Book nu

Når I vil mødes i strandkanten

Hold møder og konference på Storebælt


På stranden ved Nyborg ligger Storebælt Sinatur Hotel & Konference og troner i sandet. Herfra har du kig til bro og bælt så langt øjet rækker, og vi tør godt påstå, du ikke finder andre konferencesteder med så flot en havudsigt.

Byd dine møde- eller konferencegæster velkommen med morgenmad bag panoramaruderne, og træk jer tilbage i de store, lyse og moderne lokaler, der rummer alt, hvad I får behov for. Hold pauser med vand og sand mellem tæerne, og se frem til en forplejning i særklasse baseret på lokale og økologiske råvarer. 

Vil du mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du altid velkomment til at kontakte os for en rundvisning.

 

Tlf: 6531 4002
Email: konf-stb@sinatur.dk

Gør dagen komplet

Tilføj en anderledes oplevelse til mødedagen og gør dagen uforglemmelig for dine deltagere. Vi tilbyder sjove, lærerige og udfordrende oplevelser/aktiviteter for en hver smag. Prøv én af disse oplevelser eller kombinér dem:

Smagninger på vin og øl.

Læs mere om oplevelserne

Hold møde og bidrag til at genoprette danske naturområder

Sinatur Hotel & Konference køber én kvadratmeter jord via Den Danske Naturfond for hver konference eller møde, der bliver afholdt hos os. På den måde kan vi sammen sikre Danmarks vilde natur og genskabe naturområder, der får lov at udvikle sig på egne præmisser med bedre plads til både dyr og planter.
Det betyder også, at du bidrager til at passe på den danske natur, når du besøger os.

Læs mere

Afhold møder og konferencer med god samvittighed

Vi mener det, når vi siger, at vi driver hoteller på naturens præmisser, og er stolte af gå forrest, når det kommer til at opnå grønne resultater:

Læs mere om vores samfundsambition

Vores faciliteter

Vores hotel rummer 16 konferencelokaler, der alle er udstyret med det nyeste AV-udstyr - og flere af dem med en enestående udsigt over Storebælt. Vi har en tekniker på stedet, der står klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå tekniske vanskeligheder. 

Oplev mødelokalerne her

Ønsker I at krydre jeres arrangement med en sjov pauseaktivitet eller en anden oplevelse, tilbyder vi forskellige muligheder både til lands og til vands.

undefined

250

 

undefined

64

 

undefined

168

 

undefined

144

 

undefined

200

 

undefined

56

 

Lad din elbil op hos os

Vi har ladestandere, som kan benyttes via Clever abonnement, så du kan oplade din elbil, mens du afholder møde.

Vi er lige til at finde

Med en beliggenhed for foden af Storebæltsbroen ligger vi belejligt i midten af landet. Med knap halvanden time til København og godt halvanden til Aarhus behøver dine deltagere aldrig bruge urimeligt lang rejsetid, uanset hvor i landet, de kommer fra. Vi ligger også i gåafstand fra Nyborg og stationen, så de af dine deltagere, der er med toget, nemt kan nå frem. 

Vi tilbyder naturligvis også gratis parkering ved døren.