Book nu

Møde & konference

Hold din konference i København - i skovens dybe, stille ro


Lige mellem Bagsværd Sø og Furesø, og med Mølleåen som nærmeste nabo, tilbyder Hotel Frederiksdal nogle af de smukkeste rammer for møder og konferencer i København og omegn. Vores store, lyse konferencelokaler har næsten alle udsigt til Mølleåen og de omkringliggende træer, så naturen er tilstede helt ind i rummene.

Om sommeren kan I holde jeres pauser langs åens bredder, mens vi om vinteren kan tilbyde pejsehygge og bløde sofaer i det særegne hotel. Den hvide funkisbygning på Mølleåens bredder har fanget gæster og forbipasserendes opmærksomhed siden 1968.

Send os en mail, giv os kald, eller kig forbi til en snak og en kop kaffe, hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig.

Tlf: 4585 4333
Email: frederiksdal@sinatur.dk

Vi har flotte faciliteter

Hvis I holder jeres møde eller konference hos os, er det jer, der sætter dagsordenen. Vi dedikerer en medarbejder til, at jeres dag forløber så godt som muligt. Vi forstår også, at ting kan trække ud, så vi arbejder med flydende pauser. Derfor er vores køkken tilpasset jeres program - og ikke omvendt.

Vi tilbyder syv plenumlokaler og fem gruppelokaler, som alle har alt i det nyeste AV-udstyr - samt en tekniker tilknyttet, hvis behovet for assistance skulle opstå. Vores medarbejdere er altid hjælpsomme og fleksible, og vi har masser af idéer til, hvordan du kan give dine deltagere en anderledes oplevelse, der gør, at dagen sent går i glemmebogen.

undefined

190

 

undefined

50

 

undefined

150

 

undefined

120

 

undefined

150

 

undefined

38

 

Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel
Oplevelser på Frederiksdal

Det er nemt for dine deltagere at komme hertil

Med vores beliggenhed i Kongens Lyngby er Frederiksdal Hotel et oplagt sted for konference i København, hvis du vil kombinere bynær belejlighed med flotte naturoplevelser. Sorgenfri Station, som er den nærmeste, kan nås på godt 20 minutter med S-tog fra Indre By, hvorefter de sidste 2,5 kilometer kan nås med bus eller til fods - hvis vejr og humør tillader det.

Vi tilbyder også 100 gratis parkeringspladser lige ved døren, og vi har fine tilkørselsforhold for de gæster, som ønsker at komme i egen bil. Vi er et oplagt valg, hvad end du holder konference for København, Sjælland eller hele Danmark.

Kontaktformular

Udfyld formularen og fortæl os om dine ønsker, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud. 

Dine præferencer