Menu
Booking
Booking af møder og konferencer
6531 4002
6531 4002
Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.
Booking af ophold for privat
Book dit ophold nu
Velkommen til Storebælt
Indrammet af have, skov og strand

Storebælt Sinatur Hotel & Konference ligger i Nyborg, smukt og ganske få meter fra strandkanten. Nærheden til Storebælt giver et fantastisk lys indendøre og masser af mulighed for at bevæge sig ud i det fri, når trangen til frisk luft melder sig. Nyd også de kulinariske oplevelser i vores restaurant, der naturligvis har panoramaudsigt over bæltet.

Book dit ophold nu
Det hurtige overblik
Storebælt Sinatur Hotel & Konference ligger naturskønt direkte ud til Storebælt, så tæt på vandet du kan komme.
115 værelser
230 sengepladser
160 spisepladser i restaurant
1,4 km til station
216 gratis p-pladser
Mødefaciliteter
Lyst, luftigt og med det nyeste udstyr

Vi tilbyder de perfekte rammer til din næste workshop, kickoff eller konference. Vores største lokale kan rumme helt op til 300 deltagere, så vi kan klare det meste.

Uanset, om I er få eller mange, følges I dagen igennem af en af vores dygtige medarbejdere, som holder øje med, at alt går, som det skal. Flydende pauser er et princip, vi har indført for at gøre alting så fleksibelt som muligt. Den skønne havudsigt kan I nyde hele dagen, i pauserne helt nede i strandkanten eller fra vores store solterrasse. Ønsker du at give deltagerne en ny og anderledes oplevelse, har vi flere gode ideer. Kontakt os og lad os sammen finde ud af, hvordan vi gør dit arrangement til en succes, som deltagerne aldrig vil glemme.

Book dit møde nu
6531 4002
Mulig bordopsætning:
250
64
168
144
200
56
Book dit møde nu
6531 4002
Skønne, skønne rammer med naturen lige uden for
"Tusind tak for en fantastisk dag sammen med jer på Hotel Storebælt. Skønne, skønne rammer med naturen lige uden for, professionel service til fingerspidserne, vidunderlig mad og drikke. Hvad mere kan man ønske sig af sådan en dag? Tak for de smukke rammer og ikke mindst jer - vi kommer helt sikkert igen"
Jane Lyneborg
Vi bliver altid mødt med god service og fleksibilitet
"På Sinatur bliver vi altid mødt med god service og fleksibilitet. I en hverdag hvor tingene nogle gange kommer pludseligt, og med korte deadlines, står Sinatur altid til rådighed når der skal holdes et møde. Tak fordi I er vores "kontor" på fyn."
Minela Alijagic
PA to Managing Director, Canon Danmark A/S
Det sker på Storebælt
Oplevelser med natur og gastronomi
Østerøvej 121
5800 Nyborg
T. +45 6531 4002