Book nu

Weekendophold i Middelfart

Ophold med Snacks og 3 serveringer

Tilbring en weekend (eller hverdag) i Middelfart og gå på opdagelse i den enestående natur omkring Sixtus. Fra hotellet har du direkte adgang til Fænøsund og er ganske tæt på skov og det smukke område omkring Hindsgavl. Mens du nyder roen og de mange muligheder i naturen, sørger vi for hyggelige rammer og kulinariske oplvelser i særklasse. 

Pris pr. person fra kr. 1.190,-


Det får du:

  • Snacks & 3 serveringer i hotellets restaurant
  • Overnatning
  • Morgenmad med hjemmelavede specialiteter

 Pris pr. person fra kr. 1.190,-
 
Det angivne priseksempel er pr. person i delt mini dobbeltværelse

Book dit ophold her

 

 

Bo på et af bedste hoteller i Middelfart

Et dejligt hotel skal byde på mere et sted at sove om natten. I hvert fald hvis du spørger os. Og netop derfor kan du se frem til en helstøbt oplevelse, når du tager en overnatning i Middelfart på Sixtus Sinatur Hotel & Konference. Her er det alt fra den behagelige seng til den smukke udsigt til maden på dit bord, der sammen går op i en højere enhed og giver dig et unikt ophold.

Træd ud i den danske natur, og træk vejret dybt ned i lungerne. Hos os er der masser af muligheder for at få skuldrene helt ned og hverdagens stress og jag langt på afstand. Tag på afslappende vandreture langs vandet eller i vores udforske skoven i nærheden. Hos Sinatur Hotel & Konference vil du altid finde dig selv placeret midt i rolige og inspirerende områder i Danmark – og Sixtus er absolut ikke en undtagelse. 

Når du har mærket den positive effekt fra vores naturskønne omgivelser og fået pulsen helt ned, kan du sætte dig til rette i vores restaurant. Her kan du se frem til et måltid, der er baseret på lokale råvarer i sæson – altid med fokus på bæredygtighed og økologi. Det mener vi nemlig, giver de allerbedste smage.

Forkæl dine smagsløg med uovertruffen mad

Hos Sixtus Sinatur Hotel & Konference kan du sætte dig til bords i vores restaurant, hvis store panoramaruder giver dig en fantastisk udsigt over Fænøsund. Uanset hvilken årstid, du besøger os, kan denne udsigt sætte tonen for det unikke måltid, du vil blive præsenteret for.

Hos Sinatur Hotel & Konference er vi nemlig meget opmærksomme på, at lokale råvarer, god kvalitet og et bæredygtigt mindset går hånd i hånd. Det betyder, at vi handler så lokalt som overhovedet muligt. Derfor har vi et tæt samarbejde med lokalsamfundet, der sikrer os de allerbedste økologiske råvarer fra sæsonen – og du kan se frem til et måltid, der er så frisk som overhovedet muligt. 

Vi er desuden stolte af at være den eneste hotelkæde i Danmark, der har Det Økologiske Spisemærke i sølv. Det betyder, at 60-90% af vores råvarer altid er økologiske. Det betyder meget for os, da det er med til at vise, hvor meget vi ønsker at passe på hinanden og vores natur. For os behøver god mad nemlig ikke betyde, at vi driver rovdrift på vores ressourcer. I stedet tror vi på, at gensidig respekt medfører bedre smage.

Læs mere om vores madkoncept her.

Få det bedste ud af din overnatning i Middelfart

Som gæst hos os, har du rig mulighed for at skabe nye, skønne minder – uanset om du rejser alene, med din partner eller måske med hele familien. Først og fremmest byder vi dig velkommen på vores hotel, hvor du finder en række lækre faciliteter, du naturligvis kan benytte dig af. Ligeledes står naturen klar lige udenfor vores hoveddør, der også byder på et væld af muligheder. Men hvis alt dette ikke er nok til at fylde dit weekendophold med sjove aktiviteter, så fortvivl ej – der er nok at give dig til.

En fordel ved at vælge hoteller i Middelfart er naturligvis, at du er helt tæt på den charmerende og livlige by. Og det er ikke uden grund, at Sixtus Sinatur Hotel & Konference er et af de populære hoteller – vi er placeret blot fem minutters kørsel i bil fra bylivet. Her kan du se frem til alt fra shopping og hyggelige spisesteder til brugskunst. Middelfart er en helt særlig by, da byens midte ligger direkte ud til Lillebælt. Glæd dig til at vandre ned af gågaderne, der smukt ligger helt parallelt med havnefronten.

Lillebælt byder desuden på flere spændende oplevelser, du kan overveje – blandt andet bridgewalking, hvor du ser verden fra 60 meters højde, og hvalsafari, hvor du kan opleve hvaler og marsvin på tæt hold.

Nyd et charmerende weekendophold i Middelfart

Når du besøger os, sørger vi for, at du altid vil blive mødt af et venligt personale, der ønsker at skabe den bedste oplevelse for dig. Du kan få svar på alle dine spørgsmål om området, hotellet, gratis parkering og meget mere, så du starter dit ophold godt ud. 

Som overnattende gæst kan du altid se frem til en dejlig morgenmad – helt frisk og lokal. Sæt dig til rette foran den imponerende udsigt, og nyd æg fra omkringliggende gårde, friskbagt brød og alt, hvad naturen kan tilbyde. 

Slapper du allerbedst af om aftenen ved at se lidt streaming eller surfe nettet, så tilbyder vi naturligvis også gratis wi-fi. Vi mener det nemlig, når vi siger, at vi vil være et dejligt hotel, der tager sig af alle dine behov. Og har du specifikke ønsker til din overnatning i Middelfart i forbindelse med dit weekendophold, så tøv endelig ikke med at sige til. Du er også velkommen til at kontakte os inden din ankomst, hvis du har lyst. På den måde kan vi bedst imødekomme dine ønsker.