Book nu

Charmerende herregård fra 1434

Haraldskær Sinatur Hotel & Konference ligger placeret midt i den naturskønne Vejle Ådal, der byder på gode cykel-, løbe- og gåruter. Vores charmerende herregård rummer hyggelige værelser og stuer samt topmoderne møde- og konferencefaciliteter, hvilket gør stedet til et oplagt valg til både romantiske weekendophold, festlige anledninger og møder og konferencer. 

HaraldskærMap
Booking af møder og konferencer

Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.

Få et tilbud

Booking af værelser eller ophold

Det hurtige overblik

Haraldskær Sinatur Hotel & Konference byder på historie, herregårdsstemning og højt gastronomisk niveau. Uanset om det drejer sig om en stor konference, et lille møde, en uforglemmelig bryllupsfest eller en lækker middag for to, har vi rammerne til at gøre dit besøg til en bragende succes. 

Vi er indtil omkring årsskiftet 2022/2023 i gang med en ombygning af bl.a. en mødefløj og vores køkken, og derfor har vi satellitkøkken sat op på vores gårdsplads. Her laves maden i den samme gode kvalitet som du kender - tilberedt af lokale råvarer.

Vi har stadig plads til vores hyggelige havemøbler, hvor man er velkommen til at slå sig ned og nyde naturen - den er lige så smuk, som den plejer at være.

Nogle af vores værelser har udsigt til byggepladsen, og vi gør hvad vi kan for at placere vores gæster med udsigt den anden vej.

Info om vores Covid-19 retningslinjer her 

 

49 værelser
112 sengepladser
Handicapvenlige faciliteter
12 mødelokaler
Max 120 personer i største lokale
100 gratis p-pladser og 3 ladestandere til elbil som kan benyttes via Clever abonnement

Haraldskælder

Haraldskælder er navnet på den ene af de to restauranter, du finder på hotellet, og som navnet antyder befinder vi os her nede i vores charmerende kælder, der er indrettet med respekt for den originale herregårdsstil. 

Se mere om vores restauranter, menuer og selskaber her>>

Mødelokale

Vores mødelokaler og grupperum fremstår lyse og rummelige og indeholder alt det udstyr, I har behov for til en dag væk fra kontoret. 

Læs mere om vores møde- og konferencefaciliteter her >>

Værelser

Vores 51 hyggelige værelser er indrettet i en charmerende nordisk stil med respekt for vores gamle herregård og flere har en enestående udsigt til Vejle Ådal. Alle vores værelser er nyrenoverede og indeholder alt, hvad du har brug for.

Se flere billeder og værelsesbeskrivelser her >>

Hop op på Sinatur-cyklen

Lej en cykel og tag på opdagelse i de naturskønne omgivelser, eller cykl hele vejen ind til Vejle centrum, hvis du har ekstra gode ben. Som gæst på Haraldskær kan du leje vores Sinatur-cykler fra bare 50 kr. 

Oplev Vejle Ådal

Gå på opdagelse i den smukke Vejle Ådal, som Haraldskær ligger placeret midt i. Du finder nogle af de smukkeste løbe/cykelruter omkring hotellet, og vi guider dig gerne godt på vej.

De hyggelige stuer

Slå dig ned i vores hyggelige stuer og nyd udsigten til smuk natur, mens vi serverer en kop kaffe.

Selskaber

Lad os danne rammen om din næste festlige begivenhed og give både dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse. 

Se mere om selskaber og bryllup på Haraldskær her >>

Dette er mit favorit møde og konferencested

"Haraldskær byder på en meget hyggelig stemning og nogle helt fantastiske mennesker, der altid er i godt humør og sørger for, at alt bare virker. Det er et historisk sted med charmerende bygninger, der, modsat de store konferencesteder, giver en helt utroligt hyggelig og hjemlig stemning. Derudover ligger Haraldskær også i et naturskønt område, så man nemt kan tage en gåtur i en pause eller efter maden."
Jesper Koch
Brandingekspert, GanzNormal

Haraldskær er ualmindeligt lækkert

"Haraldskær er ualmindeligt lækkert. Smukke omgivelser, smuk natur, lækre bygninger og super lækker mad. Det er simpelthen en oplevelse værd."
Pia Tomassen
FTF-A

Kort sagt, fuldt hus på stjerner!

Der var intet at sætte en finger på nogen steder. Vi blev mødt af en imødekommenhed og hjælpsomhed fra alle jeres ansatte, som langt overgik, hvad man kunne forvente. Som ansvarlig for arrangementet oplevede jeg en dag, hvor alt bare spillede. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg forventer meget og er kritisk, når jeg har ansvaret for arrangementer af denne størrelse. Jeg kunne jeg være helt rolig og glæde mig over, hvor fint alt gik. Kort sagt fuldt hus på stjerner.
Palsgaard Spær

We had a great and successful event at Haraldskær

We were very happy with the hotel and it was a great fit for our event. We appreciate the sustainable approach and the fact that the hotel is B Corp certified played a big part in the choice of the hotel. The staff were very accommodating and flexible. We will for sure come back with another event in the future.
Anika Blank
BMW Foundation
Skibetvej 140
7100 Vejle
+45 7649 6000
har@sinatur.dk