Book nu

Konference- og mødelokaler i Jylland


Mellem Jyllands bakkede landskab, der er omkranset af frodige bøgetræer og brede, åbne heder, finder du det perfekte sted, hvor teamet kan tænke og arbejdspartnere samles. Vores to jyske hoteller, Haraldskær Sinatur Hotel & Konference og Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference, er beliggende i hjertet af dette maleriske landskab. Her finder du vores konference- og mødelokaler i Jylland, der danner en ideel ramme for udviklingen af spirende forretningsideer – en oplevelse, som du ikke har prøvet før.

Tag et kig på de jyske venues hos Sinatur Hotel & Konference, der med mere bæredygtige tjenester og grønnere mødepakker tilbyder mere end bare konference- og mødelokaler i Jylland. De to venues er dedikerede til at forbinde arbejdspladsens tanker, processer og forretningsmodeller med en grøn vision.

Konference- og mødelokaler i Jylland med et grønt mindset

Med et væld af grønne konference- og mødelokaler i Jylland er Sinatur Hotel & Konference er dit særlige konferencecenter. For her i skovens dybe, stille ro finder vores grønne konferencer sted. Her kan erhvervslivet blive klogere, forretningsidéer fødes og nye idéer opstå. Men hvordan? Den gode grobund er naturen. Den ligger nemlig både omkring vores hoteller, samtidig med at den er dybt forankret i den daglige drift.

Hos Sinatur Hotel & Konference gør vi alt for at værne om den givende natur. Blandt andet lever alle vores produkter og tjenester op til de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale forhold. Og netop af den grund holder vi grønne møder og konferencer, hvor både mad, moderne, teknisk udstyr og daglig drift giver minimal CO2-udledning og ressourcetræk på naturen. 

Samtidig finder dit møde eller din konference hos Sinatur Hotel & Konference altid sted midt i den underfulde natur. På den måde får jeres møde og konference et helt særligt udgangspunkt, der er grønt fra yderst til inderst. For os er dét grønne møder og konferencer i sagens natur.

Rummelige mødelokaler i Jylland i naturskønne omgivelser

Uanset om I befinder jer på den historiske herregård Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, som emmer af historie og charme, eller bag de rødgyldne mure hos Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference, så har vi konference- og mødelokaler i Jylland, der passer til anledningen. Og vi går ikke på kompromis med det, I har brug for.

Både udenom og indeni er vores hoteller grønne, og kravene til dem er tårnhøje – lige fra beliggenheden i det uberørte, danske landskab til vores stolte miljøcertificeringer og de økologiske madkoncepter. Men det betyder ikke, at vi går ned på alt andet. Tværtimod. 

Her er store plenumlokaler og mindre gruppelokaler til både små og store møder med moderne AV-udstyr, der sikrer en gnidningsfri præsentation, samt gode stole, brede borde og vidtrækkende vinduer i alle lokaler. Disse faciliteter er designet til at give jer det bedste af vores konference- og mødelokaler i Jylland inden for de grønneste rammer, så jeres møde eller konference kan gå gnidningsløst – uden at drive rovdrift på naturen

Mødelokaler i Jylland på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference

I naturskønne omgivelser finder du Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, der har 12 unikke mødelokaler. Disse konference- og mødelokaler i Jylland er designet til at rumme alt fra intime grupper på 10 mennesker til store konferencer med op til 120 engagerede gæster. Med plads til mange mennesker er der derfor rigeligt med rum til at udfolde store idéer, inspirerende præsentationer og højtravende diskussioner, når jeres næste møde eller konference finder sted.

For at sikre en behagelig overnatning kan I booke jer ind på et af de 51 nyrenoverede værelser. Her kan I slappe af og gå til ro efter en lang dag fyldt med konferencer og møder. Omgivet af lækkert møblement kan du vågne op til en ny dag og en betagende udsigt over Jyllands skov, mark og å. Det giver en rolig start på dagen. 

Med sine fremragende konference- og mødelokaler i Jylland er Haraldskær Sinatur Hotel & Konference det ideelle valg, hvor natur, komfort og professionalisme går op i en højere enhed.

Book konference- og mødelokaler i Jylland på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Når mødet eller konferencen i det skønne Jylland finder sted bag de røde mure på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference, så er der rum til alle – både gæsterne og naturen. Mødet eller konferencen kan nemlig finde sted i et af vores 11 grønne mødelokaler, og i vores fleksible mødelokaler kan vi huse op til 150 gæster. 

Alle lokalerne har samtidig et inspirerende kig til den omgivende natur – en feature der også gælder for hotellets 81 værelser. På den måde kan dine deltagere mærke, at de altid er midt i skovens dybe stille ro, selv når de sidder i et mødelokale i Jylland. For os hos Sinatur Hotel & Konference giver dét de absolut bedste og mest naturlige rammer for en vellykket oplevelse.

Konference- og mødelokaler i Jylland med udendørs aktiviteter

Efter en lang dag i nogle af de bedste konference- og mødelokaler i Jylland, hvor oplæg, arbejde og diskussioner har stået på programmet, kan det give fornyet og tiltrængt energi at få sanserne opkvikket. Derfor tilbyder både Haraldskær Sinatur Hotel & Konference og Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference et væld af forskellige mødeaktiviteter – både udendørs og indendørs.

Her kan I sammen gå på kulturvandring i hotellernes henrivende historie, tage hestevognen rundt i den omkringliggende natur eller smage på øl, vin og mageløse måltider fra køkkenerne – både med og uden synssansen. Det er også muligt at give energien et ekstra skud med teambuildingøvelser som escapebox, bow battle eller en – lidt mere rolig – musikquiz. 

Hos Sinatur Hotel & Konference, der er kendt for deres fremragende konference- og mødelokaler i Jylland, fortsætter de gode rammer altså, når I er færdige med at holde møde eller konference. Du kan således skræddersy din konference eller dit arrangement, møde eller kursus med netop de aktiviteter, som kan gøre jeres udbytte allerbedst.

Skal der være tid til teambuilding eller Google Analytics?

Når der holdes konferencer, møder eller events i vores konference- og mødelokaler i Jylland, så er det jer, der bestemmer rammerne. Det er den væsentligste del af at tilbringe dagen hos os. Pauserne og aktiviteterne bliver nemlig lagt ind efter jeres behov, så der er ekstra tid til at lære Google Analytics eller til en længere kano- eller kajaktur på Karstoft Å. 

Hos Sinatur Hotel & Konference tror vi på, at et møde, en konference eller et andet arrangement i vores konference- og mødelokaler i Jylland skal holdes ud fra deltagernes præmisser. Derfor er der altid flydende pauser og fleksible rammer, når I booker mødelokaler, grupperum eller sale. Vi går nemlig op i, at I får rammer, der passer til jer, så I kan tage så meget som muligt med hjem og bruge det ude i verden efterfølgende.

Konference- og mødelokaler i Jylland med fuld forplejning og mulighed for overnatning


Uden maden dur helten ikke – især ikke når der er møder på programmet hele dagen. Derfor går vi op i jeres forplejning og ophold, når I benytter vores konference- og mødelokaler i Jylland. I kan derfor være sikre på at få serveret det bedste fra Vejle Ådal og den jyske hede, når hotellerne byder på mad. 

Her vil gode og økologiske råvarer fra lokale leverandører, der næsten er produceret på hotellernes dørtrin, give dig smag for pausen. Den mere bæredygtige gastronomi, der er lavet fra bunden, kan således give en god fornemmelse i maven samt fornyet energi i kroppen til resten af konference- og mødeprogrammet. Læs mere om vores madkoncept.

Og trækker dagen ud? Så har alle vores konferencesteder også overnatningsmuligheder midt i naturen. Her kan I gå til ro til lyden af Vejle Ådal eller den brusende Karstoft Å i vores lyse, nyrenoverede værelser. Så kan dagens oplevelser bedre indfinde sig, mens de nye idéer kan tiltale og tiltage i løbet af natten.