, der ligger lige ved Helnæsbugten og Det Sydfynske Øhav.

 
 

Læs mere


Golfophold

Kombiner din passion med ren forkælelse

Med et golfophold på Storebælt har du rig mulighed for at kombinere din passion for golf med ren forkælelse og lækker gastronomi i vores naturskønne omgivelser. Vælg selv, om du ønsker at tilbringe en enkelt eller flere dage på golfbanen, der ligger få minutters kørsel fra hotellet.

Læs mere


Cykelophold

Cykelferie på Sydfyn

Vil du nyde godt af alt det, en cykelentusiasts hjerte begærer? Så tag din cykel med til Østfyn!
Her kan du cykle langs brede veje, smalle cykelstier, gamle kirkestier og offroad på vilde skovstier. På Østfyn er der også masser af smukke kyststrækninger, og derfor kan du nemt tage en dukkert, hvis cykelturen og varmen stiger dig til hovedet.

Så hop op på jernhesten, og lad en af de 26 fascinerende cykelruter tage dig til Sinaturs cykelvenlige Hotel Storebælt, der ligger i første parket til den 17 kilometer lange bro og det brusende hav.

Læs mere