Menu
da
en
Møde & konference

Et enestående konferencecenter? Vi har seks...

Når I samles til en konference uden for huset, er det med til at bryde de vante rammer. Hos os bliver jeres vante rammer endda byttet ud med nogle af landets smukkeste. Hos os får I nemlig altid en beliggenhed i skovbrynet eller strandkanten - eller begge dele. 

Vores omgivelser er vores dyrebareste vare, og tilbyder seks enestående bygninger, hvor nærmeste naboer er skove, parker, sund og bælt, søer, enge, åer og ådale. Bygningerne, som udsigten nydes fra, spænder fra herregårde med rødder i middelalderen til moderne bygninger i nordisk minimalisme. 

Når vejret tillader det, gør vi vores bedste for, at I kan inddrage omgivelserne i jeres konference - hvis I altså ønsker det. For hvad kan være bedre til at bryde hverdag og vanetænkning end bølgeskvulp og skovens dybe, stille ro? Send os en mail, giv os kald, eller kig forbi et af vores hoteller til en snak og en kop kaffe, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Faciliteter med jer i fokus

Til en konference på Sinatur er det jer, der sætter dagsordenen. I mere end én forstand. Vi strækker os nemlig meget langt for at give jer de bedste rammer. Hos Sinatur er det punkterne på jeres agenda, der afgør vores og køkkenets dagsorden - og ikke omvendt. Derfor arbejder vi med flydende pauser, så I ikke skal afbryde jeres arbejde for vores skyld. Vi er fleksible, hjælpsomme og altid klar til at give jer oplevelser, I sent glemmer.

Alle vores konferencentre byder på lyse lokaler, komfortable møbler og det nyeste AV-udstyr. I vil få tildelt en medarbejder, hvis eneste opgave bliver at afvikle jeres konference så gnidningsfrit som muligt - ligesom vi altid har en tekniker, der kan hjælpe, hvis elektronikken slår knuder.

undefined

undefined

Selvom vi ligger smukt og midt i naturen, kan dine deltagere altid nemt komme til konference på et Sinatur Hotel. Vi har gode forbindelser med offentlig transport til samtlige steder, ligesom vi altid tilbyder gratis parkering til dine gæster. Med fire hoteller midt i Danmark, samt et i henholdsvis Øst og Vest, ligger vi bekvemt for de fleste virksomheder, hvad end konferencen varer et par timer eller et par dage.

Vi kan holde din konference på den jyske hede, i Vejle Ådal, på Fænøsunds kyst, ud til Det Sydfynske Øhav, på stranden ved Storebælt eller ved Furesøs bredder. 

Uanset hvor spændende jeres oplæg og faglige indhold er, betyder forplejningen noget for jeres deltageres helhedsindtryk. Når I lægger jeres velbefindende i vores hænder, lover vi, at vi tager ansvaret alvorligt. Gastronomi er et fokuspunkt i Sinatur, og vi sætter en stor ære i at levere mad, der overgår jeres forventninger. Alle vores køkkener har et bronzemærke i økologi, og vi laver alt fra bunden med årstidens råvarer, som vi får fra lokale leverandører.

Vores hoteller

Vi kan give jer en uforglemmelig arbejdsdag midt i naturen - hvad end I er en håndfuld eller hundredvis af deltagere. Vi tilbyder alt fra dagsmøder, heldagsmøder, døgnmøder og møder, der strækker sig over flere dage. Hvert hotel tilbyder en unik oplevelse. Her kan du klikke dig videre og se, hvad du kan forvente af jeres næste møde eller konference.