Book nu

Møde- og konferencelokaler

Lad os mødes i naturen


Når I mødes på et Sinatur-hotel, mødes I midt i noget af landets smukkeste natur. Midt i skoven, tæt på vandet eller begge dele. Vores seks enestående hoteller spænder fra charmerende historiske herregårde til moderne bygninger i nordisk minimalisme – alle med mulighed for, at I kan inddrage naturen i jeres program, så den friske luft, gåture og smukke udsigt kan bidrage til at gøre jeres møder endnu bedre

Stort indtryk på gæsterne, lille aftryk på klimaet

Vi ved, at I som ansvarlig virksomhed sætter pris på en samarbejdspartner, der har fokus på bæredygtighed. Så når I booker møde eller konference på et Sinatur-hotel, har I allerede truffet et bæredygtigt valg. Vi gør nemlig alt for at sætte så lille et klimaaftryk som muligt ved at tænke bæredygtighed ind i alt, hvad vi foretager os. Derfor serverer vi fx primært danske og lokale fødevarer, køber vores produkter fra bæredygtige producenter, arbejder på at blive 100% affaldsfrie og meget mere, som du kan læse om her.

På den måde tager I ikke bare motiveret og klogere hjem efter et ophold hos os, men har også set, smagt, duftet og mærket, hvordan det er at være gæst på et hotel, der drives på naturens præmisser.

Møde- og konferencelokaler med alt, hvad I har brug for


Der er plads til alle slags møder hos Sinatur. Om I kommer 5 eller flere hundrede, gør vi alt for, at I får den bedste oplevelse og de bedste rammer at mødes i. Altid på naturens præmisser.

I kan glæde jer til at mødes i lyse rummelige konferencelokaler med komfortable, bæredygtige møbler og alt det udstyr, I har brug for. Gratis parkering, mulighed for opladning af elbil med Clever abonnement samt godt AV-udstyr og internet med tilstrækkelig hastighed er en selvfølge på alle seks hoteller.

Og hvis I har brug for et pusterum eller frisk luft til hovedet, har I gode muligheder for at inddrage naturen som grupperum og "frikvarter". Vi hjælper også gerne med både at arrangere og afvikle forskellige former for aktiviteter og teambuildingøvelser. Uanset om I er til aktiviteter på land eller til vands, har alle vores hoteller noget at byde på, der kan tilpasses jeres program.

Læs mere om vores mødelokaler

Du er med til at sikre Danmarks vilde natur

Hver gang der afholdes møde eller konference på vores hoteller, køber vi 1m2 jord via Den Danske Naturfond. På den måde er du og din virksomhed med til at sikre Danmarks vilde natur. 

Den Danske Naturfond

Forplejning i særklasse

Uanset hvor spændende jeres oplæg og faglige indhold er, ved vi godt, at maden og forplejningen har afgørende betydning for deltagernes helhedsindtryk. Derfor gør vi os ekstra umage for at servere madoplevelser udover det sædvanlige. Maden er altid hjemmelavet, og råvarerne kommer primært fra Danmark og er gerne handlet lokalt og økologisk. Vi kan tilpasse vores menuer, så de matcher ethvert behov og tager hensyn til allergener og særlige ønsker.

Læs mere om vores madkoncept

Teknik der spiller

Alle lokalerne er udstyret med det mest anvendte AV-udstyr. Skulle der opstå gnidninger med teknikken, har vi også altid en tekniker eller anden hjælpsom medarbejder klar til at hjælpe. Vores medarbejdere er fleksible og imødekommende, og de er her for at give jer så god en dag som overhovedet muligt.

Tips til bæredygtige møder

Vi vil så gerne inspirere vores gæster til at tænke mere klimavenligt. Jo flere vi er, jo længere når vi, og jo bedre kan vi sammen passe på vores natur. Derfor har vi samlet en række ideer til, hvordan I nemt kan gøre jeres møder og konferencer endnu mere bæredygtige.

Få vores tips her

En ansvarlig samarbejdspartner

Det er altid vigtigt at kunne leve op til det, man siger. Derfor har vi selvfølgelig også sørget for at have alle de certificeringer på plads, som der skal til for at drive hoteller og facilitere møder og konferencer på naturens præmisser. Vi er en ansvarlig samarbejdspartner og udbyder af møde- og konferencelokaler på unikke destinationer i Danmark. 

Læs mere om vores certificeringer og mærkninger

De ansatte brænder for at gøre et godt stykke arbejde

Super beliggenhed. Virkelig lækkert med en forplejning i top. Lokalerne er også rigtig gode og super rengjorte. Men vigtigst af alt er, at vi som gæster oplevede, at personalet gjorde alt, hvad de kunne, for at vi skulle få et godt ophold - lige fra båltænding til at post-its på grupperum blev til fine skilte, uden at vi skulle bede om det. I driver et ganske særligt sted, hvor de ansatte brænder for at gøre et godt stykke arbejde og er super dygtige håndværkere. Det gør, at man som gæst føler sig virkelig godt behandlet og tilpas. Så tak for jer.

- Lene Andersen, Kursusadministrator, FOA København

Kapacitetsoversigt og mødeartikler

Alle lokaler er udstyret med standard AV-udstyr, whiteboard, flipover, blokke og penne, for at garantere jer, at de mest nødvendige elementer for et optimalt møde er lige ved hænderne.

Bladr her og se kapacitetsoversigter over alle hotellernes mødelokaler, og se hvilke mødeartikler hotellerne også udbyder.

Skarrildhus

Alt standard AV-udstyr er altid inkluderet i pakken. Derudover har vores mødelokaler projektor, WiFi, højtaleranlæg med trådløse mikrofoner, CD- og DVD-afspiller, blokke og penne samt flipover og whiteboard. I har mulighed for at låne bærbar PC samt video- og digitalkamera.  
Benyt naturen som grupperum og lad jer endelig inspirere af vores mange aktiviteter og muligheder for teambuilding.

Se mere om Skarrildhus

Frederiksdal

Der medfølger alt standard AV-udstyr i vores mødepakker. Derudover har vores mødelokaler loftmonteret projektor, presenter eller touch skærm (86”), CD-, DVD- og videoafspiller, digitalt kamera, højtaleranlæg, blokke og penne, flipover og whiteboard, WiFi samt højtaleranlæg med trådløse mikrofoner. Der er mulighed for at låne bærbar PC. 

Udendørs har I gode muligheder for at inddrage naturen som grupperum og lade jer inspirere af vores forskellige aktiviteter og teambuildingmuligheder.

Se mere om Frederiksdal

Haraldskær

Standard AV-udstyr er altid en del af pakken. Derudover har vores mødelokaler projektor eller HD monitor, bærbar PC, flipover, whiteboards, pointer, blokke og penne samt WiFi. 

Udendørs har I gode muligheder for at inddrage naturen som grupperum og lade jer inspirere af vores forskellige aktiviteter og teambuildingmuligheder.

Se mere om Haraldskær

Sixtus

Standard AV-udstyr er altid inkluderet. Derudover har vores mødelokaler projektor og LCD-skærm, flipover og whiteboard, bærbar PC, pointer, blokke og penne samt WiFi.

Vi tilbyder forskellige muligheder for aktiviteter og teambuildingøvelser til den sjove pause samt og har gode udendørs områder, som kan inddrages til grupperum.

Se mere om Sixtus

Gl. Avernæs

Standard AV-udstyr er altid inkluderet. Derudover har vores mødelokaler projektor, CD og DVD-afspiller, flipover, whiteboard, blokke og penne, WiFi og højtaleranlæg med trådløse mikrofoner. Du har mulighed for at låne bærbar PC.

Vi tilbyder forskellige muligheder for aktiviteter og teambuildingøvelser til den sjove pause og har gode udendørs områder, som kan inddrages til grupperum samt et stor udendørs auditorium.

Se mere om Gl. Avernæs 

Storebælt del 1

Standard AV-udstyr er altid inkluderet. Derudover har vores mødelokaler projektor, flipover, whiteboard, blokke og penne, WiFi og højtaleranlæg med trådløse mikrofoner. Du har mulighed for at leje bærbar PC samt video- og digitalkamera.

Vi tilbyder forskellige muligheder for aktiviteter og teambuildingøvelser til jeres pause og har gode udendørs områder, som kan inddrages til grupperum. 

Se mere om Storebælt 

Storebælt del 2

Standard AV-udstyr er altid inkluderet. Derudover har vores mødelokaler projektor, flipover, whiteboard, blokke og penne, WiFi og højtaleranlæg med trådløse mikrofoner. Du har mulighed for at leje bærbar PC samt video- og digitalkamera.

Vi tilbyder forskellige muligheder for aktiviteter og teambuildingøvelser til jeres pause og har gode udendørs områder, som kan inddrages til grupperum. 

Se mere om Storebælt 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for erhverv

Få seneste nyt fra vores seks hoteller og masser af inspiration til kommende møder, konferencer og events direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her

FAQ


Hvor mange mødelokaler har Sinatur Hotel & Konference?

Uanset hvilken Sinaturhotel du befinder dig på, så kan du være sikker på, at der er gode mødelokaler til rådighed. Det er dog forskelligt fra hotel til hotel, hvor mange mødelokaler vi kan tilbyde - men vi har mellem 6 og 20 mødelokaler på hver eneste lokation.


Er der restaurant og bar?

På alle Sinaturs hoteller er der både restaurant og bar. Derfor er der altid forplejning i særklasse, når du og dine kolleger deltager i møder eller konferencer hos os. Vi gør os nemlig ekstra umage for at servere hjemmelavede og -dyrkede mad- og drikkeoplevelser, der går udover det sædvanlige.
 

Hvor mange personer kan der være i de største mødelokaler?

På alle Sinaturs hoteller er der plads til både store konferencer og små møder. Men det er forskelligt fra hotel til hotel, hvor mange de enkelte lokaler kan rumme. Du kan dog være sikker på, at vi altid har plads til mellem 60 og 250 personer.
 

Er det muligt at parkere på Sinatur Hotel & Konference?

Det er intet problem at komme til Sinaturs hoteller i bil: Du kan nemlig parkere gratis, sådan er det på alle Sinaturs hoteller. Det gør det nemt at transportere sig fra både nær og fjern til møde eller konference på en af Sinaturs naturskønne hoteller. På alle 6 Sinaturhoteller har vi ladestandere, der kan benyttes med Clever abonnement, så du kan oplade din elbil, mens du afholder møde.