Book nu

Når I vil mødes i strandkanten

Hold møder og konference på Storebælt


På stranden ved Nyborg ligger Storebælt Sinatur Hotel & Konference og troner i sandet. Herfra har du kig til bro og bælt så langt øjet rækker, og vi tør godt påstå, du ikke finder andre konferencesteder med så flot en havudsigt.

Byd dine møde- eller konferencegæster velkommen med morgenmad bag panoramaruderne, og træk jer tilbage i de store, lyse og moderne lokaler, der rummer alt, hvad I får behov for. Hold pauser med vand og sand mellem tæerne, og se frem til en forplejning i særklasse baseret på lokale og økologiske råvarer. 

Vil du mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du altd velkomment til at kontakte os for en rundvisning.

Tlf: 6531 4002
Email: stc@sinatur.dk

 

 

Du sætter dagsordenen

Vi har nemlig valgt at arbejde med flydende pauser, hvilket betyder, at forplejningen er tilpasset jeres agenda. Det er vores fornemmeste opgave at være fleksible og hjælpsomme, så I kan fokusere på jeres agenda uden afbrydelser.

Så sørger vi for alt andet.

Hold møde og bidrag til at genoprette danske naturområder

Sinatur Hotel & Konference køber én kvadratmeter jord via Den Danske Naturfond for hver konference eller møde, der bliver afholdt hos os. På den måde kan vi sammen sikre Danmarks vilde natur og genskabe naturområder, der får lov at udvikle sig på egne præmisser med bedre plads til både dyr og planter.
Det betyder også, at du bidrager til at passe på den danske natur, når du besøger os.

Læs mere

Vores faciliteter

Vores hotel rummer 14 store plenumlokaler og seks gruppelokaler, der alle er udstyret med det nyeste AV-udstyr - og flere af dem med en enestående udsigt over Storebælt. Vi har en tekniker på stedet, der står klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå tekniske vanskeligheder. 

Ønsker I at krydre jeres arrangement med en sjov pauseaktivitet eller en anden oplevelse, tilbyder vi forskellige muligheder både til lands og til vands.

Se vores forskellige oplevelser her 

undefined

250

 

undefined

64

 

undefined

168

 

undefined

144

 

undefined

200

 

undefined

56

 

Lad din el-bil gratis op hos os

På alle 6 Sinatur-hoteller har vi 22kW ladestandere med standard type 2 udtag, som passer til dit eget ladekabel, som du frit kan benytte, når du er gæst.

Kontaktformular

Udfyld formularen og fortæl os om dine ønsker, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud. 

Dine præferencer

Vi er lige til at finde

Med en beliggenhed for foden af Storebæltsbroen ligger vi belejligt i midten af landet. Med knap halvanden time til København og godt halvanden til Aarhus behøver dine deltagere aldrig bruge urimeligt lang rejsetid, uanset hvor i landet, de kommer fra. Vi ligger også i gåafstand fra Nyborg og stationen, så de af dine deltagere, der er med toget, nemt kan nå frem. 

Vi tilbyder naturligvis også gratis parkering ved døren.