Book nu

Hold naturskøn konference i Jylland


Blandt Jyllands bakker, bøgetræer og brede heder kan teamet tænke og samarbejdspartnere samles. Her er nemlig store og små konferencelokale med god plads til armbevægelser og spirende ideer. Tag derfor et kig på Sinaturs to jyske hoteller, Haraldskær og Skarrildhus, som kan byde på både teknisk udstyr i alle lokaler samt kig til naturskønne omgivelser fra alle vinduer.

Lokaler med plads og naturskønne omgivelser

Uanset om I befinder jer Haraldskærs historiske herregård fra 1434 eller bag Skarrildhus’ rødgyldne murer, så kan du og dine kolleger få præcis de rammer, som I og jeres møde- eller konferencedag har brug for.

Her er både store plenumlokaler og mindre gruppelokaler med det mest anvendte og moderne AV-udstyr samt solide stole, brede borde og vidtrækkende vinduer. De giver de mest nødvendige faciliteter, så dagen kan gå gnidningsløst, samt gode rammer til både pusterum, arbejdsproces og tænkepause.

Krydr konferencen med udendørs aktiviteter

Efter en lang konference- eller mødedag med oplæg, arbejde og diskussioner kan det give fornyet og tiltrængt energi at få sanserne opkvikket. Derfor tilbyder både Haraldskær og Skarrildhus et væld af forskellige mødeaktiviteter - både udendørs og indendørs.

Her kan I sammen gå på kulturvandring i hotellernes henrivende historie, tage hestevognen rundt i den omkringliggende natur eller smage på øl, vin og mageløse måltider fra køkkenerne - både med og uden bind for øjnene. Det er også muligt at give energien et ekstra skud med teambuildingøvelser som escapebox, Bow battle eller en - lidt mere rolig - musikquiz.

Aktiviteter på Haraldskær

Aktiviteter på Skarrildhus

Tid til teambuilding og google analytics

Når der holdes konferencer, møder eller events på et af Sinaturs hoteller, så er det jer, der bestemmer rammerne. Det er en væsentlig del af at være gæst hos os. Pauserne og aktiviteterne bliver nemlig lagt ind efter netop jeres behov, så der er ekstra tid til alt fra Google Analytics eller en længere kano- eller kajaktur på Karstoft Å.

Hos Sinatur tror vi på, at et møde, en konference eller andet arrangement skal holdes ud fra deltagernes præmisser. Derfor er der altid flydende pauser og afvekslende rammer med, når I booker mødelokaler hos Sinatur - og de er selvfølgelig altid i første parket til den jyske natur, der giver fornyet energi til arbejdspladsen. Det, tror vi på, kan give skarpere resultater i sidste ende.

Fast forplejning og overnatning

Uden maden dur helten ikke - især ikke når der er møder på programmet hele dagen. Derfor går vi op i jeres forplejning, når I holder jeres møde eller konference hos Sinatur. I kan derfor være sikre på at få serveret det bedste fra Vejle ådal og den jyske hede, når tiden lakker mod et måltid.

Her vil gode og økologiske råvarer fra vores lokale leverandører, der er produceret på hotellernes dørtrin, give dig smag for pausen. Mad lavet fra den gode bund kan nemlig give fornyet energi til resten af konference- og mødeprogrammet.

Og trækker dagen ud? Så har alle vores konferencesteder overnatningsmuligheder midt i naturen. Her kan I således gå til ro til lyden af Vejle Ådal eller den brusende Karstoft Å i vores lyse, nyrenoverede værelser. Så kan dagens oplevelser bedre indfinde sig, mens de nye ideer kan tiltale og tiltage i løbet af natten.

Trænger din elbil til at blive opladt?

Mens du er til møde, kan du oplade din elbil i vores ladestandere. Vi har ladestandere, som kan benyttes via Clever abonnement.

Kontakt os hvis du skal afholde møde eller konference i Jylland

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur snarest muligt. 

Personlige oplysninger