Book nu

Møde & konference

Konferencelokaler i København - i skovens dybe, stille ro


Lige mellem Bagsværd Sø og Furesø, og med Mølleåen som nærmeste nabo, tilbyder Hotel Frederiksdal nogle af de smukkeste rammer for møder og konferencer i København og omegn. Næsten alle af hotellets store, lyse konferencelokaler har udsigt til Mølleåen og de omkringliggende træer, så naturen er tilstede helt ind i rummene.

Her kan I afholde konference året rundt

Siden 1968 har den hvide funkisbygning på Mølleåens bredder fanget gæster og forbipasserendes opmærksomhed året rundt. Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference er nemlig ideel til konferencer sommer som vinter. 

I de første af årets måneder er lysindfaldet ganske særligt, og hotellets smukke konferencelokaler indfanger de sjældne solstråler, så I får det helt rette lys til dagens program. Om foråret kan I under konferencens pause hoppe i en kano lige udenfor hotellets vinduer, som en af konferencens udendørs-aktiviteter. Om sommeren er der rig mulighed for at holde pauser i solskinnet langs åens bredder, mens vi om vinteren kan tilbyde pejsehygge og bløde sofaer i hotellets stuer. 

Hos Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference er jeres arrangement i fokus, og uanset årstiden sørger vi for, at I får alt det ud af det, som I kan. Så send os en mail, giv os kald, eller kig forbi til en snak og en kop kaffe, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig.

 

Anderledes oplevelser til jeres konference i København

Gør dagen uforglemmelig for dine deltagere. Vi tilbyder sjove, lærerige og udfordrende oplevelser og aktiviteter for en hver smag. Her er et lille udvalg af, hvad I kan pifte mødedagen op med:

Appetizers, vin- og ølsmagning i den magiske vinkælder

Aktiviteter til vands: Kajak, kano og SUP-board

Udfordrende teambuilding indendørs eller udendørs

Guidet vandretur langs Mølleåen

En tur med Baadfarten

Læs om flere oplevelser

Moderne AV-udstyr til din konference

På Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference tilbyder vi innovative faciliteter og teknologi, der er skræddersyet til at højne konference- og mødeoplevelsen. Her vil I opleve præsentationssystemer, så alle kan se - det kan hjælpe med at øge engagementet og som fremme diskussionerne. Og uanset om I er til større eller mindre konferencer hos os, vil I få adgang til AV-udstyr, der sikrer førsteklasses lyd og visuel kvalitet. Vi har nemlig udstyr til alle typer konferencer. 

Vores fleksible lokaler og teknologien deri er tilpasset jeres behov, så I får de bedste møder og konferencer, hvor ideer trives, og samarbejde blomstrer.

Midt i naturen - men tæt på offentlig transport

Selvom Frederiksdal Hotel & Konference ligger midt i naturen, er det let at komme til. Hotellet er nemlig placeret lige ved busstoppet på Frederiksdalsvej, samtidig med at Sorgenfri Station kun er godt tre kilometer væk. Uanset om du eller dine konferencedeltagere ankommer med tog, bus eller bil, er det altså nemt at komme frem til det smukke konferencested. 

Vær med til at sikre Danmarks vilde natur

For hver møde eller konference på et Sinatur-hotel, køber vi én kvadratmeter jord via Den Danske Naturfond.

Når du holder møde på Frederiksdal, er du og din virksomhed med til at bidrage til at genoprette danske naturområder samt sikre truede dyr og planter i Danmark.

Du har mulighed for at få tilsendt et "naturbevis" til minde om, at du og din virksomhed har været med til at sikre vores smukke danske natur.
 

Læs mere

Møder og konferencer på naturens præmisser

Vi mener det, når vi siger, at vi driver bæredygtige hoteller, og vi er selvfølgelig stolte af også at være blandt de første til at bane denne grønne vej i vores branche.

Vi er Nordens første B Corp certificerede hotelkæde.
Vi var den første danske hotelkæde, der fik Den Grønne Nøgle tilbage i 1995.
Vi er har et GHG-verificeret klimaregnskab.
Vi er Danmarks første hotelkæde med Det Økologiske Spisemærke i sølv.
Vi er Danmarks første hotelkæde i UN Global Compact.

Læs mere om vores samfundsambition her

Frederiksdal har fået tildelt Verdensmål-indekset

Danske Konferencecentre har tildelt os Verdensmål-indekset, da vi opfylder flere krav for bæredygtig hotel- og konferencedrift, og at vi på flere områder har forpligtet os på at træffe bæredygtige valg med udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål.

Læs mere om Verdensmål-indekset her

Vi har flotte faciliteter

Vi tilbyder syv plenumlokaler og fem gruppelokaler, som alle har alt i det nyeste AV-udstyr - samt en tekniker tilknyttet, hvis behovet for assistance skulle opstå.

Se vores mødelokaler her

Vores medarbejdere er altid hjælpsomme og fleksible, og vi har masser af idéer til, hvordan du kan give dine deltagere en anderledes oplevelse, der gør, at dagen sent går i glemmebogen.

Læs mere om faciliteterne her

undefined

150

 

undefined

50

 

undefined

120

 

undefined

96

 

undefined

32

 

undefined

38

 

Det er nemt for dine deltagere at komme hertil

Med vores beliggenhed i Kongens Lyngby er Frederiksdal Hotel et oplagt sted for konference i København, hvis du vil kombinere bynær belejlighed med flotte naturoplevelser. Sorgenfri Station, som er den nærmeste, kan nås på godt 20 minutter med S-tog fra Indre By, hvorefter de sidste 2,5 kilometer kan nås med bus eller til fods - hvis vejr og humør tillader det.

Vi tilbyder også 100 gratis parkeringspladser lige ved døren, og vi har fine tilkørselsforhold for de gæster, som ønsker at komme i egen bil. Vi er et oplagt valg, hvad end du holder konference for København, Sjælland eller hele Danmark.

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference
Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby

Konferencelokaler: København, Fyn og Jylland


Skal du holde den næste konference i Jylland eller på Fyn? Så har Sinatur Hotel & Konference fem andre hoteller, der er placeret på henholdsvis det danske fastland og midt i det fynske øhav. Det er ikke for ingen ting, at vi er et af Danmarks store, grønne konferencecentre.