Book nu

Møde & konference

Hold din konference i København - i skovens dybe, stille ro


Lige mellem Bagsværd Sø og Furesø, og med Mølleåen som nærmeste nabo, tilbyder Hotel Frederiksdal nogle af de smukkeste rammer for møder og konferencer i København og omegn. Vores store, lyse konferencelokaler har næsten alle udsigt til Mølleåen og de omkringliggende træer, så naturen er tilstede helt ind i rummene.

Om sommeren kan I holde jeres pauser langs åens bredder, mens vi om vinteren kan tilbyde pejsehygge og bløde sofaer i det særegne hotel. Den hvide funkisbygning på Mølleåens bredder har fanget gæster og forbipasserendes opmærksomhed siden 1968.

Send os en mail, giv os kald, eller kig forbi til en snak og en kop kaffe, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig.

Tlf: 4585 4333
Email: frederiksdal@sinatur.dk

Flydende pauser og fleksibilitet

Vi ønsker at give jer gode oplevelse og færre forstyrrelser. Derfor er det os, der tilpasser os jeres dagsorden, og ikke omvendt.
Og derfor arbejder vi med flydende pauser, så forplejning og kaffe er klar, når I er.

I skal kun fokusere på jeres agenda, så sørger vi for resten.

Vær med til at sikre Danmarks vilde natur

For hver møde eller konference på et Sinatur-hotel, køber vi én kvadratmeter jord via Den Danske Naturfond.

Når du holder møde på Frederiksdal, er du og din virksomhed med til at bidrage til at genoprette danske naturområder samt sikre truede dyr og planter i Danmark.

Med hjem får du efterfølgende det fysiske "naturbevis" til minde om, at du har været med til at sikre vores smukke danske natur.

Læs mere

Vi har flotte faciliteter

Vi tilbyder syv plenumlokaler og fem gruppelokaler, som alle har alt i det nyeste AV-udstyr - samt en tekniker tilknyttet, hvis behovet for assistance skulle opstå. Vores medarbejdere er altid hjælpsomme og fleksible, og vi har masser af idéer til, hvordan du kan give dine deltagere en anderledes oplevelse, der gør, at dagen sent går i glemmebogen.

Se vores forskellige oplevelser her

undefined

190

 

undefined

50

 

undefined

150

 

undefined

120

 

undefined

150

 

undefined

38

 

Gratis opladning af din el-bil

På alle 6 Sinatur-hoteller har vi 22kW ladestandere med standard type 2 udtag, som passer til dit eget ladekabel, som du frit kan benytte, når du er gæst.

Kontaktformular

Udfyld formularen og fortæl os om dine ønsker, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud. 

Dine præferencer

Det er nemt for dine deltagere at komme hertil

Med vores beliggenhed i Kongens Lyngby er Frederiksdal Hotel et oplagt sted for konference i København, hvis du vil kombinere bynær belejlighed med flotte naturoplevelser. Sorgenfri Station, som er den nærmeste, kan nås på godt 20 minutter med S-tog fra Indre By, hvorefter de sidste 2,5 kilometer kan nås med bus eller til fods - hvis vejr og humør tillader det.

Vi tilbyder også 100 gratis parkeringspladser lige ved døren, og vi har fine tilkørselsforhold for de gæster, som ønsker at komme i egen bil. Vi er et oplagt valg, hvad end du holder konference for København, Sjælland eller hele Danmark.