Book nu
Velkommen til Storebælt

Indrammet af have, skov og strand

Storebælt Sinatur Hotel & Konference ligger i Nyborg - smukt og ganske få meter fra strandkanten. Nærheden til Storebælt giver et fantastisk lys inden døre og masser af mulighed for at bevæge sig ud i det fri, når trangen til frisk luft melder sig. Nyd også de kulinariske oplevelser i vores restaurant, der naturligvis har panoramaudsigt over bæltet.

StorebæltMap
Booking af møder og konferencer

Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.

Få et tilbud

Booking af værelser eller ophold

Det hurtige overblik

Storebælt Sinatur Hotel & Konference ligger naturskønt direkte ud til Storebælt - så tæt på vandet du kan komme. Uanset om det drejer sig om en stor konference, det lille møde, en uforglemmelig bryllupsfest eller en god middag for to, har vi rammerne til at gøre dit arrangement til en succes.

Info om vores Covid-19 retningslinjer

115 værelser
230 sengepladser
Handicapvenlige faciliteter
Max 250 personer i største lokale
20 mødelokaler
216 gratis p-pladser og 6 Clever ladestandere til elbil (brug eget kabel)

Spis i vandkanten på vores restaurant

Med enorme panoramavinduer og en enestående beliggenhed på stranden starter oplevelsen i restauranten på Storebælt allerede, når du træder ind i lokalet. Her sidder du nemlig i første parket til stranden, dyrelivet og de 17 kilometer bro, som forbinder landet. Og ikke mindst Storebælts blå hav.

Se mere om vores restaurant her >>

Lej en Sinatur-cykel

Lej en cykel og tag på opdagelse i vores naturskønne omgivelser, eller tag vejen ind til Nyborg by, hvor der venter dig hyggelige butikker og caféer. Som gæst på Storebælt kan du leje vores Sinatur-cykler fra bare 50 kr. 

Bæredygtige værelser

En del af vores 115 værelser er nyrenoveret og indrettet i en gennemført bæredygtig stil. Eksempelvis er skrivebordsstolene lavet af håndslået, presset bjerghø og FSC-certificeret træ, mens lænestolen er lavet af 100% REPREVE, som er genanvendt polyester af brugte plastflasker. 

Se flere billeder og værelsesbeskrivelser her >>

Mødelokaler til ethvert behov

I vores 20 lyse og rummelige mødelokaler har vi plads til alt lige fra 2-250 personer. Vi kan huse de små, intime møder og de større konferencer, der kræver brede vidder og højt til loftet. Flere af vores større mødelokaler har en enestående udsigt over Storebælt. 

Mad med omtanke

Et måltid i vores restaurant, er et måltid, der er tilberedt med omtanke og en stor portion kærlighed til naturen samt lokale og økologiske råvarer. Vi tror på kvalitet frem for kvantitet, og du kan være helt sikker på, at vores dygtige tjenere kan fortælle dig en god historie om hver enkelt lille del af den ret, du får serveret.

Læs mere om vores bæredygtige madkoncept her>>

Kun en badetur væk

Hop en tur i bølgen blå og lad dig forfriske af Storebælts brusende hav. Besøger du os i de kolde måneder, har vi altid en morgenkåbe klar til dig, som du kan tage med ned på badebroen. Og i de lune måneder, er du naturligvis altid velkommen til også at slå dig ned ude på stranden og nyde omgivelserne.  

Baren - hyggekrog og aktivitetsrum

Besøg vores hyggelige bar i underetagen, hvor der er rig mulighed for at slænge sig i sofaerne, nyde en god drink eller tage en dyst ved poolbordet. 

Værelser med udsigt

Flere af vores værelser har en enestående udsigt over Storebælt og udgang til egen altan eller terrasse med fin plads til at slå sig ned og nyde en rolig aftenstund. 

Se flere billeder og værelsesbeskrivelser her >>

Vidste du, at vi har egen konditor?

Det betyder, at du er garanteret både brød, chokolade, kager og meget mere, der er lavet fra bunden af gode, økologiske råvarer og tilberedt i vores eget bageri.

Vi er meget begejstret for at besøge jer

"Vi er vilde med jeres skønne placering ud til Storebælt, jeres gode service – og den økologiske og bæredygtige tankegang/koncept."
Rikke Helsgaard Andersen
Assistent, VandCenter Syd

God kundeservice hele vejen igennem

"Hele vejen igennem blev vi mødt med god kundeservice. Helt fra første kontakt via mail, indgåelse af aftale, ankomst til hotellet, mødefaciliteter, omgivelser og faciliteter på hotellet i det hele taget. Forplejning, kundeservice, baren... Ja, alt har bare spillet til UG. En særlig tak til vores kontaktperson, der var første kontakt og tilstede på hotellet under selve arrangementet. I får vores bedste anbefalinger!"
Lonni Svenning
Chefassistent, Nordjysk Logistik/E-Service

Vi føler os forkælede

"Det er både gode rammer og varme professionelle ansatte, så vi føler os godt forkælede"
Søren Kæstel
Skoleleder, Nyborg Kommune

Det bedste kursussted

"Tak for endnu et super ophold for mine kursister. Alle synes, det er det bedste kursussted, de har været (har prøvet rigtig mange andre kursussteder) og er rigtig glade for beliggenhed, mad, personale og faciliteter."
Henrik Wassmann
More.care

Medarbejdere i særklasse

"Jeres medarbejdere er i særklasse, når vi taler service."
Jack Brandstrup
Direktør, City Container A/S

Vi bliver altid mødt med god service og fleksibilitet

"På Sinatur bliver vi altid mødt med god service og fleksibilitet. I en hverdag hvor tingene nogle gange kommer pludseligt, og med korte deadlines, står Sinatur altid til rådighed når der skal holdes et møde. Tak fordi I er vores 'kontor' på Fyn."
Minela Alijagic
PA to Managing Director, Canon Danmark A/S

Skønne, skønne rammer med naturen lige uden for

"Tusind tak for en fantastisk dag sammen med jer på Hotel Storebælt. Skønne, skønne rammer med naturen lige uden for, professionel service til fingerspidserne, vidunderlig mad og drikke. Hvad mere kan man ønske sig af sådan en dag? Tak for de smukke rammer og ikke mindst jer - vi kommer helt sikkert igen"
Jane Lyneborg
Østerøvej 121
5800 Nyborg
+45 6531 4002
stc@sinatur.dk