Book nu

Møde & konference

Hold din konference på Fyn


På stranden ved Nyborg ligger Hotel Storebælt og troner i sandet. Her er kig til bro og bælt så langt øjet rækker, og vi tør godt påstå, du ikke finder andre konferencesteder med så flot en havudsigt.

Byd dine konferencegæster velkommen med morgenmad bag panoramaruderne, og træk jer tilbage i de store, lyse og moderne konferencelokaler. Hold pauser med vand og sand mellem tæerne, og se frem til frokost og forplejning, kun få konferencer kan måle sig med. I kan trygt fokusere på det faglige indhold, så skal vi nok sørge for, I får nogle fantastiske rammer for dagen.

Vil du mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, så kontakt os endelig for en rundvisning.

Tlf: 6531 4002
Email: stc@sinatur.dk

Vi har nye og flotte faciliteter

Vi lader jeres dagsorden diktere dagens gang, og vi arbejder altid med flydende pauser. I er nemlig ikke nødvendigvis færdige med diskussioner, oplæg og gruppearbejde, bare fordi kaffen er klar.

Hos os er kaffen klar, når I er klar til den. Derfor har vi også en medarbejder, som den dag udelukkende arbejder på at gøre jeres konference så god og gnidningsløs som overhovedet muligt. Resten af vores kompetente og hjælpsomme medarbejdere møder ind om morgenen med det formål at gøre oplevelsen på Hotel Storebælt så mindeværdig som muligt.

Vi kan tilbyde 14 flotte plenumlokaler og seks gruppelokaler, der alle er udstyret med havudsigt fra gulv til loft. Vi har det nyeste AV-udstyr, og vi har en mand tilknyttet, hvis der skulle opstå tekniske vanskeligheder. Vores konferencelokaler har direkte udgang til stranden, så jeres pauser ender nemt med sand i skoene. Er vejret dårligt, behøver du ikke undvære strandfornemmelsen, for vi har mange muligheder for at nyde udsigten bag ruderne. 

Vi har også masser af idéer, hvis I ønsker en vitaminindsprøjtning til konferencen. 

undefined

250

 

undefined

64

 

undefined

168

 

undefined

144

 

undefined

200

 

undefined

56

 

Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel
Oplevelser

Vi er lige til at finde

Med en beliggenhed for foden af Storebæltsbroen ligger vi belejligt i midten af landet. Med knap halvanden time til København og godt halvanden til Aarhus behøver dine deltagere aldrig bruge urimeligt lang rejsetid, uanset hvor i landet, de kommer fra. Vi ligger også i gåafstand fra Nyborg og stationen, så de af dine deltagere, der er med toget, nemt kan nå frem. 

Vi tilbyder naturligvis også gratis parkering ved døren.

Kontaktformular

Udfyld formularen og fortæl os om dine ønsker, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud. 

Dine præferencer