Menu
Booking
Booking af møder og konferencer
9719 6233
9719 6233
Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.
Booking af ophold for privat
Book dit ophold nu
Velkommen til Skarrildhus
Et åndehul i den skønneste park

Lyset, stemningen og naturen gør Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference til et helt unikt sted. Den gamle herregård i den smukke park emmer af historie, og alene de mange skønne sanseindtryk er hele opholdet værd. Prøv også vores restaurant, hvor kokkene frister med lækre retter, tilberedt af årtidens friske og helst økologiske råvarer.

Book dit ophold nu
Det hurtige overblik
Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference ligger omgivet af skov, park, enge, åer og vandløb midt på den jyske hede.
81 værelser
145 sengepladser
140 spisepladser i restaurant
22 km til station
38 km til lufthavn
Mødefaciliteter
Alt, hvad I har brug for

Skarrildhus er et populært sted at holde møder, seminarer og konferencer. Vores skønne park er en oplevelse i sig selv og indbyder til dejlige pauser og gåture i det grønne.

Under jeres arrangement får I en dygtig medarbejder tilknyttet, som holder styr på, at alt forløber planmæssigt – eller hjælper med at justere undervejs. Vi er fleksible og har bl.a. indført fly­dende pauser. Så hvis jeres tidsplanen skrider eller ændres lidt, finder vi også ud af det. Vil du gerne have nogle ideer til, hvordan du kan give deltagerne en særlig sjov eller anderledes oplevelse, er vi altid klar med gode ideer.

Kontakt os og hør om alle de muligheder, vi kan tilbyde. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Book dit møde nu
Mulig bordopsætning:
150
48
96
100
120
38
Book dit møde nu
9719 6233
Langt over standard
"Det var langt over den standard, som man normalt får i Danmark. Alt klappede præcis som planlagt, maden var simpelthen fantastisk med hjemmelavede, velsmagende specialiteter, dejlige omgivelser og værelser samt ikke mindst et meget imødekommende og venligt personale. Alle deltagere var meget imponerede over den meget høje standard."
Claus Hebor
Marketingspecialist, Profilers.dk
Altid stor fleksibilitet
"Når jeg afholder udviklingsforløb for ledere, er det svært at holde et fast program, men hos Sinatur er der altid stor fleksibilitet. Det gør, at jeg kan holde fokus på det, jeg er her for."
Christian Alstrup
CEO, Alstrup Vision
Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk, Herning
T. +45 9719 6233