Book nu

Sinatur: Dit konferencecenter


Sinaturs seks forskellige hoteller kan hver især blive dit enestående konferencecenter - på henholdsvis Sjælland, Jylland og Fyn. De seks hoteller rummer lokaler i alle størrelser, der kan være relevante til næste konference eller arrangement: Fra vidtfavnende sale til små, nærværende rum. Og uanset placeringen af konferencecenteret vil I som deltagere altid være tæt på enten skovbryn, ådal, sandbanke eller bælt. Det gør, at konferencen i alle sine aspekter vil tage udgangspunkt i den omkringliggende naturen.

 

Oplev en anderledes konference på:

 

Hotel Haraldskær                Hotel Skarrildhus                Hotel Gl. Avernæs

Hotel Sixtus                        Hotel Storebælt                   Hotel Frederiksdal

Du er med til at sikre Danmarks vilde natur

Hver gang der afholdes møde eller konference på vores hoteller, køber vi 1m2 jord via Den Danske Naturfond. På den måde er du og din virksomhed med til at sikre Danmarks vilde natur. 

Den Danske Naturfond

Flere konferencecentre rundt omkring i Danmark


Vi ved, at konferencecentre oftest vælges på grund af deres placeringer. Det kan både være, hvis hotellet ligger tæt på kendte attraktioner, i nærheden af et stort vejnet eller kun et stenkast fra en af de større danske byer. Andre vælger et konferencecenter, der ganske overlagt ligger et stykke fra arbejdet og hverdagen, så konferencen kræver, at man kan slappe en smule af.

Uanset om du har behov for kort afstand til byen eller fordybende stilhed, så finder du gode muligheder hos Sinatur. Vi har nemlig hoteller midt i den sjællandske skov, på den jyske hede og mellem de fynske småbyer, som alle kan agere dit rammen for dine næste konferencelokaler.

Konferencecenter i Jylland

Leder du efter et unikt konferencecenter nær Vejle? Så tag at følge det bakkede terræn og de livlige ådale, der fører til den naturhvide herregård, Haraldskær. Hotellet og dets mange konference- og mødelokaler ligger blot få minutters kørsel fra Vejle-by og har udsigt over den blanke Vejle Fjord. Det giver skønne udendørs faciliteter, der kan efterlade dine mødedeltagere med fornyet energi efter programmets pauser.

Under Hotel Skarrildhus’ sortglaserede tegl finder du 11 forskellige mødelokaler med plads til op til 150 personer. Og alle rum er omgivet af dugfrisk skov, smukke enge og piblende vandløb, da huset befinder sig midt på den jyske hede. Her vil firmaarrangementer, møder og andre events blive holdt på et ganske særligt konferencecenter, som gør, at dagen ikke vil gå glemmebogen.

 

Læs mere om vores konferencecentre i Jylland her

Konferencecenter på Fyn

På Fyn kan du, dine kollegaer og samarbejdspartnere mødes midt i Danmark på hoteller, der forener historiske vingesus med naturlige detaljer og moderne faciliteter. På de gamle herregårde og bag de vidtrækkende vinduer kan møder, foredrag og et væld af andre events nemt tage plads, mens den omkringliggende fynske natur indbyder til inspirerende pauser i et tætpakket konferenceprogram.

Tag blandt andet en gåtur, mens Storebælts prangende Pyloner vogter i baggrunden, når du er til konference på Hotel Storebælt. Her befinder du dig tæt på Nyborg - i første parket til strand, skov og bro. Det giver en fantastisk udsigt fra alle lokaler og samtidig et ganske særligt bagtæppe til hele konferencen.

Hotel Gl. Avernæs er du i det sydvestlige hjørne af Fyn, hvor bindingsværkshusene er mange, og omgivelserne er hjertevarme. Med et konferencecenter på denne lokation vil I kunne holde et event, som om I var hjemme. De unikke lokaler og den harmoniske natur giver nemlig plads til alle, samtidig med at rammerne er under fuld kontrol.

Hold inspirerende oplæg til en lige så inspirerende  udsigt. På Hotel Sixtus kan I skue ud over det dybe Fænøsund og dets krystalblå bølger, mens Hindsgavlskovene tårner op i baggrunden. Konferencen vil derudover finde sted lige midt i Danmark - hvor Fænøsund møder den fynske halvø Hindsgavl - så deltagere fra alle alle kroge af Danmark har lige mulighed for at komme både til og fra konferencen.

Læs mere om vores konferencecentre på Fyn her

Konferencecenter på Sjælland

Lad argumenterne falde i takt med Mølleåens rislen udenfor vinduet. På Hotel Frederiksdal er det nemlig den omkransende natur, der udgør rammen for de daglige samtaler og gøremål på konferencen. Det, mener vi, både er inspirerende og givende for enhver virksomhed. Så uanset hvilket et af vores mødelokaler du skal bruge, vil naturen have et kig til jer - og jer til den.

Her på Frederiksdal - kun 15 minutter fra København - finder du et ganske særligt konferencecenter. Alle typer af arrangementer, møder, kurser og meget andet bliver nemlig afholdt i hjertet af det naturlige hotel med områdets dugfriske natur som nærmeste beskuende nabo.

Læs mere om vores konferencecenter på Sjælland

Konference, kost og logi

En konference hos Sinatur er lig med  logi i bæredygtighedens tegn, som du ikke har set det før. Her er det nemlig ikke kun uden for hotellerne, at naturen regerer. Med hjælp fra de stedlige spisekamre i naturen og lokale producenter i nærområdet finder den omkringliggende egn og nature også vej til mødedeltagernes tallerken. Det gør, at Sinatur ikke kun er et særligt konferencecenter - men også et hotel med et bæredygtigt mindset.

Hold dit næste møde hos Sinatur - midt i naturen

Idyllisk og storslået. Sådan er det at være på besøg hos Sinatur - uanset om du er på en romantisk weekend, afprøver teambuildingaktiviteter på vores grønne udearealer eller deltager i en stor konference i en af hotellernes betagende sale. Vi driver alle vores seks hoteller på naturens præmisser, mens vi har et stort fokus på at være en ansvarlig virksomhed. Det giver et hotel, der ikke blot er et godt hotel for dig - men også et godt hotel for naturen.