Book nu

Storebælt: Indrammet af have, skov og strand

Storebælt Sinatur Hotel & Konference ligger i Nyborg - smukt placeret ganske få meter fra strandkanten. Den særlige nærhed til Storebælt kaster et fantastisk lys af sig indendøre, mens skoven og stranden giver masser af muligheder uden døre.

Sådan bygger Hotel Storebælt på en rig og naturlig omegn og atmosfære, som både private og erhvervsdrivende nyder godt af - også når det gælder de kulinariske oplevelser i vores restaurant, der naturligvis har panoramaudsigt over bæltet.

StorebæltMap
Book selv dit møde eller konferenceophold

Booking af værelser eller ophold

Det hurtige overblik

Storebælt Sinatur Hotel & Konference ligger naturskønt og direkte ud til Storebælt. Faktisk så tæt på vandet du kan komme. Det tilføjer et særligt fundament og mindset til hotellet - uanset om det huser en stor konference, et lille møde, en uforglemmelig bryllupsfest eller en god middag for to. De naturlige rammer på Hotel Storebælt giver derfor ekstra plads, rum og muligheder for at gøre dit arrangement til en stor succes.

115 værelser
230 sengepladser
Handicapvenlige faciliteter
Max 250 personer i største lokale
16 mødelokaler
216 gratis p-pladser og 6 Clever ladestandere til elbil (brug eget kabel)

Spis nær vandkanten i vores restaurant

Med enorme panoramavinduer og en enestående beliggenhed på stranden starter oplevelsen i restauranten på Storebælt allerede, når du træder ind i lokalet. Her sidder du nemlig i første parket til stranden, dyrelivet og den 17 kilometer lange bro, som forbinder Fyn & Sjælland. 

Se mere om vores restaurant her >>

Lej en Sinatur-cykel

Lej en cykel og tag på opdagelse i vores naturskønne omgivelser, eller tag vejen ind til Nyborg by, hvor der venter dig hyggelige butikker og caféer. Som gæst på Storebælt kan du leje en af vores cykler for 50 kr. 

Bæredygtige værelser

En del af vores 115 værelser er nyrenoveret og indrettet i en gennemført bæredygtig stil. Eksempelvis er skrivebordsstolene lavet af håndslået, presset bjerghø og FSC-certificeret træ, mens lænestolen er lavet af 100% REPREVE, som er genanvendt polyester af brugte plastflasker. 

Se flere billeder og værelsesbeskrivelser her >>

Mødelokaler til ethvert behov

I vores 17 lyse og rummelige mødelokaler har vi plads til alt lige fra 2-250 personer. Vi kan huse de små, intime møder og de større konferencer, der kræver brede vidder og højt til loftet. Flere af vores større mødelokaler har en enestående udsigt over Storebælt. 

Mad med omtanke

Et måltid i vores restaurant, er et måltid, der er tilberedt med omtanke og en stor portion kærlighed til naturen samt lokale og økologiske råvarer. Vi tror på kvalitet frem for kvantitet, og du kan være helt sikker på, at vores dygtige tjenere kan fortælle dig en god historie om hver enkelt lille del af den ret, du får serveret.

Læs mere om vores bæredygtige madkoncept her>>

Kun en badetur væk

Hop en tur i bølgen blå og lad dig forfriske af Storebælts brusende hav.
Du kan leje en badekåde i receptionen for 50 kr.

Baren - hyggekrog og aktivitetsrum

Besøg vores hyggelige bar i underetagen, hvor der er rig mulighed for at slænge sig i sofaerne, nyde en god drink eller tage en dyst ved poolbordet. 

Værelser med udsigt

Nogle af vores værelser har en enestående udsigt over Storebælt og udgang til egen altan eller terrasse med fin plads til at slå sig ned og nyde en rolig aftenstund. 

Se flere billeder og værelsesbeskrivelser her >>

Vidste du, at vi har egen konditor?

Det betyder, at du er garanteret både brød, chokolade, kager og meget mere, der er lavet fra bunden af gode, økologiske råvarer og tilberedt i vores eget bageri.

Vi er glade for at se dig og din elbil

Når du besøger Storebælt kan du benytte vores Clever ladestandere med eget abonnement og kabel. Har du ikke Clever abonemment, kan du leje en brik i receptionen til 200kr. 

Vi er meget begejstret for at besøge jer

"Vi er vilde med jeres skønne placering ud til Storebælt, jeres gode service – og den økologiske og bæredygtige tankegang/koncept."
Rikke Helsgaard Andersen
Assistent, VandCenter Syd

God kundeservice hele vejen igennem

"Hele vejen igennem blev vi mødt med god kundeservice. Helt fra første kontakt via mail, indgåelse af aftale, ankomst til hotellet, mødefaciliteter, omgivelser og faciliteter på hotellet i det hele taget. Forplejning, kundeservice, baren... Ja, alt har bare spillet til UG. En særlig tak til vores kontaktperson, der var første kontakt og tilstede på hotellet under selve arrangementet. I får vores bedste anbefalinger!"
Lonni Svenning
Chefassistent, Nordjysk Logistik/E-Service

Vi føler os forkælede

"Det er både gode rammer og varme professionelle ansatte, så vi føler os godt forkælede"
Søren Kæstel
Skoleleder, Nyborg Kommune

Det bedste kursussted

"Tak for endnu et super ophold for mine kursister. Alle synes, det er det bedste kursussted, de har været (har prøvet rigtig mange andre kursussteder) og er rigtig glade for beliggenhed, mad, personale og faciliteter."
Henrik Wassmann
More.care

Medarbejdere i særklasse

"Jeres medarbejdere er i særklasse, når vi taler service."
Jack Brandstrup
Direktør, City Container A/S

Vi bliver altid mødt med god service og fleksibilitet

"På Sinatur bliver vi altid mødt med god service og fleksibilitet. I en hverdag hvor tingene nogle gange kommer pludseligt, og med korte deadlines, står Sinatur altid til rådighed når der skal holdes et møde. Tak fordi I er vores 'kontor' på Fyn."
Minela Alijagic
PA to Managing Director, Canon Danmark A/S

Skønne, skønne rammer med naturen lige uden for

"Tusind tak for en fantastisk dag sammen med jer på Hotel Storebælt. Skønne, skønne rammer med naturen lige uden for, professionel service til fingerspidserne, vidunderlig mad og drikke. Hvad mere kan man ønske sig af sådan en dag? Tak for de smukke rammer og ikke mindst jer - vi kommer helt sikkert igen"
Jane Lyneborg

Spar tid ved check ind

Klik på nedenstående knap og udfyld gæsteformularen på forhånd - så undgår du ventetid forbindelse med check-in. Det er kun dig, som har booket, der skal udfylde dette. Har du allerede oplyst disse informationer ved booking, behøver du ikke foretage yderligere.

Udfyld gæsteregistrering

Oplev Storebælts grønne lys

Ligesom alle de andre Sinatur-hoteller er Storebælt Sinatur Hotel & Konference én stor pakke med et grønt mindset - i første parket til havet. Det betyder, at du her vil opleve, alt udenom og indeni er designet, organiseret og implementeret til at være gavnligt for naturen omkring hotellet. Både det blå bælt, den grønne skov og naturligvis også dig.

Blandt andet lever Storebælt Sinatur Hotel & Konference op til de højeste standarder inden for miljømæssige forhold ved at kombinere grundige madkoncepter, ansvarsfulde energiformer og daglige processer, og vi arbejder på at dit ophold afgiver minimal CO2-udledning. Det resulterer i et hotel med positive miljømæssige indvirkninger.

Naturlige møder midt i Danmark

Hvordan kan du få gavn af Storebælts naturlige mindset? En af de mange fordele, der er ved Sinaturs rammer, er vores naturlige møder og konferencer. Her kommer erhvervslivet ud i naturen, arbejder med miljøcertificerede værktøjer og får energi ud af de grønne madkoncepter. Sådan mener vi, at virksomheden kan komme ud af hamsterhjulet, skabe større effektivitet og forbinde tanker, processer og forretningsmodeller til naturen. På en helt ny og givende måde.

Det naturlige fundament og mindset, der er særligt for vores venues, kan således give din virksomhed fornyet energi, samtidig med at det kan give ro til idéer og modeller, der er bæredytige langt ud i fremtiden.

Hos Storebælt Sinatur Hotel & Konference kan du holde alt fra korte dagsmøder til konferencer og andre længerevarende arrangementer - altid i naturlige rammer. Vi har nemlig flere forskellige venues, der kan huse enhver mødetype.

Et særlig madkoncept fra egnen

Uanset om det er lange oplæg, nattesøvn eller endda gåture, du har brugt tid på hos Storebælt Sinatur Hotel & Konference, så supplerer vi det altid med vores ansvarlige madkoncept. Her serverer vi det bedste samt det mest lokale og økologiske mad fra Nyborg og omegn.

Og bare rolig: Mad fra lokalområdet er aldrig lig med kompromisser og kedelige løsninger på tallerkenen. Ikke hos Sinatur i hvert fald. Tværtimod er du her garanteret gastronomi i særklasse, hvilket har gjort os til Danmarks eneste hotelkæde med ‘Det Økologiske Spisemærke’ i sølv. Velbekomme, naturligvis.

Østerøvej 121
5800 Nyborg
+45 6531 4002
stc@sinatur.dk