Book nu

Møde & konference

Hold din konference på Fyn


På stranden ved Nyborg ligger Hotel Storebælt og troner i sandet. Her er kig til bro og bælt så langt øjet rækker, og vi tør godt påstå, du ikke finder andre konferencesteder med så flot en havudsigt.

Byd dine konferencegæster velkommen med morgenmad bag panoramaruderne, og træk jer tilbage i de store, lyse og moderne konferencelokaler. Hold pauser med vand og sand mellem tæerne, og se frem til frokost og forplejning, kun få konferencer kan måle sig med. I kan trygt fokusere på det faglige indhold, så skal vi nok sørge for, I får nogle fantastiske rammer for dagen.

Vil du mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, så kontakt os endelig for en rundvisning.

Tlf: 6531 4002
Email: stc@sinatur.dk

Det er jer der sætter dagsordenen

Vi har nemlig valgt at arbejde med flydende pauser, så forplejningen er tilpasset jeres agenda. Det er vores fornemmeste opgave at være fleksible og hjælpsomme, så I kan fokusere på jeres agenda uden afbrydelser.

Så sørger vi for alt andet.

Hold møde og bidrag til at genoprette danske naturområder

Sinatur Hotel & Konference køber én kvadratmeter jord via Den Danske Naturfond for hver konference eller møde, der bliver afholdt hos os. Derfor kan vi sammen sikre Danmarks vilde natur og genskabe naturområder, der får lov at udvikle sig på egne præmisser med bedre plads til både dyr og planter.

Du får også det fysiske "skovbevis" med hjem til minde om, at du og din virksomhed har været med til at sikre vores smukke danske natur.

Læs mere

Vi har nye og flotte faciliteter

Vi tilbyder 14 flotte plenumlokaler og seks gruppelokaler, der alle er udstyret med havudsigt fra gulv til loft. Vi har det nyeste AV-udstyr, og vi har en mand tilknyttet, hvis der skulle opstå tekniske vanskeligheder. Vores konferencelokaler har direkte udgang til stranden, så jeres pauser ender nemt med sand i skoene. Er vejret dårligt, behøver du ikke undvære strandfornemmelsen, for vi har mange muligheder for at nyde udsigten bag ruderne. 

Vi har også masser af idéer, hvis I ønsker en vitaminindsprøjtning til konferencen.

Se vores forskellige oplevelser her 

undefined

250

 

undefined

64

 

undefined

168

 

undefined

144

 

undefined

200

 

undefined

56

 

Lad din el-bil gratis op hos os

På alle 6 Sinatur-hoteller har vi 22kW ladestandere med standard type 2 udtag, som passer til dit eget ladekabel, som du frit kan benytte, når du er gæst.

Kontaktformular

Udfyld formularen og fortæl os om dine ønsker, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud. 

Dine præferencer

Vi er lige til at finde

Med en beliggenhed for foden af Storebæltsbroen ligger vi belejligt i midten af landet. Med knap halvanden time til København og godt halvanden til Aarhus behøver dine deltagere aldrig bruge urimeligt lang rejsetid, uanset hvor i landet, de kommer fra. Vi ligger også i gåafstand fra Nyborg og stationen, så de af dine deltagere, der er med toget, nemt kan nå frem. 

Vi tilbyder naturligvis også gratis parkering ved døren.