Menu
Booking
Booking af møder og konferencer
7649 6000
7649 6000
Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.
Booking af ophold for privat
Book dit ophold nu
Velkommen til Haraldskær
Topmoderne hotel med næsten 600 år på bagen

Mærk historien i murene på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference. Vi ligger midt i den naturskønne Vejle Ådal i en gennemrestaureret herregård, der stammer helt tilbage fra 1434. Nyd et sansemættet ophold, hvor historie, storslået natur og gastronomi fra øverste hylde konkurrerer om at gøre størst indtryk på dig og dine gæster.

Book dit ophold nu
Det hurtige overblik
Haraldskær Sinatur Hotel & Konference ligger midt i den frodige Vejle Ådal i gennemrestaurerede herregårdsbygninger fra 1434.
51 værelser
200 sengepladser
100 spisepladser i restaurant
7 km til station
24 km til lufthavn
100 gratis p-pladser
Mødefaciliteter
Fra 4 til 130 gæster

På Haraldskær tilbyder vi lækre og veludstyrede mødelokaler til såvel det intense bestyrelsesseminar som det store salgskickoff.

Uanset arrangementet bliver I holdt i hånden fra først til sidst. En af vores dygtige medarbejdere følger jer tæt hele dagen og sørger for, at alt det praktiske klapper. Og vi er fleksible mht. jeres program. Hos os arbejder vi nemlig med flydende pauser. Så hvis tidsplanen skrider eller ændres lidt, finder vi ud af det. Drømmer du om et lidt mere specielt arrangement, kommer vi meget gerne med ideer.

Vi håber, du vil bruge os og vores store erfaring, så vi sammen kan skabe det helt perfekte arrangement for jer.

Book dit møde nu
7649 6000
Mulig bordopsætning:
120
46
82
96
110
40
Book dit møde nu
7649 6000
Dette er mit favorit møde og konferencested
"Det er en meget hyggelig stemning og nogle helt fantastiske mennesker, der altid er i godt humør og som sørger for at alt det bare virker. Det er et historisk sted med charmerende bygninger, der modsat de store konferencesteder, giver en helt utrolig hyggelig og hjemlig stemning. Derudover ligger Haraldskær også i et naturskønt område, sådan at man kan tage en gåtur i en pause eller efter maden."
Jesper Koch
Brandingekspert, GanzNormal
Haraldskær er ualmindeligt lækkert
"Haraldskær er ualmindeligt lækkert. Smukke omgivelser, smuk natur, lækre bygninger og super lækker mad. Det er simpelthen en oplevelse værd."
Pia Tomassen
FTF-A
Skibetvej 140
7100 Vejle
T. +45 7649 6000