Book nu

Konference i Jyllands natur


Mellem Jyllands bakker, bøgetræer og brede heder kan teamet tænke og arbejdspartnere samles. For Sinaturs to jyske hoteller ligger midt uforstyrrede omgivelser, hvor både store og små konferencelokale giver grobund til spirende forretningsideer. Som du ikke har prøvet det før.

Tag et kig på Sinaturs jyske venues, Hotel Haraldskær og Hotel Skarrildhus, som med deres bæredygtige tjenester og grønne mødepakker kan forbinde arbejdspladsens tanker, processer og forretningsmodeller til et grønt og frugtbart mindset.

Hold en grøn konference i Jylland

Sinatur er dit særlige konferencecenter. For her, i skovens dybe stille ro, finder vores grønne konferencer sted. Her kan erhvervslivet blive klogere, mens forretningsidéer fødes, og nye idéer opstår. Men hvordan? Den gode grobund er naturen. Den ligger nemlig både omkring Sinaturs hoteller og skaber magi, samtidig med den er dybt forankret i den daglige drift.

Hos Sinatur gør vi alt for at værne om den givende natur. Blandt andet lever alle vores produkter og tjenester op til de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale forhold. Og netop af den grund holder vi grønne konferencer, hvor både mad, moderne udstyr og drift giver minimal CO2-udledning og ressourcetræk på naturen.

Samtidig finder din konference hos Sinatur altid sted midt i den underfulde natur. På den måde får jeres konference et helt særligt udgangspunkt, der er grønt fra yderst til inderst. For os er dét grønne konferencer i sagens natur.

Lokaler med plads og naturskønne omgivelser

Uanset om I befinder jer i Haraldskærs historiske herregård fra 1434 eller bag Skarrildhus’ rødgyldne murer, så kan du og dine kolleger deltage i et grønt møde eller en grøn konference - uden at gå på kompromis med det, som I har brug for.

Både udenom og indeni er vores hoteller grønne, og kravene til dem er tårnhøje - lige fra beliggenheden i naturen til miljøcertificeringerne og de økologiske madkoncepter. Men det betyder ikke, at vi går ned på alt andet. Tværtimod. Her er også store plenumlokaler og mindre gruppelokaler med det mest anvendte AV-udstyr samt gode stole, brede borde og vidtrækkende vinduer i alle lokaler. Det giver de bedste faciliteter inden for de grønneste rammer, så konferencen i Jylland kan gå gnidningsløst - uden at drive rovdrift på naturen.

 

Book en konference i Jylland på Hotel Haraldskær

Hos Hotel Haraldskær finder du 12 mødelokaler, der kan rumme små grupper på 10 mennesker og helt op til store konferencer med 120 gæster. Her er derfor plads til store store idéer og højtravende diskussioner, når konferencen finder sted. I kan også booke jer ind på en af de 51 nyrenoverede værelser. Her kan I gå til ro efter konferencen i det bæredygtige møblement, mens en ny dag begynder til udsigten over skov, mark og å.

Book en konference i Jylland på Hotel Skarrildhus

Når konferencen i Jylland finder sted bag Skarrildhus’ røde mure, så er der rum til alle. Både gæsterne og naturen. Konferencen kan nemlig finde sted i en af de 11 grønne mødelokaler, hvor der, i det største lokale, kan være op til 150 gæster. Alle lokalerne har samtidig kig til naturen - ligesom hotellets 81 værelser. På den måde kan dine konferencegæster mærke, at de altid er midt i skovens dybe stille ro. For os giver dét de bedste rammer i sagens natur.

Udendørs aktiviteter til konferencen i Jylland

Efter en lang konference- eller mødedag med oplæg, arbejde og diskussioner kan det give fornyet og tiltrængt energi at få sanserne opkvikket. Derfor tilbyder både Hotel Haraldskær og Hotel Skarrildhus et væld af forskellige mødeaktiviteter - både udendørs og indendørs.

Her kan I sammen gå på kulturvandring i hotellernes henrivende historie, tage hestevognen rundt i den omkringliggende natur eller smage på øl, vin og mageløse måltider fra køkkenerne - både med og uden synssansen. Det er også muligt at give energien et ekstra skud med teambuildingøvelser, som escapebox, bow battle eller en - lidt mere rolig - musikquiz.

Hos Sinatur fortsætter de gode rammer udover selve konferencen. Du kan således skræddersy din konference eller dit arrangement, møde og kursus med netop de aktiviteter, som kan gøre jeres  udbytte allerbedst.

Skal der være tid til teambuilding eller Google Analytics?

Når der holdes konferencer, møder eller events på et af Sinaturs jyske venues, så er det jer, der bestemmer rammerne. Det er den væsentlig del af at holde konferencen hos os. Pauserne og aktiviteterne bliver nemlig lagt ind efter jeres behov, så der er ekstra tid til at lære Google Analytics eller til en længere kano- eller kajaktur på Karstoft Å.

Hos Sinatur tror vi på, at et møde, en konference eller et andet arrangement skal holdes ud fra deltagernes præmisser. Derfor er der altid flydende pauser og fleksible rammer, når I booker mødelokaler, grupperum eller sale til jeres konference i Jylland. Vi går nemlig op i, at I får rammer, der passer til jer, så I kan tage så meget som muligt med hjem og bruge ud i verden efterfølgende. Det, tror vi på, kan give skarpere resultater i sidste ende.

Konference: Jyllands bedste forplejning og overnatning

Uden maden dur helten ikke - især ikke når der er møder på programmet hele dagen. Derfor går vi op i jeres forplejning og ophold, når I holder jeres konference hos en af Sinaturs to jyske hoteller. I kan derfor være sikre på at få serveret det bedste fra Vejle Ådal og den jyske hede, når hotellerne byder på mad.

Her vil gode og økologiske råvarer fra lokale leverandører, der næsten er produceret på hotellernes dørtrin, give dig smag for pausen. Den bæredygtige gastronomi, der er lavet fra bunden, kan således give en god fornemmelse i maven samt fornyet energi i kroppen til resten af konference- og mødeprogrammet.

Og trækker dagen ud? Så har alle vores konferencesteder overnatningsmuligheder midt i naturen. Her kan I gå til ro til lyden af Vejle Ådal eller den brusende Karstoft Å i vores lyse, nyrenoverede værelser. Så kan dagens oplevelser bedre indfinde sig, mens de nye ideer kan tiltale og tiltage i løbet af natten.